Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.540
Cevap
80
Favori
128.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aslında bende öyle düşünüyordum 14tpro bütçemi çok aşıyor ondan 14T ye yöneldim. Eskiden 9T kullanmıştım snapdragonlu çok iyiydi geçen sene satıp redmi note 13 pro 512/12 ye geçtim ama bunu babama vereceğim yeniler çok kalitesizleşti eşdeğer fiyat olunca 13tpro arasında kıyasladım.

• bigthink91 B kullanıcısına yanıt
    T serisi her zaman iyidir. Tabii ilerde değişmez ise, Bekleyin belki o zaman kadar fiyatlar değişir. Yeni cihazlar gelir bunların fiyatı düşer. O zaman alınabilecek seviyeye gelirse alırsınız ama bana kalsa 14t girmen 13t seriside güncelliğini yitiriyor diyorsanız beklemek daha mantıklı.

Poco F serileri Xiaomi T serileri kullanılabilir cihazlar daha yüksek modelleri söylemiyorum zaten redmi cihazlara girmem artık. Fiyat performans olarak bunlar. Her modelin her cihazı iyi olacak diye bir kaide yok. Ona göre seçim yapmak daha iyi olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dahool kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim yardım için elimde olsa şimdi alacağım ama zamlanmadan ama elim kolum bağlı, dediğiniz çok mantıklı geldi yeni cihazlar gelince fiyatta oynama olabilir.

14T bence sizin için daha iyi bir seçenek. Yüksek işlem gücü sizde fark yaratmayacak ama kameranın iyi oluşu fark yaratır. 13T serisi ile gelen iyi bir cihaz performansı 14T ile devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smaug kullanıcısına yanıt
    Bana tek kamera perfoması ve şarj lazım onun dışında uzun yıllar kullanayım açıkçası. Sadece mi 14t de 512 /12 yok galiba disbirütör garantili sadece kendi sitesinde var

Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]
    Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]www.pttavm.com
    Xiaomi 14T 12GB 512GB Titan Siyah (Xiaomi Türk - PttAVM.com - 2024
    https://www.pttavm.com/xiaomi-14t-12gb-512gb-titan-siyah-xiaomi-turkiye-garantili-p-1061543910

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bütçe yetiyorsa her daim telefon yenisi alınmalıdır.

• TiSKE kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz

• Tayland 14t pro 22000
    14t 17000 civarı +-

13t pro kullanıyorum fevkalade in fevkinde harikulade telefon, oyun oynamadığım için birşey diyemem fakat gayet yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 26 Aralık 2024; 17:21:51 >
  • 13t pro kullaniyorum..t ile pro arasındaki çok fark var pro hizli işlemcisi farkli120 waat şarj cihazi..alinabiliyorsa pro daha iyi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 26 Aralık 2024; 22:21:2 >
  • madrid2017 kullanıcısına yanıt

Alacağınız en düşük MediaTek işlemci bu telefonun (13T Pro) içindekiyse kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setcom_2000 -- 26 Aralık 2024; 22:37:53 >
  • buralar pek sessiz kalmış

• Xixomi olanlar sorunsuz olduğu için yazma.cozme.olayi yok..:))

• HyperOs 2.0 bekliyoruz Sorunsuz ama :) yazılım bir tık iyi olabilir. Sessizlik ondandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 31 Aralık 2024; 17:56:5 >
  • dahool kullanıcısına yanıt
    fırtına öncesi sessizlik :)

• Hyper 2.0 versiyonu ben kullanıyorum 1 hafta dir kullanıyorum sorun yok..EU sürümü..gayet iyi
    Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 1 Ocak 2025; 8:56:59 >
  • frantic2 kullanıcısına yanıt

hangi sürüm hocam ? ben 1.1.4 vml olan sürümdeyim bana gelmedi..

• beytullahbkc B kullanıcısına yanıt
    PC den attım fastboot dosyasi

• Yeni yıl ile birlikte en çok sorulan sorulara yanıt verelim..

Sıkça sorulan sorular:

Yurtdışı cihazımın süresi ne zaman sıfırlanır?
    Ocak ayı içerisinde sıfırlanır, net bir tarihi yoktur.

Şu an şebeke aldığım sim girişinin süresi sonraki yıla devreder mi?
    Hayır devretmez. Süreler sıfırlanır ve sıfırlandıktan sonra tekrar 120 gün aktif olur.

Cihazımda hem çift sim fiziksel giriş var hem de e-sim var bu şekilde kesintisiz 1 yıl kullanabilir miyim?
    Hayır kullanamazsınız hem çift sim fiziki hem de e-sim olan cihazlarda e-sim opsiyonludur ve fiziksel sim 2 girişi ile aynı imei numarası üzerinden şebeke vermektedir. Cihazınızda *#06# tuşladığınızda kaç adet IMEI numarası olduğuna bakın. Her IMEI numarası için 4 ay süreniz olacaktır.

Sim 1'e takınca Sim 2'deki sürem de başlar mı?
    Hayır, bu kendi cihazını pazarlamak isteyen insanların korku vermek için yaptığı bir paylaşımdır. Her IMEI numarası kendi özelinde 4 ay süreye sahiptir ve sadece hangi sim girişine hat takıldıysa onun süresini başlatır

• frantic2 kullanıcısına yanıt
    Sonra yeniden kurmak sıfırlamak gerekiyor mu? Yoksa aynı ekran uygulamaları gelecek mi?

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.