Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.214
Cevap
145
Favori
231.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendim kapatıp şarja taktım ama açıldı. Gerçi şarjı %1 idi, kapat komutunu verdikten sonra dayananamış kendi kapanmıştır belki bilemiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WalterBishoff kullanıcısına yanıt

mi video yu kullanmayın hocam, reklamı kapattıktan sonra opt out yapmanız gerekiyor, onu yapınca da her girişte mecburi opt-in istiyor. kendi galeri ve dosya yöneticisi uygulaması video oynatma yeteneğine sahip, illa uygulama derseniz de vlc tarzı uygulamalar işinizi görecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 17 Kasım 2024; 14:43:35 >
  • Telefon 10 dk da %50, 20 dk da %100 şarj oluyor, hala niye bazı kullanıcılar kapasite ve şarj tüketimine takılıyor anlamıyorum, güçlü cihaz çabuk tüketip çabuk şarj oluyor. Onu bunu kırpmaya, kapatmaya hiç gerek yok bence...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt

O kadar şarj ettim 14t pro. Hic 0 dan 20 dk de şarj olmadı nedense.24-25 dk leri buluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeJaVu7887 -- 17 Kasım 2024; 14:51:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi 14t pro yd urunlerde imei olayı var mi? Yurt disi fiyatlari yari fiyatina

• babayı izle kullanıcısına yanıt

Link atar misiniz

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Kayan pencere olarak geçiyor sanırım bu. Ayarlardan kayan pencereleri kapatıp bir deneyin.

• Bunu ekledim sepete blackfridayi bekliyorum bakalım.
    https://app.hb.biz/x7GU6g6aiDvK

• Az önce Xiaomi'nin anlaşması olan 3 aylık ücretsiz YouTube Premium üyeliğini aktif ettim.

• Sürekli kablosuz şarj kullanmak, cihaza zarar verir mi acaba arkadaşlar.

• saidim47 kullanıcısına yanıt

daha önceden hiç youtube premium üyeliği yapmışmıydınız... ben beceremedim , ilk kez premium üyesi olanlaramı aktif ediliyor acaba

• astrafe A kullanıcısına yanıt

Hayır. İlk defa YouTube premium üyeliği aldım. İlk defa benim gibi üye olanlar yararlanıyor olabilir.

• cedayroy C kullanıcısına yanıt
    1600 şarj döngüsüne kadar garanti veriyor bu cihaz için Xiaomi.

• HanDar05 kullanıcısına yanıt
    80-90 usd diye yanıltıcı bir fiyat skalası var server kaydında Xiaomi adına tedavülden kalkan piyasada bulunmayan fiyatı 80 usd etmeyecek cihazlara 80 usd server kaydı olsa nolur olmasa nolur şayet server kaydı olan liste açıklandı ama 30 tane cihaz varsa listede 3-4 tane cihaz harici hepsi mantık dışı öte yandan 80-90 usd başlangıç çift katmanlı anakarta sahip cihazlarda 120-130 usd istiyor yazılımcı tayfa şuanda yazılım kaydı çıkan Mediatek işlemcili modellerde güncelleme ve sıfırlama sorunsuz..

• Merhaba arkadaşlar. Samsung s24 ultra dan xiaomi 14t yada 14t pro ya geçmeyi düşünüyorum ama daha önce hiç xiaomi markasını kullanmadım bu sebepten dolayı takip edebildiğim kadarıyla,bu konuyu herkes memnun gibi. Çekincelerimde yok değil pişman olur muyum? S24u dan geçen varmı bu telefonlara, objektif yorumlar, tavsiyeler ve telkinler neticesi fikir sahibi olacağım. Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar dilerim.

• hudo0707 H kullanıcısına yanıt
    Donanım ve kalite olarak seviye atlarsınız ama Samsung yazılımdan Xiaomi yazılıma alışmanız 1 ayı bulabilir.

• hudo0707 H kullanıcısına yanıt
    Hocam Ultra'dan geçeceksen düz model seni üzebilir. Ben de iOS'ten geçtim bir haftadır kullanıyorum. İlk günkü tiksinti duygusu şu an kayboldu. Cihaz içi uygulamalarda reklamlar var. İlk gördüğümde bu ne lan dedim ama hepsi kapanabiliyor. Silinemeyen uygulamalar vardı onları da ortadan kaldırdık. Şu an telefonda benim adıma bir pürüz kalmadı.

• Android 15 gelmedi sanırım. Birde güncelleme de güvenlik ve diğer güncelleme desteği nasıl hocam

• babayı izle kullanıcısına yanıt
    Evet hocam reklam olayı varmış sanırım çözülmesi için talimatları uygulamak gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.