Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (158. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 6 Misafir - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.381
Cevap
99
Favori
127.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hyperos 2 ile gelecek Android 15 bu ay içinde bekliyoruz. Güncelleme desteğinde sorun yok.
  • Bir de bu yd cihazlar var hiç kullanmadım kayıt olunuyormuş yarı fiyatından da aşağı. Aslına bakmak gerekirse yd cazip ama imei olayı kafa karıştırıcı direkt garantili mi alsam kararsızım.
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Hocam, şimdilerde hangi cihazı kullanıyorsunuz sakıncası yoksa?
  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Çok pis cevap yazardım ama report ettim ban yemeyelim diye. Tr cihaz alan yüzlerce kişiyiz burada sen kime ahmak diyorsun.
  • hudo0707 H kullanıcısına yanıt
    S24 ultra dan geçme sebebiniz ne hocam? Hiç gerek yok bence. S24 Ultra çok iyi telefon. S24 Ultra dan geçeceksiniz eğer bu telefon 14T serisi olmamalı bana göre. İlla Xiaomi olacaksa 14 Ultra ya bakın derim. 14 T serisi ile S24 Ultra bana göre denk cihazlar değil.
  • xTheXx X kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam deneyimlemek amacım, farklı bir sebebim yada cihazımdan yana olumsuz bir durum söz konusu değil.
    Benim kafadansınız o zman :) hocam 15 Pro Max, S24 Ultra, Xiaomi 14 Ultra kullandım ve şuan Honor Magic 6 Pro var bende. 14 T Pro da deneyeyim dedim yurtdışı bir fırsat gelince aldım. Güzel cihaz yapmışlar. Ama yazılım biraz farklı. Hyper Os 2 ile çok daha iyi olur eminim.
    Tabiki denk değiller hocam s24 ultra 45w şarj, 16m renk ekran, yüksek sar değeri ve düşük çekim gücüne sahip ilkel bir cihaz 14t pro yanında. Kiyas bile olmaz 2 cihaz.. Teknolojinin nimetlerinden yararlanmak lazım ille de zamzung kulancam diye 2 saat şarj beklemek mi yoksa dişini fırçalarken 3-5 dakikada şarj olan cihaz kullanmak mı.

S24 ultra ekranının göz sağlığı için 14t pronun yanından bile geçmediğini vs de yazmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 17 Kasım 2024; 22:47:19 >
    Bende aynı cihazları kullandım. sanırım ihtiyaçtan ziyade biraz merak, biraz fantastik teknoloji deneyimi diyelim.
  • Yahu hocam alemsin vala :) yani seni bir kaç farklı forum konusunda da gördüm. Aldığın her cihazı ölümüne savunuyorsun.

Anlıyorum seni ama eleştiriye açık olmalısın. Bak sana göre dünyanın en iyi telefonu olabilir. Benim açımdan hiç bir problem yok. Keyifle kullanmaya devam et benim amacım senin hevesini kırmak değil.

Bilmiyorum S24 Ultra kullandın mı? Bence biraz kullanırsan demek istediğimi çok rahat anlarsın. Kullandığım cihazlara göre yorum yapıyorum ve dediğim gibi S24 Ultra bana göre 14T Pro dan daha iyi durumda.

Xiaomi önce yazılımsal problemleri çözsün sonra tekrar kıyaslarım.

İyi forumlar hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTheXx -- 17 Kasım 2024; 22:50:34 >
    Yazılımsal ne gibi problemi var hocam?
    S24 den geçtim hocam evde ultrası da var. Araştırır inceler tırı vırı cihaz almam. O nedenle de arkasında dururum cihazın. Kimin ne yazdığı umurumda olmaz. Senin övdüğün zamzung s24 ultra şu an benim bu mesajı 14t pro ile yazdığım koltukta yanımda wi-fi ağı göremiyor.

Yazarım da yazarım herkes istediği cihazı alsın kullansın banane. Ama ben bildiğimi her yerde yazarım. Size s24 ultra ile iyi şarj beklemeler..
    Hocam özelden yazarım size şimdi burda kavga çıkar kabullenmeyen kişilerden dolayı :)
  • Tamam :)
  • Hocam kavga edecek bir durum olmamalı her sistemin ,cihazın artı ve eksi yönleri vardır, hiç bir ürün dört dörtlük değil. Bizler bu forumda bunları medeni insanlar gibi konuşup tartışmalı ve yeni alacaklara bir fikir olması açısından ortam yaratmaktır.
  • Motorcu haklı
    Haklısınız hocam ama işte üstteki mesajda Şekil A ile örneği hazır :) Bakın 14 T Pro yu kötülemedim bile dedim ki S24 Ultra bence daha iyi cihaz. Hemen tepki verildi bana :) sanki 14 T Pro yu kendisi üretmiş gibi sataşmaya devam da etti :) yani özetle aman hocam siz siz olun özellikle bu konuya eleştirel yazı yazmayın :)
    Kavga nedir hocam fikrimzi yazıyoruz. Daha 1.5 ay öncesine kadar s24 kullanan birisi olarak konuya onlarca kez yazdım. Samsung'un yazılım ve sistem konusunda androidin iPhone'u olduğunu da yazdım. Ama donanım olarak hala 5 sene öncenin teknolojisinde israr ettiğini hepsini tek tek yazdım. Evde 20 tane Samsung cihaz var eşimde kızımda Samsung telefon var ama ben artık 16m renk ekrana bakıp 45w hızsız şarj beklemek istemiyorum. İsteyen buyursun kullansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 17 Kasım 2024; 23:9:42 >
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.