Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.396
Cevap
99
Favori
127.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gün içinde çok cebime koyup cikarmaktayim kılıf tam oturuyor kamera koruyucular tam oturuyor kılıfla uyumlu ,ekran koruyucu Nano zaten cizelme ve darbede en iyisi 👍
    TIANCI Xiaomi 14T için Kılıf, Cilt Dostu PU Deri + Ultra İnce TPU, Xiaomi 14T için Kaymaz ve Darbeye Dayanıklı Kılıf

Lemxiee Xiaomi 14T Pro için koruyucu folyo zırhlı cam [2 + 1 adet] kamera koruyucu folyo + HD 9H sertlik ekran koruyucu folyo ekran koruyucu folyo ekran koruyucu folyo Xiaomi 14T Pro
    amazon
    Lemxiee Xiaomi 14T Pro için koruyucu folyo zırhlı cam [2 + 1 adet] kamera koruyucu folyo + HD 9H sertlik ekran koruyucu folyo ekran koruyucu folyo ekran koruyucu folyo Xiaomi 14T Pro
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBVMY62R?ref=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_WTZHJB7N1R3QD8D2BJBQ&ref_=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_WTZHJB7N1R3QD8D2BJBQ&social_share=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_WTZHJB7N1R3QD8D2BJBQ&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 20 Kasım 2024; 16:33:38 >

• Leonozgur35 L kullanıcısına yanıt

Kutudan çıkanlar işinizi görmediği için mi aldınız? Yoksa beğenme ile mi ilgili?

• hamdialev H kullanıcısına yanıt
    Kutudan çıkan ürünler güzel ama ben çok yoğun kullanıyorum

Cam koruyucuyu 2 hafta kullandim güzel ama çok ince hasar karşılaşılamada zayıf birde kayganlık hissi tabii.
    Kamera koruyucu kesinlikle şart zaten .
    Kılıf orjinal zaten zarif hafif cihaza sıfır temaz ama ben az da arka kismi deri ,yumuşak ve kalın seviyorum korumasida ona göre yüksek olduğundan 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 20 Kasım 2024; 17:27:35 >
  • Dün bir fotoğraf çektim fotoğrafta orta kısım hariç sağ sol alt ve üstler bulanık çıkıyor tüm ayarlarda denedim hep böyle oluyor sizde bu sorunu yaşıyormusunuz fotoğrafı normal ayarlarda çektim
    Çektiğim fotoğrafta sağ üstdeki hava temizleyici bulanık ama alttaki nesnelerin görüntüsü net
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu
  • semihsahin45 S kullanıcısına yanıt
    Şuan çektiğin resim portre modunda sadece orta kısma odaklanır arka kısmı buğulastirir

Fotoğraf modunda 1x de. nasıl portreden çıkarırım

Kamera ayarlarına girip ayarları sıfırlayip tekrar bir dene istersen

denedim yine aynı sonuç aşırı ışık altında ışık tepeden geldiğinde yapıyor

• Otofokus odağını değiştirip çekip deneyebilirsin

+

Işıkla alakalı değil bokeh özelliği belli bir yere odaklanınca diğer odak uzaksa böyle yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterBishoff -- 20 Kasım 2024; 20:4:10 >
  • WalterBishoff kullanıcısına yanıt

Nasıl değişdireceğim yardımcı olurmusunuz

• Hocam fotoğraf çekerken ekrana 2 saniye basınca ae/af kilitli yazar, farklı bir noktaya basıp deneyin, belki belli bir yerde kilitli kalmıştır. Proda da fotoğraf çekme tuşunun yanında kare içinde artı var, orda parametre değiştirip deneyin. Bu telefonda otomatik odaklama var yakında bir obje varsa ona odaklayınca uzakta kalan kısımlar bokeh yapılıyor yani bulanık hale geliyor. Uzakta kalan kısma odaklarsa yakında ki obje bulanık olur.
  • WalterBishoff kullanıcısına yanıt

Evet bokeh yapıyor ama ne yaptıysam hep aynı değişmiyor ya en yakındaki objeye odaklanıyor yada odaklanacak yeri seçtiğimde o yere odaklanıyor Kilitlide denedim kiliti kaldırdım denedim hatta hiç dokunmadan fotoğraf makinasını açıp çektim yine aynısı acaba bu sorunu çözen oldu mu.

herşeyin kadrajda olmasını istiyorsanız telefoto kamerayı kullanın. f1.6 açıklık her şeyi kadraja almaz.

• Wp den trendyol linkine tiklayinca uygulamada acmiyor wp kendi icinde aciyor. Nasil cozerim bunu
  • acabuco3 A kullanıcısına yanıt

Gönderdiğim görselleri işaretli yerlerden sırayla dener misiniz en son trendyol kısmında desteklenen bağlantıları aç seçeneği açık olması lazım

• Hyper OS 2 reklamları her yerde dönüyor Kasım ayı içerisinde ses seda yok galiba
  • burak550 B kullanıcısına yanıt

Beklentinizi yüksek tutmayın. Bu gördüğünüz Hos2 videolarındaki bir çok özellik sizlere gelmez. Yıllardır bu böyleydi böyle de olacaktır. Global roma kese biçe verildi özellikler her zaman. Çin romu kurarsanız dibine kadar Hos2 kullanırsınız diğer romlarda bu tadı alamazsınız.

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Umarım xiaomi bu sefer güzel bir deneyim yaşatır

• burak550 B kullanıcısına yanıt

İnşaAllah diyelim. Belki bu saçma politikasından vazgeçmiştir.

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.