< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 20 Kasım 2024; 16:33:38 > |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (169. sayfa)
-
-
Kutudan çıkanlar işinizi görmediği için mi aldınız? Yoksa beğenme ile mi ilgili?
-
Kutudan çıkan ürünler güzel ama ben çok yoğun kullanıyorum
Cam koruyucuyu 2 hafta kullandim güzel ama çok ince hasar karşılaşılamada zayıf birde kayganlık hissi tabii.
Kamera koruyucu kesinlikle şart zaten .
Kılıf orjinal zaten zarif hafif cihaza sıfır temaz ama ben az da arka kismi deri ,yumuşak ve kalın seviyorum korumasida ona göre yüksek olduğundan 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 20 Kasım 2024; 17:27:35 > -
-
Şuan çektiğin resim portre modunda sadece orta kısma odaklanır arka kısmı buğulastirir -
Fotoğraf modunda 1x de. nasıl portreden çıkarırım
-
Kamera ayarlarına girip ayarları sıfırlayip tekrar bir dene istersen -
denedim yine aynı sonuç aşırı ışık altında ışık tepeden geldiğinde yapıyor
-
Otofokus odağını değiştirip çekip deneyebilirsin
+
Işıkla alakalı değil bokeh özelliği belli bir yere odaklanınca diğer odak uzaksa böyle yapar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterBishoff -- 20 Kasım 2024; 20:4:10 > -
Nasıl değişdireceğim yardımcı olurmusunuz
-
Hocam fotoğraf çekerken ekrana 2 saniye basınca ae/af kilitli yazar, farklı bir noktaya basıp deneyin, belki belli bir yerde kilitli kalmıştır. Proda da fotoğraf çekme tuşunun yanında kare içinde artı var, orda parametre değiştirip deneyin. Bu telefonda otomatik odaklama var yakında bir obje varsa ona odaklayınca uzakta kalan kısımlar bokeh yapılıyor yani bulanık hale geliyor. Uzakta kalan kısma odaklarsa yakında ki obje bulanık olur. -
Evet bokeh yapıyor ama ne yaptıysam hep aynı değişmiyor ya en yakındaki objeye odaklanıyor yada odaklanacak yeri seçtiğimde o yere odaklanıyor Kilitlide denedim kiliti kaldırdım denedim hatta hiç dokunmadan fotoğraf makinasını açıp çektim yine aynısı acaba bu sorunu çözen oldu mu.
-
herşeyin kadrajda olmasını istiyorsanız telefoto kamerayı kullanın. f1.6 açıklık her şeyi kadraja almaz.
-
Wp den trendyol linkine tiklayinca uygulamada acmiyor wp kendi icinde aciyor. Nasil cozerim bunu -
Gönderdiğim görselleri işaretli yerlerden sırayla dener misiniz en son trendyol kısmında desteklenen bağlantıları aç seçeneği açık olması lazım
-
Hyper OS 2 reklamları her yerde dönüyor Kasım ayı içerisinde ses seda yok galiba -
Beklentinizi yüksek tutmayın. Bu gördüğünüz Hos2 videolarındaki bir çok özellik sizlere gelmez. Yıllardır bu böyleydi böyle de olacaktır. Global roma kese biçe verildi özellikler her zaman. Çin romu kurarsanız dibine kadar Hos2 kullanırsınız diğer romlarda bu tadı alamazsınız.
-
Umarım xiaomi bu sefer güzel bir deneyim yaşatır
-
İnşaAllah diyelim. Belki bu saçma politikasından vazgeçmiştir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X