Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Berk E. , egemet Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 23 Misafir (5 Mobil) - 20 Masaüstü5 Mobil
5 sn
3.470
Cevap
98
Favori
132.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geri iade et kafani yorma,parani cöpe atma

• 14T gece modu

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• HDR renkleri çok baskın gösteriyor. Normalde Migros'un tabelası turuncuydu fotoğrafta kıpkırmızı çıktı. Açsak mı daha iyi kapasak mı bilemedim.
  • babayı izle kullanıcısına yanıt

Kamera hilesi hocam keskinlik var, netlik var, ama dogruluk yok:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 21 Kasım 2024; 20:41:12 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun hocam filtre çıktı mertlik bozuldu. Bak sosyal medyaya Kibariyenin anası gibi karılar Kleopatra olmuş.

Like basmazsan cürüp gidicekler ama parmak bu dayanamiyor insan

• 14T, kamera pro mod. Netlik böyle güzel ama azıcık yakınlaşınca fotoğrafların netliğinin feci bozulması kötü.
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu
  • 14t pro normal vs gece modu 2 neredeyse sıfır ışık
    Gece modları ışığa göre otomatik 1-2-3 seviye
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 21 Kasım 2024; 21:9:46 >

• acabuco3 A kullanıcısına yanıt

Aynı browserı kullanıyoruz son olarak aşağıda Yandex browser ayarlarına girin ve işaretlediğim yere tıklayın ve uygulamadan çıkıp WhatsApp a tekrar girin ve oradaki Trendyol linkine tıklayıp açılan seçeneklerden Trendyolu seçin ve seçimimi hatırla olarak işaretleyin.

• Hocalar Aliexpress'ten kılıf aldım da bu gümrükten geçmemiş mi ne anlama geliyor bu? 13 dolarlık şey neyin gümrüğüne takıldı? Başka ürün de almadım bu ay.

Havaalanında bekliyor diyor hocam diğer kargolarla dolunca araç yola çıkacak yani.
  • Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    Normalde gümrük işlemi sonrası dağıtıma çıktı diye bildirim alıyordum hocam o yüzden sordum. Teşekkür ederim.
    herhangi bir sıkıntı yok işleyiş rutin henüz gönderi çin den bile ayrılmamış
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Sağ ol hocam
    rica ederim bu arada içiniz rahat olsun artık vergiyi peşin alarak gönderi yaptığı için aliexpress gümrüğe takılma dertleri bitti sıkıntı olmadan ulaşır size.
  • acabuco3 A kullanıcısına yanıt

WhatsApp uygulama ayarlarına girip varsayılanları sıfırlayın.

ek bi ayar yapıyor musunuz hocam

• ruşenamcanınoğlusedat kullanıcısına yanıt
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• bir arkadaşıma amazondan xiaomi 14t aldık geçen hafta. aramalarda meşgule düşüp çağrı sonlandırıyor. çözüm önerisi olan var mı? yoksa iade edeceğiz.

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.