Zoom+ışıkta var fotoğraflarda < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterBishoff -- 23 Kasım 2024; 3:45:38 > |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (173. sayfa)
-
-
hangi ayarlarla çekiliyor hocam bu
-
Pro modunda f'te (diyafram) çiçek sembolü veya Autoyu seçerek yapılıyor.
+
Telefonumun pil ömründe sıkıntı var sanırım, gece kapalıykende azalmış, sabahta 3-5 fotoğraf çekince bu kadar hızlı düşmüş😤
-
14T serisi ile makro çekebilmek için Xiaomi'nin açıkladığı en yakın netleme mesafeleri şu şekilde:
14T: Tüm arka kameralar için 10cm
14T Pro: Ultra geniş açı kamera 40,5 cm, ana kamera 10 cm, telefoto kamera 50cm.
-
Makroya en yakın Portre modu 23 mm den 10 cm civarı hdr kırmızı ya dönünce çekip deneyin -
Normalde uyurken şarj hiç gitmiyor arka planda kesin birşey çalışmistir akşam yatarken wifi ve mobil veriyi kapatıp dene aynı şekilde şarjda düşme olucak mi -
-
Hocam telefon tamamen kapalıydı, uçak modu değil. Normal mi bu?
-
Kapalıyken hiç yemiyor benim cihaz en fazla 1 gider normal değil kaç gün oldu cihazı alali -
Tam 1 hafta oldu
-
Yukarıda şu mesajı paylaştım bu uygulamayı gerekirse arka arkaya yapıp test eder misiniz?
quote:
Bu arada konu sahibi arkadaş bunu ilk mesaja sabitlerse sevinirim internette bu durumdan şikayetçi çok insan var. Bu telefon, laptop bataryaları fabrikada uzun yıllar stokta duracak şekilde bırakıldığından ilk kullanım sırasında pilde tutarsızlık görmeniz normaldir. Ya çok çabuk biter ya da atıyorum %10 iken alet şarjı bitti diye kapanır. Yıllardır yaptığım bir alışkanlık her şarjlı ürünü açtığınızda pilini bitirene kadar kullanın. Sonra tam şarj olduğunda aleti kapatın. Kapalı vaziyette de biraz şarj olmasına müsaade edin. Bu hızlı şarj kullanan bir cihazsa kapalı halde 5-10 dakika dursa yeterli olur. Hızlı şarj olmuyorsa 1-2 saate çıkarabilirsiniz. Bunu yaptıktan sonra cihazın pilinden verim almaya başlayacaksınız. Buna rağmen bir sıkıntı varsa aynı uygulamayı arka arkaya tekrarlayın baktınız hala pilde bir hızlı boşalma ya da yüzdesel olarak tutarsızlık varsa garantiye başvurursunuz.
-
Deneyeceğim hocam teşekkürler
+
İyi ışıkta ve 50MP özelliği aktif haldeyken fotoğraf çekimi oldukça iyi bir noktaya geldi 14T'de.
-
Yav geçen gün yaşadığım sıkıntıyı yine yaşıyorum. Cihaz wifi'a bağlı olmasına rağmen interneti görmüyor. Yani görünürde bağlıyım hiçbir problem yok ama uygulamalara girdiğimde internet yok diyor. Başına gelen var mı ya da nasıl çözüleceğine dair fikri olan? Her gün cihaza reset atmak zorunda mıyım? -
Nasıl çektin tam olarak hocam hangi ayarlardan bi türlü yapamadım -
hocam cihazım yurtdışı
çok şükür öyle bir sorun yaşamadım
evde modem birde sinyal güçlendirici var arka odalara gidince otomatik güçlendiriciye geçiyor
başka modemlere bağlanmayı deneyin
eski telefonda benzer durumu yaşadım sonra modemden kaynaklandığını buldum modemde eski sayılırdı değiştim o gün bugündür yaşamadım böyle bir durum
-
Hocam kamera - pro - F (çiçek veya en soldaki AF seçilebilir)
Objeye 8-10 cm uzaklıktan çekilecek fotoğraflar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X