Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: DarKHino , Zayıf Batarya , Kutuzov Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil
5 sn
3.799
Cevap
109
Favori
149.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
79. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gerçekten bu kadar ince mi merak ettim? Evet telefonun kalınlık olarak mm belli ama kılıf ince ise bende alacağım. Şu an NILLKIN kullanıyorum ve memnunum.

• Herkese merhaba. 2 kere kılıf sipariş ettim 2 sinide iade etmek zorunda kaldım kılıflar kamera korumalı diye satılsalarda merceklere oturduklarında dümdüz kılıflar aslında, mercek kısmında bir yükseltiye sahip değiller kamera adasını koruyorlar resmen.

Aliexpress den korumalı kılıf aldım 1 aya gelecek diyor, o kılıf gelene kadar kullanılabilecek, tavsiye ettiğiniz mercekleri tek tek saran ve merceklerden 1-2 mm yüksek olup her bir merceği koruyan kılıf öneriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanDar05 -- 21 Kasım 2024; 12:30:43 >
  • gece ve gündüz çekimlerinde hangi ayarları kullanıyorsunuz arkadaşlar

• arkadaşlar ben bu kamera olayını anlamadım arka kamera 3 adet şimdi normal kamera 06 1x 2,6 5 ve ayarlarda 50 mega piksel kamera görünüyor diğer kamera nerde

daha iyi çekim çekim yapmak için hangi kamerayı kullanacağız. mesela makro çekim yapacağım nasıl oluyor

• Ulan telefonun ilk hafta pili su gibi gidiyordu. Millet kullandıkça oturuyor dedi harbiden öyleymiş şimdi de şarjı bitmiyor. Ayakkabı gibi zamanla açıyor demek ki.
  • İki gün önce aldım bu telefondan. Ekranda bariz bir ışık ve renk problemi var. Mat değil renkler doygun değil. Bütün ayarları denedim her şeyi kurcaladım bir türlü çözemedim. Son çare buraya soruyorum çözemezsem iade veya değişime göndericem. soldaki 14t pro sağdaki redmi 9s. aynı ayarlar direkt aktardım zaten ikisi de ful parlaklıkta. LCD amoled farkından olduğunu sanmıyorum. bu kadar patlak olması normal değil

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• babayı izle kullanıcısına yanıt

Bu iyiydi Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu 

• quiperaqbfd Q kullanıcısına yanıt
    Cihaz Max parlakliktami yoksa otomatik demi.
    Resmi 9s 450 CD parlaklık t pro 4000 CD
    Güneş ışığında Max parlaklık işe yarar ev ışığında patlar renkler
    Otomatik yapıp çekip atarmisin foto
  • 007messi kullanıcısına yanıt
    Telefonda Makro yok .normalde ana kamerada zoom ile yapıyor bu cihazda Makro özelliği olmadığı için belli cm den portre 23 mm ile deneyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 21 Kasım 2024; 14:32:38 >
  • Leonozgur35 L kullanıcısına yanıt

ikisi de max parlaklıkta. ama düşük parlaklıkta da fark etmiyor renkler doğru gözükmüyor. matlık doygunluk ve kontrast problemi var gibi duruyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quiperaqbfd -- 21 Kasım 2024; 14:4:20 >
  • 007messi kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf
    0.6 geniş açı kamerası
    1-2.6-5 ana kamera
    5-30 arası telefoto kamerası
    Cihazı canlı moda al biraz bekle ekran parlaklığını 3/4 gibi ayarla resim çek at bakalım

Cihazınızın panelinde üretim kusuru var sanırım, Mi Store varsa yakınınızda gidip yan yana bir kıyaslayın daha net fark edersiniz bir sorun var mı yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanyc

Gerçekten bu kadar ince mi merak ettim? Evet telefonun kalınlık olarak mm belli ama kılıf ince ise bende alacağım. Şu an NILLKIN kullanıyorum ve memnunum.

Siparişim henüz gelmedi yolda. Ama 10T Pro için olanı kullanıyorum. Evet ince ve telefonu kabalaştırmıyor. Bu yüzden bu kılıfı seviyorum ve kaba istemeyenlere de öneriyorum. Hem ince hem korunaklı.

14T Pro için geldiğinde foto atarım.

• Mi14t pro için hiç sağlamlık testi çizik testi filan gördünüz mü acaba, önceden bir çok cihaz için sağlamlık testi yapılırdı ama bizim cihaz için bulamadım. Bulan varsa atabilir mi
  • acabuco3 A kullanıcısına yanıt

Rica ederim, kendi içinde açması değilde zannediyorum tarayıcıda açıyor doğrumudur şayet bu şekilde ise hangi tarayıcı ile açıyorsa uygulama üzerine basılı tutun açılan pencerede sol üst tarafta ünlem işaretine tıklayın oradan uygulama bilgisi açılır en altta varsayılanları temizle seçeneğine basarsanız düzeleceğini umuyorum birde böyle deneyin olmazsa başka çözüm bulalım.

• acabuco3 A kullanıcısına yanıt

İlk defa sizde şahit oldum wp içinde bağlantı açılmasına, bununla ilgili bir ss atabilir misiniz sorunun ne olduğuna dair şuan hiç bir fikrim yok, çünkü wp de böyle bağlantıları açma gibi bir özellik hiç görmedim duymadım

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.