Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Hicks Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.457
Cevap
97
Favori
131.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
41. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen hafta 27 bindi hocam aceleniz yoksa fiyatı düşer bence bekleyin

• @kadillakkk

Fiyat indirim istatistiklerine baktım. Tarih olarak önümüzdeki 5/10 gün içinde indirim bekliyorum. Pusudayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 20 Kasım 2024; 12:49:8 >
  • asyagrafik kullanıcısına yanıt
    Kamerası güzel günlük kullanımda tüm işini görür işlemci de çoğu oyunu oynatır selfisi iyi ,mi 14 t ana kamerada daha iyi işlemcide daha iyi ve ekran daha iyi gerisi tasarım sana kalmış .

Alınır hocam fiyat iyi. Ama black friday günlerini mi beklesiniz acaba? Belki fiyat iner biraz daha. Bir de çıkıyormuş fiyat 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 20 Kasım 2024; 12:50:7 >
  • Leonozgur35 L kullanıcısına yanıt

İndirim kriteri belirleyecek durumu. Teşekkürler.

• Çıkıyor ise bahtımıza. Marketlere göre 1500 uygun. Bi ara daha da dibi görmüş yakın zamanda. Bekliyorum bir hamle.

• Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

6-7 ve 11-15 kasım aralarında 25,000 TL.yi görmüş. Bu hafta bir hareketlilik olabilir. Trade yaptım 14T ye Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu 

Bekleyin bakalım. Umarım dilediğiniz fiyatla alırsınız.:)

• YNAKLKN kullanıcısına yanıt
    En geç takvim o 3 aylık güvenlik güncellemesi takvimine (en son güncelleme tarihi+3 ay) göre hesaplanıyor, bundan dolayı da tahmini diyor zaten. Kasım sonu aralık ortasına doğru takriben cn den 3 hafta sonra eu ve tr romları düşüyor sisteme.
  • 14t pro vlog camera test
    Ho Young Wonyoutube
    Xiaomi 14T Pro 4K Video Test: Travel Vlog in Taipei, Taiwan!
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=J48fpe2JVTk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonozgur35 -- 20 Kasım 2024; 13:20:47 >
  • YNAKLKN kullanıcısına yanıt

Merhaba bu hangi uygulama yada web sitesi ? bilgi verebilir misiniz?

• Arkadaşlar size sürekli kullandığım bir uygulama tanıtayım. Uygulamanın adı TapScroll.

Uygulamanın amacı dokunuş ile belirli işleri kolaylaştırmak. Uygulama kullanım için çentik kısmına yerleşiyor ve o kısma atanan dokunuşlarla sayfalarda (tek tıkla-çift tıkla nasıl isterseniz) yukarı aşağı kaydırma veya uzun basımda el feneri açma gibi işlemleri yapıyor.

Kullanımınıza uygun mu bilmem ama benim için vazgeçilmez oldu. Linki bırakıyorum. İyi forumlar herkese. :)

play.google.com
    Tap Scroll - Perfect Scroll - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.scroll.scrolltop.backtotop

• XaserED kullanıcısına yanıt
    play.google.com
    MemeOS Enhancer - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=en.hyperosdownloader

• DENIZCISERKAN kullanıcısına yanıt

Telefon kıyaslama konusunda neden yasak olsun ben de anlamıyorum, benim için buradaki kıyaslamalar oldukça faydalı oluyor. Her bir kıyaslama için de ayrı konu açılması saçma olur 14t pro vs s24+, 14t pro vs honor 200 ya da her neyse karşısında merak edilen. 14t pro vs s24 ultra da aynı çapta ve fiyatta olmasa da benim özellikle ilgilendiğim bir kıyaslama oldu mesela, illaki tüm paket telefon kıyaslaması şart değil, yoğun kullanacağı sadece fotoğraf ya da cpu/gpu kıyaslamak isteyenler olabilir. Ayrıca artıları veya eksileri bu telefonlardan birinin prestijini de sarsmaz, herkes fikrini söyleyebilmeli, fikirlerden genel kanılara varmak şart da değil herkesin deneyimi ve algısı da farklı olabilir ya da yanlış biliyor olabilir karşı görüş gelir ve konu aydınlanmış olur, 14t pro'daki ekran ayarları gibi. Önemli olan saygı çerçevesinde ve fanatizme kaçmadan paylaşımda bulunmak...

• Ue-Gazi kullanıcısına yanıt

Bu kılıf için fotoğraf paylaşımınızı bekliyorum. 14T için olanı da vardır diye tahmin ediyorum, bakmak lazım.

• spinmaster kullanıcısına yanıt

Ürün geldiğinde fotoğraf paylaşımı yaparım.

Paylaştığım linkte 14T için zaten var.

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konuamazon
    Galful Xiaomi Mi 14T 5G kılıf, ince kılıf, 6,67 inç, ultra ince cep telefonu kılıfı, Xiaomi 14T kılıf, sert polikarbon sert kılıf, ultra ince, hafif, mat koruyucu kılıf, çizilmez, darbeye dayanıklı,
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DKXSB29J?language=tr_TR&th=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 20 Kasım 2024; 15:27:5 >
  • SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

Global sürüme ne zaman gelir acaba?

• Yd cihaz kullananlar - almayı düşünenler ve cihazları kıyaslamak isteyenler linkteki konuya gelebilir.
    https://forum.donanimhaber.com/14t-14t-pro-direnc-server-kullanicilari--160051009
  • Ibanez@Forum I kullanıcısına yanıt
    Telefon kıyaslamada sorun yok elbet kiyaslicaz sorun milletin birbirine kullandığı ifadeler,birbirimize hakaret etmeden istediğimiz gibi kıyaslama yapabiliriz🖐️
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.