Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Leonozgur35 , tostos59 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.457
Cevap
97
Favori
131.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Bundan böyle konuda direnç kaydı veya server kaydı vs yol gösterici her türlü mesaj için 5809 Sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu'nun 55/1-2 maddeleri gereğince suçu ve suçluyu övme maddesine istinaden ihbar edeceğim."

dediği için, ilgili mevzular için farklı bir konu açıp bilgi paylaşımına oradan devam edebilirsiniz.

Lütfen hem bu konuda hem de telefon kıyaslama, kişisel tartışma vs. gibi konularda mesaj yazmayınız ve telefon hakkında bilgi almak ve paylaşım yapmak isteyen üyelerin hak ve konudaki huzuruna saygılı olunuz.

İyi forumlar,

• Kamerayı koruyan kılıf aldım Ali express Nilkkin'den. Kargolandı ancak tahmini teslim 1 Ocak diyor. Nakliye 2 hafta sürer bence en fazla.
  • @DENIZCISERKAN @Yokizm.

Merhaba hocam,

Konunun ilk sahibi olarak sizden ricam @Leonozgur35 devredilmesini rica ediyorum. Kendisi konuda en aktif kişilerden birisi ve faydalı paylaşımlar yaparak yardımcı olmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkocaer -- 20 Kasım 2024; 11:49:49 >
  • WalterBishoff kullanıcısına yanıt
    1 ay genelde gösteriyor bazen o kadar uzun sürebiliyor ama genelde 2 haftada teslim oluyor
  • WalterBishoff kullanıcısına yanıt
    11.11 yoğunluğu. Aliexpress sipariş onay epostasında 11.11 kapsamında kargoların teslim edilmesi uzun sürebilir tarzı bir uyarı düşmüş olması gerek. Gelmesi değil de Türkiye'de gümrüklenmesi biraz uzun sürüyor.
  • 2 gün girmedim ne olmuş burada böyle yine, temu dan aldığım kılıf geldi akşam deneyip atacağım buraya, bide gümüş kamera koruyucu almıştım
  • Merhaba, gerekli devir işlemleri sağlanmıştır.

İyi forumlar.
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

İyi forumlar.

• Yokizm. kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam ilginiz ve desteğiniz için.

• Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu
    Ocak ayı diyor hyperos 2 o kadar sürermi sizce benim bildiğim Kasım ayı güncelleme listesinde vardı 14t ler
  • YNAKLKN kullanıcısına yanıt

Evet hocam Kasım ayı olmalı bir yanlışlık olmasın?

• Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

14T 256 için Satın al dememek için zor tutuyorum. Camon 30 pro ya da gitgel yapıyorum. Oradaki forum grubunu da karıştırdım :D

Dengi cihaz cok sayılmasa da ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 20 Kasım 2024; 12:38:58 >
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.