Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kutuzov , Kutuzov , burak550 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 11 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü6 Mobil1 Android
5 sn
3.797
Cevap
109
Favori
149.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yazılım kayıt server olarak olur, ya direnç ya server. Eski sistem gelmez bunlara

• Telefonum %1'den %100'e 34 dakikada şarj oldu. 19 dakikada şarj olması gerekmiyor muydu?
  • saidim47 kullanıcısına yanıt
    Hızlı şarj açık mı?
  • HanDar05 kullanıcısına yanıt
    Yazılım kaydı çıkmaz şuanda server kaydı varken 14 T serisine gsm dünyasının en karaktersiz developer ve yazılımcı tayfası Xiaomi cephesinde eski modelleri satabilmek için belirli kaynak kodları sızdırıldı yeni modelleri çıkınca en azından direnç belasından kurtulmak bile gelişme fakat 14 Pro,14 Ultra ve Poco X6 Pro için ne server ne yazılım kaydı alternatifi yok halen direnç dışında..
  • saidim47 kullanıcısına yanıt
    Kablo ve şarj cihazı orjinalmı cihaz yurtdışı mı garantili mi?
  • körüklüotobüs kullanıcısına yanıt
    Utanmaz o...
  • Bir iki gündür foruma bakmamıştım yine s24 ultralar havalarda uçuşmuş. Ben anlamıyorum s24 ultranın xiaomideki karşılığı 14 ultra değilmi 14 ultra forumuna gitsenize.
  • sharpie kullanıcısına yanıt
    Çok enteresan bir şekilde zamzungcular bu konuya dadandı. 1 tane bile elmacı yazmazken zamzungcuların sürekli hücum etmesi çok manidar

Ne kadar zamzung güzellemesi yaparlarsa yapsınlar totalde mi 14t pro zamzung S serisinden üstün bir cihaz. Teknoloji ortada bu telefonlar yer yüzündeki en hızlı teknolojik gelişimii gösteren cihazlar. Kimse burada 5 sene öncesinin teknolojisinde israr eden markayı gelip güzellemesin. Ellerindeki tek argüman s 24 ultranin kamerası başka bir numara yok, mi 14t pronun her noktasındaki en son teknoloji ve cihazın tüm bu teknolojileri sıfır sorunla çalıştırması sizi üzer sevgili zamzung fun club...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 18 Kasım 2024; 7:11:42 >
  • sharpie kullanıcısına yanıt
    Biz de onu dedik hocam iyice okuyun lütfen. Ama özetle de anlatayım size.

Arkadaş sormuş demiş ki S24 Ultra dan 14 T Pro ya geçmek istiyorum. Bende dedim ki gerek yok bence hani geçecekseniz 14 Ultra karşılığı olablir. S24 Ultra 14 T prodan daha iyi telefon dedim. Sonrasında olanlar ortada :) 14 T Pro daha iyiymiş vs...

Vala bence yorumunuzu silin hocam Sizde linç yersiniz birazdan. :) Dünyanın en iyi telefonu 14 T Pro :)
  • Niye arkadaşa sataşmıyorsunuz bak o da diyor S24 ultra nın karşılığı 14 Ultra olablir diye. Zamzungcuymuş 😂😂 yahu kullanmadığım marka kalmadı nerdeyse. Vala çok tuhaf yorumlarınız var. Gördüğüm en iyi fanatik olabilirsiniz? Devam edin hocam harika ilerliyorsunuz. Belki Xiaomi iş verir size ya da bundan sonra kullanacağınız markalar. Çünkü siz bunu hak ediyorsunuz 👍 :)
  • Çok boş muhabbet yapıyorsun hocam. Neymiş marka savunmakmış konuyu az okuyun da önce bilgi sahibi olup sonra yorum yapın ki mahcup olmayın. Konuda, daha önce kullandığım Xiaomi Poco m3 pro ve Poco X6 proyu nasıl yerin dibine soktuğumu herkes görüyor. Keza aynı şekilde çoğu zamzungcunun beğenmeyip eleştirdiği S21 Fe snapdragon modeline nasıl hayran olduğumu da yazdım. Efsane modeldir o cihaz 2021 teknolojisine göre zamsungu aşan bir cihazdı. Ben telefona bakarım markaya değil yarın zamzung 140w hızlı şarj 140 milyar renk ekran, düşük sar değeri, yüksek çekim gücü, göz sağlığı koruması vb.. sunan bir cihaz çıkarırsa 40k ya ilk önce ben alırım. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 18 Kasım 2024; 7:54:2 >
  • Selametle hocam güle güle....

Şu cihazın %100 şarjdan %99 a düşme süresi bile yeter bize. %100 şarjdan alıp 10 dakika sonra %95 i görenlere selam olsun 🤣🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 18 Kasım 2024; 7:56:57 >
  • Ne yazdığını bilmeyen kişi dışındakilere soruyorum , güzel tema tavsiyeniz yok mu arkadaşlar ya :)
  • Hayırlı işler, kolay gelsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 18 Kasım 2024; 8:7:57 >
  • Achilles1973 kullanıcısına yanıt

Honor 200 hocam.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    bunca xiaomi deneyimi sonrası nasıl geldi üstadım yeni cihaz bu arada epey cihaz değiştirdin sanırım xiaomi 14 sonrası zaman zarfında.
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sizin yorum ve değerlendirmelerinizi objektif ve tarafsız buluyorum. O konudaki yazdıklarınızı okumak faydama olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.