Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.696
Cevap
162
Favori
264.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
53. Sırada  bugün en iyi #33
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Korumalı şeffaf kılıf isteyenler için, uygun fiyatlı gayet güzel bir kılıf;

www.hepsiburada.com
    LR Joyful Xiaomi 14T Pro Telefon Kılıfı Güçlendirilmiş Dört Fiyatı
    https://app.hb.biz/wqGseJ1UOfxd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 18 Kasım 2024; 11:12:57 >
  • Kayıt işlemleri başladı mı? bide fiyat belli oldu mu acaba?

• Buna benzer temu dan aldım bende gümrük te şuanda, 2 3 güne elime geçer herhalde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kutuzov K kullanıcısına yanıt

Link var mı?

Bende bunu almayı planlıyorum

www.hepsiburada.com
    LR Joyful Xiaomi 14T Pro Şeffaf Tpu Ultra Ince Telefon Fiyatı
    https://app.hb.biz/Yt7I3tOG0XP2

Sizinki daha net temiz görünüyor 89 tl ye ek bir ücret çıkıyor mu?

• Vergi çıkıyor hocam peşin alıyor hepsini, ben bir kaç bir şey daha aldım yanına 178 vergi çıktı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

üzerindeTeşekkürler, google hesabı ile girip bakayım bir toplam maliyete bayaaa güzel görünüyor fotoda.. Gelince görsel paylaşırsanız telefonla birlikte, sevinirim.

• Ama bunun da kenarları korumalı. Ben hala Nilkin'den ümitliyim, Korumasız olan sert plastik kılıfı da çıkarmalarını umuyorum. 14 T kullandığım için cihaz zaten flat... Onu kalınlaştıracak tüm ürünlere şiddetle karşıyım  

• spinmaster kullanıcısına yanıt

Spigende çıkarmadı hala 2 ay olacak telefon çıkalı :(

• HanDar05 kullanıcısına yanıt

Bir arkadaş açıklamış sebebini, gelebilecek olsa bile getirmezler. Ek olarak 13T ailesinde cihaz Çin cihazı ise güncelleme ve sıfırlamada imei uçuyor. Global cihazlarda sorun yok ama onlarda da daha sonra uçmayacağının garantisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir link buldum. Güvenilir apk sitelerini vs. bir arada toplamışlar. İsterseniz bir göz atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babayı izle -- 18 Kasım 2024; 11:42:55 >
  • Hicks kullanıcısına yanıt

Evet açık. Şarja taktığım zaman Max 120w yazıyor

• saidim47 kullanıcısına yanıt

Optimize gece şarjı açıksa o yüzden bir noktadan itibaren yavaş doldurmuş olabilir.

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Tabiî ki orijinal. Amazon'dan almıştım. Ben yurtdışı almam. Bu üçüncü şarj edişim. Üçünde de 19 dk dan fazla sürdü

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Xiaomi cihazları kullanmak aşırı keyifli ve donanım olarak son standartlara sahipler ama yazılım tarafında iyi olduğu kadar olumsuz tarafları mevcut. 14 sonrası bir iki cihaz değiştim Honor 200'de sabit kaldım hocam. Yazılımın sadeliği ve hatasıza yakın oluşu HyperOs sonrası ilaç gibi geldi. Magic 7 Pro beklemedeyim.

• Achilles1973 kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam, ben teşekkür ederim değerlendirmelerime önem verdiğiniz için. Aklınıza takılan bir konu olursa Honor 200 konusunda yazarsanız yardımcı olurum.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Pil koruması ayarı optimize edilmiş şarjda

• Telefonum 14T Pro, tabletim honor pad 9. Dediğiniz gibi MagicOS'un çok tatlı bir arayüzü var ve sade.

• saidim47 kullanıcısına yanıt

Normal şarj moduna alırsanız 19 20 dk'da doldurur sanırım hocam, sebebi optimize şarj olabilir. Bir de normal şarj modunda deneyin isterseniz ama 34-35 dk gayet iyi bir süre bence kurcalamanın anlamı yok ama siz bilirsiniz tabi.

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.