Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: wellwet Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.124
Cevap
121
Favori
170.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaza tam uyan temperli cam hangisidir arkadaşlar, bu modelde satilmiyo başka hangi modelinki tam uyumludur acaba ?
  • Eyüp'e gitmişken Dünya'nın en olağanüstü telefonuyla fotoğraf çekeyim dedim de şansıma hava kapalıydı renkler sönük kaldı.
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• Seaman_53 kullanıcısına yanıt

Hemen hemen her telefoncuda olan "Sunix" marka tamperli cam var birebir uyumlu. Cam hissiyatı güzel, kalitesi orta. Sağlamlığını bilmiyorum şükür henüz düşmedi. Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu 

• babayı izle kullanıcısına yanıt
    Görüntülerin hepsi doğal ve güzel çıkmış eline sağlık.form sayfasında direk bakarsaniz az soluk oluyor ama açıp tek tek bakarsanız gerçek renk ve tonlarını görebilirsiniz 👍
  • Leonozgur35 L kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun hocam teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar ing mobil temassız ödeme ile işlem yapan var mı? Sorun yaşıyor musunuz?
  • o_delibas kullanıcısına yanıt

İng hariç çoğu bankayla temassız ödüyorum. Bir sorun yaşamadım.

• Android'in böyle güzel yanları da var xd (144Hz veren tek oyun olmasının hatrına oynuyorum.)
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu
  • Kim atmıştı hatırlamıyorum ama kendisine teşekkür ediyorum önerdiği ibywind ürünleri geldi. Ön arka ipg nin ömür boyu garantisini sallayıp söktüm ve hemen kapladım. Ipg çok parlak yapıda olmasına rağmen kaymayan bir yapıya sahipti. Ekran camı biraz küçük olsa da çok daha temiz, arka karbon kaplaması ise ipgye göre çok daha mat ve parmak izi bırakmıyor. Lens koruyucu güzel gözükmesine rağmen yamuk geldiği için oturmuyor muhtemelen çıkarırım.

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• Bootloader kilidini açtım biraz önce arkadaşlar .

• shunter kullanıcısına yanıt

1 aydır açamıyorum nasıl becerdin kotaya takılmadan ?

• shunter kullanıcısına yanıt

yazılımsal olayı bekliyoruz artık senden :))

• sezar61 kullanıcısına yanıt
    Kayıt olayı mı ?
    Onunla ilgili bir ilerleme olunca da haber edeceğim :).
  • telefon çok güzelde kamerada tek sevmediğim kısım yakın çekimlerin kenarlarının blur çıkması işim gereği evrak vs işlerim olunca tarama programları çok işimi görür, eski huawei mate 10 kadar başarılı değil bu konuda onun harici her şeyiyle memnunum telefondan

Kamera seçeneklerinde belge gibi bir tür olması lazım onu seçip çekin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Kamera seçeneklerinde belge gibi bir tür olması lazım onu seçip çekin.

genelde onda çekiyorum yine aynı 2x yapıyorum yine aynı aşırı blur yok ama tam da net değil

Hocam üst mesajlarda görebilirsin telefonu aynı senin gibi kullanıyorum ve bu sorunu da burada çok sordum. 5-6 tane tarayıcıyı test ettim Adobe Scan dışında hiçbirinden verim alamadım. 2x, 4x modda çekmen gerekiyor. Ben de ilk günlerde eski usul bas çek mantığıyla kullandığımdan telefonu iade etmeyi bile düşündüm.
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.