Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (192. sayfa)
-
-
evet önceki mesajlarda okudum çoğunu bende yıllardır microsoft lens i kullanırım bazen onunda foto çekerim bazende çektiğim fotoyu ona atıp editlerim
-
Watsap uygulamasından direk çekince az da olsa kenarlar buğu yapıyor .kameradan direx X2 de çekiyorum bende. Nerdeyse hiç kenar buğu olayi yok -
Mi 14T Pro nun Çin versiyonu olan K70 Ultraya sahibim. Telefona Akbank uygulamasını kurdum fakat güvenlik nedeniyle giriş yaptırmıyor. Var mı çözümünü bilen ?
-
Mağazada MdScan isimli uygulama var. Onu dener misin? Zamanında bedava iken yüklemiştim şimdi 80 küsür olmuş fiyatı. Lite versiyonu var işini görebilir.
play.google.comMDScan Lite - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.stoik.mdscanlite -
14T Pro'nun kamerasından daha iyi bir telefon var mı arkadaşlar TR satılıp da 3 aşağı 5 yukarı fiyat bandında?
-
Mi14T için kılıfım geldi. Telefondan kaliteli maşallah. Düşünen varsa gözü kapalı alsın.
aliexpress.Nillkin Xiaomi 14T Pro/14T Kılıf CamShield Pro Gizlilik Slayt Kamera Koruma Darbeye Dayanıklı Sert Arka Kapak Mi 14T Pro - AliExpress 509https://tr.aliexpress.com/item/1005008073109022.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.6d3b3d12RtjeBA&gatewayAdapt=glo2tur
-
4,5 G üzerinden Whatsap ile, bluetooth kulaklık ile 35 dk sesli görüşme yaptım. Telefon ısındı ve şarj %18 kadar gitti. Normal mi?
-
İyi günlerde kullan hocam. Geçen hafta da benimki geldi lensler sürekli temiz kalıyor doğru seçim. -
bi denerim hocam
-
Teşekkür ederim. Siz de iyi günlerde kullanın.
-
Root nedeniyle uygulama girişe izin vermiyor ise magisk üzerinden banka uygulamaları için root u gizleyebilirsiniz
-
Honor magic 6 pro 50bin lira.ama ekran kavisli benim tercihim değil.
-
arkadaşlar telefonu dün aldım. ekran yazıları çok büyük özellikle WhatsApp ta. sizin telefonda da öyle mi? en düşük genişlik kaç sizde? -
Duvar Kagidi & Kisilestirme/Yazi Tipi kismindan ayarlayabilirsin hocam. -
Arkadaşlar 14t için önerebileceğiniz ekran koruyucu var mı? -
Arkadaşlar telefon içinden ekran koruyucu takılı çıkıyor mu -
Fabrikasyon jelatinli geliyor
-
Arkadaşlar 14t pro da kamerada 2.6x e alinca eis çalişmiyor yani telefoto da. 2.6 dan daha yaklaşinca 2.8 3 yapinca calişiyo ama 2.6 dayken çalişmiyor sizdede aynimi acaba yazilimsal bi hata var. Ana kamerada sorun yok ama telefoto 2.6 da sikinti var. Yaşayan varmi veya önerisi olan ? -
Herkese selam, mağazada 14t'yi gördüm gayet memnunum kaldım. Aklımda 2 soru var;
1-Şuanki telefonum Samsung a20. İş yeri teamsini kurunca kendi içinde farklı bi telefon açıyor. Ve orada işyeri teamsim oluyor. Telefona 2. Teams'i bunun sayesinde kurabiliyorun. 14t'de işyeri teams'i olayı var mı veya 2 tane teams kuruluyor mu?
2- İnternette dirençli olarak 15k civarında satışı var 14t'nin. Bu şekilde alınabilir mi alanlarınız var ise sıfırlama ve güncelleme yapılabilir mi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X