Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.124
Cevap
121
Favori
170.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sarı olan Fotoğraf/Belgeler/4X, beyaz olan Adobe
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

Yine de tam anlamıyla bir boydan boya net olmuyor ne yazık ki.

• babayı izle kullanıcısına yanıt

evet önceki mesajlarda okudum çoğunu bende yıllardır microsoft lens i kullanırım bazen onunda foto çekerim bazende çektiğim fotoyu ona atıp editlerim

• sezar61 kullanıcısına yanıt
    Watsap uygulamasından direk çekince az da olsa kenarlar buğu yapıyor .kameradan direx X2 de çekiyorum bende. Nerdeyse hiç kenar buğu olayi yok
  • Mi 14T Pro nun Çin versiyonu olan K70 Ultraya sahibim. Telefona Akbank uygulamasını kurdum fakat güvenlik nedeniyle giriş yaptırmıyor. Var mı çözümünü bilen ?

• sezar61 kullanıcısına yanıt

Mağazada MdScan isimli uygulama var. Onu dener misin? Zamanında bedava iken yüklemiştim şimdi 80 küsür olmuş fiyatı. Lite versiyonu var işini görebilir.

play.google.com
    MDScan Lite - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stoik.mdscanlite
  • 14T Pro'nun kamerasından daha iyi bir telefon var mı arkadaşlar TR satılıp da 3 aşağı 5 yukarı fiyat bandında?

• Mi14T için kılıfım geldi. Telefondan kaliteli maşallah. Düşünen varsa gözü kapalı alsın.

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konualiexpress.
    Nillkin Xiaomi 14T Pro/14T Kılıf CamShield Pro Gizlilik Slayt Kamera Koruma Darbeye Dayanıklı Sert Arka Kapak Mi 14T Pro - AliExpress 509
    https://tr.aliexpress.com/item/1005008073109022.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.6d3b3d12RtjeBA&gatewayAdapt=glo2tur

• 4,5 G üzerinden Whatsap ile, bluetooth kulaklık ile 35 dk sesli görüşme yaptım. Telefon ısındı ve şarj %18 kadar gitti. Normal mi?

• asyagrafik kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullan hocam. Geçen hafta da benimki geldi lensler sürekli temiz kalıyor doğru seçim.
  • Kayrabey kullanıcısına yanıt

bi denerim hocam

• babayı izle kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Siz de iyi günlerde kullanın.

• refreshing kullanıcısına yanıt

Root nedeniyle uygulama girişe izin vermiyor ise magisk üzerinden banka uygulamaları için root u gizleyebilirsiniz

• A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt

Honor magic 6 pro 50bin lira.ama ekran kavisli benim tercihim değil.

• arkadaşlar telefonu dün aldım. ekran yazıları çok büyük özellikle WhatsApp ta. sizin telefonda da öyle mi? en düşük genişlik kaç sizde?
  • DemirBen D kullanıcısına yanıt
    Duvar Kagidi & Kisilestirme/Yazi Tipi kismindan ayarlayabilirsin hocam.
  • Arkadaşlar 14t için önerebileceğiniz ekran koruyucu var mı?
  • Arkadaşlar telefon içinden ekran koruyucu takılı çıkıyor mu
  • s.h.a. kullanıcısına yanıt

Fabrikasyon jelatinli geliyor

• Arkadaşlar 14t pro da kamerada 2.6x e alinca eis çalişmiyor yani telefoto da. 2.6 dan daha yaklaşinca 2.8 3 yapinca calişiyo ama 2.6 dayken çalişmiyor sizdede aynimi acaba yazilimsal bi hata var. Ana kamerada sorun yok ama telefoto 2.6 da sikinti var. Yaşayan varmi veya önerisi olan ?
  • Herkese selam, mağazada 14t'yi gördüm gayet memnunum kaldım. Aklımda 2 soru var;

1-Şuanki telefonum Samsung a20. İş yeri teamsini kurunca kendi içinde farklı bi telefon açıyor. Ve orada işyeri teamsim oluyor. Telefona 2. Teams'i bunun sayesinde kurabiliyorun. 14t'de işyeri teams'i olayı var mı veya 2 tane teams kuruluyor mu?

2- İnternette dirençli olarak 15k civarında satışı var 14t'nin. Bu şekilde alınabilir mi alanlarınız var ise sıfırlama ve güncelleme yapılabilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.