Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: egemet , Acar_x , Acar_x , kadir_canakci Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
5.305
Cevap
149
Favori
240.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarjın daha uzun gitmesi için neler yapılabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • darkex D kullanıcısına yanıt
    en temel önlem ekran parlaklığını otomatikten çıkarıp manuel olarak düşük parlaklıkta kullanmak, gerek olmadığı sürece konumu, kapatmak..

• telefondan genel itibariyle memnunum

şarjı bana göre çok iyi gidiyor ortalama olarak 1 günü çıkarıyor (24 saat te bir şarja takarım), haftasonları kullanım senaryom daha az ondan dolayı haftasonları ortalama 40 saat gidiyor şarjı

kamera konusuna gelince bazen aşırı iyi geliyor bazen sevmiyorum değişiyor

huawei watch gt3 ile kullanıyorum ve sürekli bağlı telefona eski huawei mate 10 telefonuma göre daha iyi performansı var, mate 10 da bazen bildirimler saçmalıyordu ya da gelmiyordu 14t pro da ise bildirim kaçmıyor hepsi geliyor,

2 aydır kullanıyorum beni şu kısım üzdü ya da şu kısım çalışmıyor demedim

gayet iyi telefon

bu arada hyperOS 2.0 geldiğinden beridir de yüklü telefonda

• darkex D kullanıcısına yanıt

telefona yüklediğiniz uygulamalarda duruma göre şarjı çok yer

telefonu günlük olarak şarj ederim bitmiyor çünkü

wifi 7/24 açık ama işyerinde bağlı değil ona rağmen kapatmam 4,5G açık sürekli

konum sürekli açık

bluetooth sürekli açık saat bağlı hiç kapatmıyorum

ekran parlaklığı otomatikte hiç oynamam

dolby atmos ses açık ayarlarında

VoLTE açık

Vowifi sürekli açık

yani şebeke de olan herşey açık

• sezar61 kullanıcısına yanıt
    Bu yorumdan sonra saat olarak huaweiye dönebilirim, ben akılsız saatle yapamıyorum artik

• hakanlevent kullanıcısına yanıt

Huaweinin çoğu ürününü severim desteklerim ama saatlerini değil. Klavye, emoji, uygulama, ne bileyim hiç bir halt yok. Kocaman bir bileklik özellikli saat. Smart band 9 ya da mi saat alın daha hayırlı olur kanımca.

• Bi güncelleme bekelyim bakalim belki düzeltirler

• asyagrafik kullanıcısına yanıt

evet uygulama konusunda sınırlı ama ihtiyacımda olmadı açıkçası diğer her özellik yeterli geliyor, saatten numara çevirip arama yapılmıyor saysam bu yönde eksikleri var ama konum vs doğruluğu çok iyi spor yapan biri için ideal saat, ayrıca şarj konusunda çok çok iyi ayda 3 kez şarj ediyorum ve sürekli telefona bağlı

direkt android saatte vardı telefon gibi her özelliği de kullanabiliyordum ama şarj günü çıkarmıyordu saati saat gibi kullanamayacaksam bir anlamı kalmıyor, birde önceki telefon huawei idi tam uyumlu diye aldım kendi adıma memnunum, ama xiaomi watch 2 de fena değil şarj iyi gitse onu almayı düşünebilirim

• sezar61 kullanıcısına yanıt

Samsung saatin, 14T ile çok uyumlu olduğunu düşünmüyorum. Sarj' berbat. Gittiği yere kadar.

Ben de Huawei GT2 Pro kullanıyordum, lansmanda hediye gelen Xiaomi Watch S3'e geçtim. Şuan 14T Pro ile ikisi süper uyumlu. Telefonla parallel saat kullanmak cidden daha iyi oluyor hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung bu konuda katı. Huawei daha esnek. Son zamanlarda yanlışım yok sa huawei ekg'yi hauwei dışı saatlerde dahi kullanılıyordu. ÖYlesine gelişkin ve mükemmel kalitede saatin klavyesi, ve artık dünyaca kabul görmüş iletişim aracı Whatsapp'ı tam göstermemesi garip. YAw gelen imaja bakmak bu kadar zor olmamalı yaw

Kesinlikle ama huaweininde ambargodan eli kolu bağlı, asistan olmalı, NFC çalışmalı her saatte, wear os unda avantajları var, bankalar için NFC sistemi oturmadı hala 2 banka var Akbank isbankasi ve s wallet bence saatten ödeme çok büyük kolaylık, birde şarj 1 haftaya çıkmalı ya 2 günde 1 bikiyorum

saat kullanılacaksa telefon ile uyumu tam olmalı, yoksa bir anlamı kalmıyor

• Görüşü olan var mıdır bu konuda?

• Ares84667788 A kullanıcısına yanıt

Kamera önemli ise 14T Pro tabiki, Samsung'un kamera yazılımı stabil değil aşırı müdahalede bulunuyor fotoğraflara. Özellikle gece çekimleri Xiaomi tarafında daha iyi.

Video tarafında Samsung daha iyi o da bir gerçek.

Yazılım kısmını göz ardı edecekseniz Xiaomi 14T pro almanızı öneririm.

• Az önce amazondan aldığım mi 14T'nin kutu içeriğinden de kullanım kitapçıkları ve garanti belgesi kağıdı çıkmadı. Bu xiaomi neye göre kitapçık koyuyor yada koymuyor.Xiominin kendi sitesinde müşteri temsilci ile görüştüm,kutu içeriğinde kullanım kılavuzları ve garanti belgesi kağıdı var olarak gözüküyor diyor. Dedim 3 farklı yerden aldım ve bunlar çıkmadı. Neye göre var yada yok diyorum,farklı satıcılarda durum değişebiliyor diyor.Satıcılar sitelerin kendi orjinal satıcıları zaten.İade ürünler mi bu şekilde kitapçık ve garanti belgesi olmadan satılıyor.Ya hiçbirinde olmaz yada tümünde olur bunlar. Nasıl iş anlamadım.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum, video tarafında 14t pro ile zoom yapınca biraz fazla bozuluyor gibi tek bunu tam içime sindiremedim

• Ares84667788 A kullanıcısına yanıt

vadedilen optik zoomdan ileri çıkmamak lazım. dijital zoomda her türlü bozulma kaçınılmaz. bu tüm markalar için böyle.

• Geçtiğimiz haftalarda 14t pro ile alakalı soruları olan arkadaşlar için genek bir değerlendirme yapmıştım. Arkalarda kaldığı için ve son mesajlarda telefona dair alınır mı şeklinde çok mesaj gördüğüm için bir şeyler yazmak istedim. Öncelikle şunu söyleyeyim telefonun eksisi yok arkadaşlar, bunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Artıları ise bence epey fazla.

+İşlemci. Kesinlikle ısınmıyor ve performansı çok yüksek. Snapdragon 8 gen 2 li telefondan geçtim buna, ısınma konusunda mediatek çok iyi hiç ısınmıyor. Performansta önde.

+Ekran. Ekranı teknik özellikler olarak çok iyi. Kullanım tecrübeside çok iyi.

+Batarya ve şarj. Batarya iyi dayanıyor, bir günü rahat çıkartıyor. Şarj hızı olarak 120w apayrı bir dünya. %20 den %90 a 12-13 dk da filan doluyor, prize kısa bir tak çıkar ile hayat kurtarıyor kısacası.

+Kamera. Kameralar gündüz ve gece çok iyi, gece video çekimi konusunda kamera odaklı ultra modelleri ile kıyaslamamak lazım onu belirteyim. Ama Xiaomi 13 Ultradan geçmiş birisi olarak gündüz fotoğraf ve videoda, gece fotoğrafta çok yakın sonuçlar alınıyor onu belirteyim. Kamera çıkıntısının çok az olması ise büyük bir konfor sağlıyor. 13 Ultrayı ergonomisi zayıf olduğundan değiştirmiş birisi olarak bunu net söyleyebilirim.

• hakanlevent kullanıcısına yanıt
    Direnç işleminde sorun olduğunu düşünmüyorum. Ayrıyeten hep mobil veride kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.