Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Noix~ Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
5.312
Cevap
149
Favori
240.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de sadece fikrimi beyan ettim, asla sizlerin cihaz veya yazılımıyla ilgili düşüncelerinize karşılık olsun veya karşı çıkmak niyetiyle değil. Bazı bizim gibi son kullanıcılar bu yazılanları okuyarak cihazdan vazgeçerlerse negatif bir geri bildirim yapmış oluruz düşüncesiyle yazmak istedim.

Nothing phone cihazlarının kasa görünümü çok hoşuma gidiyor aslında ama 14T hem flat hem de 7.8mm kalınlığıyla beni benden alıyor.

Bu arada; şu videolardaki veya başka programlardaki reklam olayını bir kez dahi yaşamadım.

@asyagrafik

@...DeAtH...

• spinmaster kullanıcısına yanıt

Yok yok karşılık yaptığınızı hiç düşünmedim. Eleştiriler olacak iyi kötü...

Reklamları bende kapadım ama bir kaç yere girip yaptım. Bende de çıkmadı reklam.

Siz bir de nothing cihazın flat yapısını bir görün. Kasa kalitesi açısından ömrümde böyle kaliteyi görmedim!.

• asyagrafik kullanıcısına yanıt

Yapmayın... Zaten görüntüsü çok hoşuma gidiyor, durup dururken masrafa gerek yok :)

Hangi modelinden bahsediyorsunuz, yine de incelemek isterim. Konuyu da meşgul etmeyeyim.

• spinmaster kullanıcısına yanıt

Nothing Phone 1. Hele beyazını bulursanız alın dursun. 13/15 bin TL ye bu kalite hiç bir amiral gemisinde yok. Yazılımından civatasına kadar. Benim uyuz kaşıntım yüzünden 14 T aldım. Pişmanım.

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Hocam bütçe olarak ilk başta 30k düşünüyordum ancak daha sonra 50 ye kadar çıkabileceğime karar verdim. İphone istemiyorum. 50k bütçe var diye illa 50klıkta almak istemiyorum aslında f24fe benim için gayet yeterli bir telefon ama kasası ve ekran şekli o kadar kötü ki almak istemedim. Önceliğim akıcılık batarya kamera. Pixel e hiç bakmadım ona da bakayım onun dışında önerileriniz varsa sevinirim. Bu arada s24 ultra ya da gözümü diktim ama o paraya değer mi emin değilim.

• mockingjay kullanıcısına yanıt
    Pixel stock android cihazdır akıcılık,hız,stabilite ve olağanüstü kamera performansı var gereksiz hammallaştırılmış yazılımların hepsinden iyidir alışmak zaman alır ama arada bir bağ oluşunca kopması zor olur..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mockingjay kullanıcısına yanıt

Nothing markasının ürünlerine de baksanıza?

• asyagrafik kullanıcısına yanıt

Uzaktan baktım ama sanki iphone çakması dandik mal gibi geldi gözüme. Çok araştırmadım ancak onlara da bakayım :)

• Arkadaşlar merhaba,

Yurt dışı 14T Pro almayı düşünüyorum...

Daha öncesinde 10T kullanıcısıydım, uzun yıllar hizmet verdi anakart arızası yaşamasam halen kullanıyor olurdum...

Kamera benim için oldukça önemli, sosyal medyaya attığımız içeriklerde kalite düşümü, bozumu söz konusu mu? (instagram)

Ayrıca yurt dışı almak yerine S24FE gibi cihazlarda tercih edebilirim, kararsızım.

Bilgi ve görüşlerinizi bekliyorum.

Örneğin 14T Pro'nun rakibi tam olarak kimdir?

• Noix~ kullanıcısına yanıt

14T Pro, S24+ dengi desek yanlış olmaz. Sosyal medya tüm Androidlerde (Ultra seri Samsunglar hariç) aynı, Apple kadar iyi olmasada iyi.

https://forum.donanimhaber.com/14t-14t-pro-direnc-server-kullanicilari--160051009

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Ooo..

Ben tahmin etmemiştim bu kadar S24FE, S23 cihazları ile denk gibi görüyordum, o zaman oldukça iyi bir performansı var cihazın.

Server düşünüyorum zaten hocam, içini açtırmak, dirençleri ile oynatmak kesinlikle düşünmüyorum... Eşimde S23 var Türkiye cihazı, sosyal medya paylaşımları kusursuz oluyor hiç kalite bozulması yok. Ama Samsung'un özel anlaşması varmış sanırım Meta ile... Umarım 14T PRO'da bozulmadan atıyordur fotoğrafları ve videoları.

Yanıtınız için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.