öyle über cok ii değil valla |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (262. sayfa)
-
-
28 saat önce şarjdan almışım wifi 4g karışık kullanım, fena değil mükemmel değil orta seviye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eskiden şoomilerin pilleri iyi giderdi. Bunlar da samsung olma yolunda ilerliyorlar. TErcih sebebimdi. ah ah
-
-
Bluetooth saat aktif sürekli belki ilgisi vardir
bende de aktif ama sanırım bu daha önce konuştuğumuz samsung huawei cihazların xiaomi ekosistem senkronizasyonu olayıyla alakalı olabilir. mi fitness ı arka planda çalıştırmıyor senkronizasyon için, bir çeşit api var sanırım.
-
Olabilir mailler de etkili sanırım sürekli uyanıyor gmail iş postaları geliyor
o konuda da thunderbird ü tavsiye edebilirim. kaynak kullanımı çok düşük hem bilgisayarda hem mobilde.
ekleme: aslında şimdi aklıma geldi şöyle güzel bir liste ile önerilen uygulamalar bölümü oluştursak konuda iyi olacak sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 28 Ocak 2025; 20:43:23 > -
Mantıklı hocam yapalım birşeyler
Thunderbrid masa üstünü kullanırım.
Android de alışamadım. Sebebi; e-postalar anlık olarak düşmüyor. Minimum 15 dk kontrolü var. Kullandığım yandex uygulamasında anlık düşüyor.
-
14T için kılıf önerisi olan var mı?
Şarjım 100 olmasına rağmen battery guru ve battery one uygulamalarında %47 olarak gözüküyor. Silip yuklemeyi denedim fakat düzelmedi ilk kullanmaya başladığımda böyle gözükmüyordu. Neden olabilir sizce
support.mozilla.orgConfigure push email for Thunderbird for Android | Thunderbird for Android Yardımıhttps://support.mozilla.org/tr/kb/configure-push-email-thunderbird-android
Ekstra olarak ayarı var. İlk yüklendiğinde sync modunda geliyor, anında ilet istiyorsanız push modunu açmak gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Çok teşekkür ederim. Tekrar silip kurayım.
Almayı düşünenler için Xiaomi Türkiye Garantili 36bin N11'de
www.n11.comXiaomi 14T Pro 12 GB 256 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Mavi 256 GB Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/xiaomi-14t-pro-12-gb-256-gb-xiaomi-turkiye-garantili-59785100 -
Hava durumu uygulamasından Maltepe'yi nasıl kaldırabilirim? Konum açık olmasına rağmen maltepe çıkıyor sürekli. Uygulamayı sıfırladım gene aynı. Manuel il ekliyorum fakat widget maltepeye dönüyor.
Y.dışı 1 tb kullananlar nereden aldığını pm'den iletebilir mi bana?
-
Maltepe accuweather ın hava verisini aldığı bölge. Ankara'da tek istasyonu olduğu için veriler de aynı. Ankara yerine Maltepe yazıyor o yüzden.
Ekleme konum izinlerini kaldırırsanız eklediğiniz il gözükür sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 29 Ocak 2025; 19:32:25 >
Uygulamaların özelliklerinden arka plan veriyi kapa diyorum. Bir müdet sonra açıyor. kapattığım tüm uygulamalar için geçerli.
-
14t pro alarak aranıza katıldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X