Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bkadem Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.175
Cevap
142
Favori
228.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
Giriş

pro 1tb olanı

• Lemansky kullanıcısına yanıt

nedendir bilemiyorum pil kalibrasyonu vs sıkıntı olabilir

günlük rutin kullanım tekrar yazayım

bluetooth 7/24 açık ve saat bağlı ve aktif her şey huawei sağlık uygulaması arka planda sürekli çalışıyor, hatta kulaklıkta bağlıyorum ortalama 1-2 saat kadar müzik ama her gün değil,

konum 7/24 açık,

mobil veri ve wifi sürekli açık 7/24 işyerinde 8-18 mobil veride

gmail de 6 mail bağlı 3 ü gmail 3 ü hotmail senkron aralığı hotmaillerde 1 saat gmaillerde sürekli açık

telefonu elime almazsam şarj düşmüyor çok, haftasonu daha az kullanırım telefonu süre 2 güne kadar çıkıyor

sosyal medya aktif kullanırım arada kamerada var

ne bilim bu şekilde kullanım şarjda bu şekilde

• sezar61 kullanıcısına yanıt
    Dijital denge 23.59 da sıfırlıyor istatistikleri, şarj deşarjda sıfırlayan batteyguru var ondan bakarsanız 7-8 dir büyük ihtimalle sizinde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    2 günlük kullanım, full mobil veri bt ve Windows eşlikçisi açık. Youtube kullanımı falan da var tabi.
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

Ekleme: çekiminiz barlara bakınca 21 asu altında gibi gözüküyor. Deneyebilirseniz 3g de çekiminiz artıyor mu bir bakın isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 24 Ocak 2025; 13:2:47 >
  • SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

Şu programı indirip deneyeceğim yarın ne olduğunu evet iş yerimde çekim biraz düşük hocam burada belki onunla alakalı olabilir ama günlük kullanımın yukarıda ki iki mesajla aynı tek fark bende wifi evde açıyorum bt kapalı. Garip yani böyle olması bende sarj hızlı gidiyor anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 24 Ocak 2025; 13:36:0 >
  • SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

doğru diyorsun ona dikkat etmedim battery guru yüklemiştim ama düzgün çalışmadı diye sildim bi daha yüklerim olmadı

bu arada paralı sürüm mü kullanıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar61 -- 24 Ocak 2025; 13:41:38 >

Göndereyim mi hocam servisine?

bilemedim şimdi biraz daha kullanın eğer değişme yoksa o zaman yollarsınız

Kullanalım bakalım 1 güne yakın rahat çıkarıyor gibi duruyor ama olağan dışı hızlı düşmesi garibime gidiyorm misal gece wifi bağlı iken koyuyorum 92'de iken falan 88-86 bandına düşüyor durduğu yerde buda ilginç.

Hyperos2 ile bende de gece şarjda 1-4 arası düşme oluyor

• Leonozgur35 L kullanıcısına yanıt

Hyperos2'e daha geçmedim hocam bugün geldi güncellemesi.

yok, nextdns aboneliğim var reklamları engelliyor Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu 1 aylık abonelik almıştım ekstra olarak ekrana bu rive tuner gibi voltaj / akım ve kullanım verilerini basıyor, normalden hiçbir farkı yok paralının.

• Beyler Battery Guru gibi yararlı bulduğunuz başka uygulamalar var mıdır?

• Merhaba kardeşime mi 14t pro alarak aranıza katıldık, evde kullandığımız eski wifi kameramiz var, uygulama sadece apk olarak yuklenebiliyor ama bu telefona hicbir sekilde yukleyemedim, ben kendim s23 kullaniyorum apk editör ve sai uygulamasiyla sdk versiyonunu degistirerek kurdum mi 14t pro da cpu hatasi veriyor, bu uygulamayi nasil kurabilirim, uygulama sannce cam Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.