Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Acar_x Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (1 Mobil) - 19 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.176
Cevap
141
Favori
229.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba mi 14t pro cihazim orijinal tr garantili ve orijinal tr adaptörü mevcut fakat 120w hızlı şarjı bu seçenekler seçili olduğu halde aktif kullanamıyorum

Bilgi ve yönlendirme rica ederim

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• b_b_b kullanıcısına yanıt

Benim düzelmedi. Hala güncellenemedi olarak gözüküyor.

• hakanlevent kullanıcısına yanıt
    Wearos 4.5 değil miydi galaxy watch 6? Geliştirici seçeneklerinde falan da olabilir. Pixel watchta geliştirici seçenekleri içerisinde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu alalı iki gün oldu ama şarjı sanki eski telefonum redmi note 10 pro ile aynı gidiyor gibi geldi iki gündür. Ekran süresini vs detaylı gösterecek hangi uygulama var kendi uygulaması ekran süresini göstermiyor. Sadece sosyal medya kullanıyorum. Akşam eve geldiğimde eski telefonumun şarjı yüzde 10 olurdu mi14t pro ile yüzde 20 lerde geldim iki gündür neredeyse aynı kullanıyorum birebir herşey aynı yüklü.

• Özgü® kullanıcısına yanıt
    1 hafta kullanın cihaz indexlemeyi tamamlasın batarya oturur yerine cihaz yeni olduğu için olağan senaryo bu yönde..

• mi14t de çağrı kaydı hangi romlarda var.

yükleyip kullanan varmı.

romları mifirm den mi yüklüyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Grambel34

Merhaba mi 14t pro cihazim orijinal tr garantili ve orijinal tr adaptörü mevcut fakat 120w hızlı şarjı bu seçenekler seçili olduğu halde aktif kullanamıyorum

Bilgi ve yönlendirme rica ederim

Konu hakkında destek rica ederim

• Grambel34 G kullanıcısına yanıt
    Kablonuzda sıkıntı olabilir, seri şarj hızı yazmakta 120w adaptör takılınca ve gerçekten uçak gibi dolum hızı, bir telefoncuda kabloyu deneyin, sokete sıvı teması olmadıysa sorun kablodur, umarım.. zaten garantili cihaz korkmayada gerek yok ama 120w şarjı ben acil durumlar dışında önermiyorum

Kutuyu kendim sıfır açtım hocam,

Kabloda 6a yazıyor adaptör de 6a 120w yazıyor ama cihazın içinde aktif edilen harici bir yer mi var acaba o kısmı anlayamadım...

• Mi 15 pro globale ne zaman geliyor acaba

• Özgü® kullanıcısına yanıt
    Ben battery guru kullanıyorum

• Arkadaşlar merhaba direnç kayıtlı 14t pro alma niyetim var. Anasayfadaki haberi gördüm de merakımdan soruyorum, bootlander kısıtlaması haberi beni etkiler mi?

Düz kullanıcıyım. Telefonu alıp o haliyle kullanacam bootlander nedir bilmiyorum. Direnç kayıtlı olması bootlander açısından problem oluşturur mu?

Haber linki:
    https://www.donanimhaber.com/xiaomi-daha-kati-kurallara-bootloader-kilidini-acmayi-sinirladi--186710

• cihanka kullanıcısına yanıt

Yok hocam sizin gibi kullanıcıları etkilemiyor. Rom kurmak isteyen kullanıcıları etkiliyor. Bende direnç kayıtlı kullanıyorum. Güncellemeleri alabiliyoruz içiniz rahat olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grambel34

Kutuyu kendim sıfır açtım hocam,

Kabloda 6a yazıyor adaptör de 6a 120w yazıyor ama cihazın içinde aktif edilen harici bir yer mi var acaba o kısmı anlayamadım...

Herhangibir ayar yok takıldığında 120w simgesi çıkıyor ekran kilitli ise,

• Bu telefonun şarzında sıkıntı var çok az gidiyor telefon çok hızlı hiçbir kusuru yok tek kusuru şarzının çok kısa olması

• sxlsoft S kullanıcısına yanıt

kullandığınız programlar etkiliyor

bende 14t pro kullanıyorum kullanım senaryoma göre değişiyor ama günü çıkarıyor, haftasonu nerdeyse 2 günü buluyor

kullanım senaryonuzu bilmiyorum ama bu cihaz bilhassa batarya performansı ile öne çıkan bir cihaz segmentinde şuanda en iyilerden cihaza wipe cache yaparak deneme yapın birde.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanyc

HO2 güncelleme sonrası bir sıkıntım var.

efootball oynuyorum. Önceden uygulama içindeki Gelişmiş Ayarlar kısmında "Tam Ekran" seçeneği vardı. Onu açardım ve oyun tam ekran açılırdı. Son güncelleme sonrası temiz kurulum yaptım. Şu an o seçenek yok. Oyun açıldığında ekranın 1/4'ü siyah kalıyor. Ne yapacağım?

Tam ekran sorunu yaşayan başka yok mu?

Eşit: Önceden burada "TAM EKRAN" seçeneği olurdu artık yok. Bildirim kısmında "ÇENTİĞİ SÜREKLİ GÖRÜNTÜLE" dememe rağmen kamera kısmında siyah boşluk kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyc -- 21 Ocak 2025; 14:35:11 >

Bugün tekrar denedim. 4 saat hadi 4 buçuk saatlik bir ekran süresinden sonra yüzde 10 a düştü batarya. Bu inanılmaz az. Heleki bir yeni telefon için nerde sıkıntı var anlamadım. Sadece sosyal medya kullandim. Oyun oynamiyorum

Adaptör görseli bu şekilde ama ne yaptı isem çözemedim

• 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.