Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (257. sayfa)
-
-
80 bin verenede.... Ne diyim hayırlısı , ben 24 u alıp geçerim elite olmasın ne olacak... Aslında x200p yada 14ulra bu cihazdann sonra tercih ederim ama yazılım bok ikiisndede
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15 ultra lasmanina az kaldı ben 60 üstü cihaz alicak olsam onu kesin beklerdim fiyat çok abartı olmuş Samsung'un hediyeside komik
Yok ben tr garantili zor alırım artık, yd lerde hangisine plaka kolaysa o favorim
Malesef ama Sonuna kadar haklısın
aynen katılıyorum
-
Bu telefonu alma aşamasındayım ama pille ilgili ortada dolaşan sıkıntılar var ? Pili gerçekten az mı gidiyor ? Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ?
-
Merhaba bahsi daha önce geçtimi bilmiyorum 14t pro nun ürün incelemelerinde kablosuz şarj özelliği ayrıca kablosuz ters şarj özelliği var denildi fakat ayarlada göremiyorum bileniniz varmı
-
Ters yok hocam
Gayet güzel pili var sıkıntı yok
teşekkür ederim kablosuz şarj var mı oda ayarlarda yok
-
Var denedim oluyor
Arkadaşlar 14T kullanıyorum güncelleme yaptım. Öyle gözle görünür bir sıkıntı da olmadı ama sıfırlama yapsam mı acaba ne dersiniz? Bir de sıfırladıktan sonra tekrardan debload yapmak gerekiyormu? Kaldırdığım gereksiz uygulamalar geri gelir mi?
-
telefon daha yeni boşa sıfırlama yapmayın hani 1 -2 sene sonra yüklemiş olsanız yapın derdim de 2-3 aylık telefona gerek yok, yaklaşık 1 aydır en güncel şekilde kullanıyorum sıfırlama da yapmadım, herhangi bir sorunda yaşamadım, sıfırlarsanız debloat yaparsınız tekrar
-
14T veya 14T Pro için imei durumu nasıl şuanda? Direnç dedikleri işlemde açıp anakarta müdehale ediliyormuş onu istemiyorum. normal yazılımsal olarak atılabiliyor mu? ya da atılabilen önerdiğiniz model var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
SERVER Kayıt var daha masraflı daha sorunsuz. yaptırdım kullanıyorum,
-
Sadece hafızasını yükseltip 10.000 TL fark alıyorlar ve maalesef bizim insanımız da bu paraları veriyor. Ekonomik gücü yerinde olan istediğini alabilir tabii ama tüketici bilinci gelişmeden de firmalar fahiş fiyatlarla cihaz satmaya devam ederler.
-
serverde BL açık olmasına gerek yok sanırım çift sim olsun diye, yazılım çıkar diye bekliyorum ekimde almıştım yılbaşında yenilendi 7 aydan biraz fazla kullanım sürem daha var, şimdilik kayıt yapmadım
şimdilik beklemeye devam, önceki telefonumda yurtdışı idi çift sim ihtiyacı duymadım ama olmuşken çift sim istiyorum
direnç işlemi videosu atmışlar YouTube birinde anakartı da çıkarıyor diğerinde anakartı yerinden çıkarmadan yapıyor, anakartın yerinden çıkmaması kanımca daha iyi tabi herkes yapmıyor bu şekilde telefonun içinin açılmasından hiç hoşlanmıyorum
Xiaomi Mi 14T PRO Dual Sim imei Repair | Resistor Change | Direnç Değişimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar61 -- 23 Ocak 2025; 13:34:16 >
-
Videoların ikisinde de emi shield ı çıkarmak yerine kesip delikten baseband direnci bypasslıyor. Ben böyle kasaplık hayatımda görmedim. Alt tarafı kaptonlayıp heat plate e atacak ya da hava tabancası ile ayıracak.
Yaptırana saygım var ama ben para verip aldığım cihaza böyle kasaplık yapılmasını hazmedemem.
çoğu böyle yapıyor, dediğin yöntem iyi ama fazla ısı veriyor cihaza üflemeli kullanırsa diğer bileşenler için tehlikeli bu da
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X