Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: arifbarut Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.176
Cevap
141
Favori
229.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türkiye ve Hindistan gsmcileri böyle yapıyor ama Çin'de reva gibi phonefix gibi firmalar baseband tamiri için kesmiyor, çıkarıyor. Bizim kasaplar yan keskiyle giriyor shield ı büküyor; dremel ile giriyor iç metal parçaları çektirmeden ya da üfletmeden büyük ihtimalle bozulsun da gelsin diye kapatıyor. Bizimkiler tam kasap yani.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

kasap olduklarına hem fikirim, düzgün tamir yapana denk gelemedim daha

• telefonu güncelledim kullandığım tema gitmiş para istiyor tekrar indirmeye şaka gibi Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu 

• mateuss M kullanıcısına yanıt

Pil konusunda klasik Xiaomi pil optimizasyonu miui tarafında da kötüydü hyperOS ile de bu durum devam ediyor zaten bir çok yabancı forumlarda da pil konusunda bir çok kişi kötü olduğunu bahsediyor 2 haftadır 14t pro kullanıyorum 2. telefon olarak sadece sosyal medya uygulamaları yüklü telefonda 1.5 yıllık başka bir marka telefonum daha fazla ekran süresi veriyor güncellemelerle düzeltilir mi bilemiyorum ama pil performansı bekliyorsanız başka telefonlara yönelmenizi öneririm, diğer yönlerden sizi üzeceğini zannetmiyorum gayet akıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkLution -- 23 Ocak 2025; 18:15:30 >
    Dremelle girenlerr demir tozunun zararri hakkında gram bilgiyr sahip değildir, cihazın su gecirmezligide gidiyor , server kayıt varken direnç cinayettir cihaz için

• hakanlevent kullanıcısına yanıt

Zaten o videoyu izleyip hala bu şekil direnç kaydı yapanlara verdikleri paraya ve telefona ödedikleri paraya saygıları yoktur.

3 Kuruş daha verip TR cihazı İmei kayıtlı ya da başka bir yolla hallolan bir şey yapılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 23 Ocak 2025; 18:27:32 >
  • hakanlevent kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam. server kayıtta imei siz sağlıyorsunuz sanırım, ne kadara yaptırdınız? çalışmayan bir özellik var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qulf Q kullanıcısına yanıt
    Sim 1 iptal sadece sim 2 kayıt oluyor tek fark bu, çift simli değil tek simli oluyor yani

60 75 dolar arası piyasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 23 Ocak 2025; 21:46:18 >
  • xiaomi 14t pro almayı düşünüyorum ama 14t ile pro arasında çok fark var mı? Aradaki 10 bin fark değer mi?

S24 plus, s25 mi yoksa xiaomi 14t pro mu? yoksa 15'i bekleyelim mi?

• CaglarSN C kullanıcısına yanıt
    S25 derim, Samsung iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaglarSN

xiaomi 14t pro almayı düşünüyorum ama 14t ile pro arasında çok fark var mı? Aradaki 10 bin fark değer mi?

S24 plus, s25 mi yoksa xiaomi 14t pro mu? yoksa 15'i bekleyelim mi?

Samsung'u tercih etmeyeceğim senaryo Google Pixel veya Oneplus almak olur. Diğer herhangi cihaza karşı Samsung'u seçerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S23den gecen birini 14t pro tatmin eder mi kamera ve pil olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONUR-40 kullanıcısına yanıt
    fazlasıyla

• qulf Q kullanıcısına yanıt
    çalışmayan herhangi bir özelliği veya uygulama yok garantili cihazdan farksız oluyor server kaydı.. şuanda 75 usd piyasada imei siz ayarlıyorsunuz detaylı bilgi için pm atarsanız yönlendirme sağlarım..

• Ya bu pil bende mi hızlı bitiyor anlamadım kaç saat ekran süresi vs almamız lazım tam olarak akşam 10 gibi sarjdan aldım şimdi %58 sarjım kaldı sabah 6'dan itibaren mobil veri ile normal kullanım?

• Lemansky kullanıcısına yanıt
    En az 7 saat şimdiye kadar gördüğüm en fazla da 12 saat ekran süresi almanız gerek. Şebeke çekim gücü düşükse tabi bu veriler biraz daha azalır. 32-22 asu arasında değilse sinyal seviyesi pil tüketimi daha iyi çekim sağlamak için yükseliyor.

Ekran süresine bakmak için başka program indireceğim galiba da şuan böyle hocam evet iş yerinde çekim biraz zor belki ilgisi vardır ama normal mi bu?

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• benim ekran sürem ortalama 5 saat Google dijital dengeden bakıyorum doğru verimidir tam bilmiyorum, birçok özellik açık bende ama 24 saat rahat çıkıyor, saat bağlı konum bluetooth ıvır zıvır 6 mail bağlı sürekli senkron arada oyunda oynuyorum saat 8-18 arası hep mobil veride, telefonla uğraşmasam bitmiyor

şarj süresi beklentiye göre değişir tabiki, benim beklentimin çok üzerinde şimdilik

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar61 -- 24 Ocak 2025; 11:40:23 >

• sezar61 kullanıcısına yanıt
    Promu normal mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezar61 kullanıcısına yanıt
    Bende değil böyle işte hocam anlamıyorum ki 1 ay oldu telefonu alalı hani sizin ki gibi de değil 3 email bağlı senkron vs açık Bluetooth kapalı ama arada ki sarj farkına %10 fark ediyor.

• 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.