Arabaya bağladım. Arabadan doğrudan telefon görüşmesi arayıp yapabildim. Yönlendirme saçmalığı yapmadı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Arabaya bağladım. Arabadan doğrudan telefon görüşmesi arayıp yapabildim. Yönlendirme saçmalığı yapmadı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 19 Ocak 2025; 22:51:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu saat, nothing phone de sorunsuz çalışıyor. Mi ile samsung arası bir bok var kesin. |
Güzel soru. Bakmadım. Güncelleme gelmişmi diye.Yapar onla da denerim. |
Aynı sorunu yaşayan var mı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben beta kullanıcı değilim, bende de vardı nihayetinde bu sabah düzeldi kendi kendine. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
14T pro ile Huawei Watch Fit 3 kullanıyorum. Saatten başlatılan aramalarda ses telefonun kulaklığından geliyor. Benim pek kullandığım bir şey değil ama bilginiz olsun istedim. Başka bir Android 15 cihazda test ettiniz mi? İmkan var mı? |
A15'te de mi sorun var? Android 15 kaynaklı gibi görünüyor. Başka sorunları da var. SSTP VPN ile forti client VPN'ler ile gsm hattı aktifken (4,5g ile) kuruma vpn ile bağlanamıyorum. |