arkadaşlar bu telefondaki ai hizmetlerinin nasıl kullanıldığını anlatan bir yer var mı... ben galerideki 1-2 özellik hariç diğerlerini beceremedim.. |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (260. sayfa)
-
-
Saçma sapan yerdeler çünkü, bulamamak bı yana bulduğunuda unutuyosun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
14T
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 26 Ocak 2025; 23:58:21 > -
-
-
Bilgi için teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullandıgınız uygulamaları yazar mısınız faydalı olan yararlanalım bizde
14t kullanıyorum. Birisini aradığımda bazen ilk çalışta çağrı sonlandırıldı uyarı cerip arama sonlanıyor. Bu her gün mutlaka oluyor. Turkcell i aradım bizlik bir şey yok dedi.
Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
Evet bu standart bir sorun maalesef ve sadece Turkcell hatlarda yaşanıyor. Şu ana kadar işe yarar tek çözümü bulundu, o da VolTE'yi kapatmak. Bunun için telefon çevirme kısmında aranacak numara olarak
* # * # 86583 # * # * girin, sonra SIM ayarlarında gösterilmeye başlayan VolTE'yi kapatabilirsiniz.
-
Çok teşekkür ederim yaptım bakalım. Neyi kapattım bilmiyorum ama işe yarar inşallah 😊
Arkadaşlar bir soru daha sorayım.
Telefondaki ekran açık kalma süresi sanırım 24 saatte bir sıfırlanıyor onu şarjdan şarja göstermek için bir ayarı var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar herkesin merak ettiği bir özelliği cumartesi günü test ettim. 14T'yi havuzda kullandım. Hiçbir sıkıntı olmadı. Ama su altında fotoğraf çekemedim ekran suyun içinde sapıttı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szrozdmr -- 27 Ocak 2025; 10:58:34 > -
Arkadaşlar 14t pro'da e-sim var mı?
-
var mobil ağlar içinden görebilirsiniz
-
direnç kayıtlılar denememeli. kasa açıldığında su sızdırmazlık gidiyor.
yine servise gidip parça değişimi falan yapılmışlarda denememeli.
aslında havuzda kullanmak için değilde herhangi bir suya düşerse zarar görmemesi için iyi bir özellik.
-
Muhtemelen sizden başka kimse merak etmemiştir bunu, IP68 sertifikası su altında kullanım için değil, sadece 2mt.'ye kadar 30 dk. cihazı korumak için, cihazın bu şartlar altında kullanımı önerilmiyor, hata yapmışsınız...
Alıntı
metni:Cihazın, IEC 60529:1989+A1:1999+A2:2013 uyarınca IP68 giriş koruması sınıfıyla belirli laboratuvar koşullarında sıçramalara, suya ve toza karşı dayanıklı olduğu test edilmiş ve onaylanmıştır. Suya dayanıklılık testi koşulları şu şekildedir: Ürün; su ile ürün arasındaki sıcaklık deltası 5K veya daha az olacak şekilde 30 dakikaya kadar, 2 metreye varan derinlikte durgun tatlı suya daldırılmıştır. Bu gibi suya dayanıklılık özellikleri, yalnızca laboratuvar ortamında teste tabi tutulan ve tüketicilerin normal kullanım koşullarına birebir karşılık gelmeyen, belirli koşullar için geçerlidir. Bu nedenle, ürünün test koşullarının dışındaki ortamlara maruz kalması halinde giriş koruması garanti edilmez. Kendi kendinize test etmemenizi öneririz. Plajda veya havuzda kullanım tavsiye edilmez. Günlük aşınma ve yıpranmaya, fiziksel hasara ve/veya onarım durumunda sökme gerekliliğine bağlı olarak giriş koruması bozulabilir. Ürün neme maruz kaldığında ürünü şarj etmekten, fiziksel düğmelerini kullanmaktan veya SIM tepsisini çıkarmaktan kaçının. Diğer güvenlik talimatları için lütfen kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun. Garanti, IP68 test koşullarının dışındaki ortamlarda gerçekleşen sıvı hasarını kapsamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 27 Ocak 2025; 12:21:25 >
-
Gerekli izinleri verip batteryguru gibi üçüncü parti uygulama kullanmak gerekiyor. Başka bir ayarı maalesef yok.
Bende cihaz yok hocam. Araştırma aşamasındayım.
16-1 tb y.dışı mantıklı geldi.
14t pro'da bilinen kronik bir sorun var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gigabyte -- 27 Ocak 2025; 14:13:58 > -
bende 12gb 1tb pro yurtdışı beğenmediğim kullanmadığım bir özelliği yok kronik olarak gördüğüm bişey yok 3 aydır kullanıyorum şarj olarak çok iyi kamera ve güç olacak çok şey demeye gerek yok
16gb versiyonu yok diye biliyorum, hiçbir yerde görmedim çünkü
bu arada e sim aktif edince 2. sim i kapatıyor bilginiz olsun zaten attığım görselde de yazıyor
-
Sanırım 1tb olanın 16gb ram olanı yok. 16-512 versiyon var gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X