Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.399
Cevap
148
Favori
245.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

91bin liralık telefon ve üreticisi bir teknoloji devi.mevzu şu;ne olur yani pwm değerini yükseltmek bu kadar zormu,beni etkilemesede bu parayı verip en üst düzey cihaz alıyosam onuda bi zahmet yapsınlar ki küçük görülen çinli markaların hemen hepsi yapıyor bunu demekki zor değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asil mesele xiaomi nin Redmi serisine verdigi onemi diger telefonlara vermemesi,redmi 12,redmi 13 gibi telefonlarin mi 14t / 14t pro gibi modellerden once guncelleme almasi hangi akla uygun.

• sezar61 kullanıcısına yanıt

Gerçekten dediğiniz gibi oldu. :ok teşekkür ederim size.

• Alalı 2.5 ay oldu olacak. Donanım harika, Ekran harika ötesi. Kasa harika, Fotoğraf çekimi çoğu sahnede harika. Bunlar yeterlimi ??

Fakat gel gör ki ;

Yazılım, forum argümanı olacak ama Çöp!

Kaç sene oldu yaw Xiaomi çıkalı. Hiç samsung ya da huawei den örnek alamadınız gizliden gizliye? Sezgisellikle alakası yok. El hareketlini bile algılamakta zorlanıyor. Nothing bu konuda aşmış idi. O sebeple farkı hemen anladım.

Yazılımdaki kısırlıklar da cabası. İkonları büyütelim deriz olmaz, Launcher kurarız, navigasyon sanal tuşlarını zorlarlar. El hareketi iptal olur. 144 Hz zaten palavra. ( gerçi çoğu marka aynı ibneliği yapıyor ) Yaw biz şoomi pili iyi gider diye bilirdik eskidendir. Yeni haypıros ile 1 günü az ya geçior ya zorlanıyor. Pil su gibi gidiyor. Arayüzde klavye açılımında ve bazı menü yerlerinde droplar başladı. Bunların alayı yazılım saçmalıkları.

Bu nedenlerle valla S24fe almadığıma pişman olmaya başladım. Keşke, %50 üzeri kullanırım deyip, PWM dimming' olayına takılmasaymışım. GEce karanlıkta çok kullandığımdan az biraz da mecbur kalıyoruz. Gerçekten de göz yoruluyor. Bu yazılım sıkıntıları yüzünden %50 üzeri parlaklığa bile razı geleydim diyorum.. Fazla da uzatmadan fan boylar

linçe gelmeden susayım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 2 Şubat 2025; 22:40:59 >

• asyagrafik kullanıcısına yanıt

ekim ayından beri kullanıyorum ilk xiaomi telefonum

yazılım konusunda size tamamen katılıyorum huawei mate 10 da bile yazılım bundan iyiydi

ikon, launcher vb takıntım olmadığından benlik bir sorun yok o kısımda ama kullanıcıya özgü olduğu için haklı buluyorum sizi

pil olarak size katılamıyorum pili kullanıma göre değişmekle beraber, benim kullanım senaryoma göre pil çok iyi diyebilirim HyperOS 2 kullanıyorum

drop olaylarına denk gelmedim belki bende de olur zamanla

pwm olayına takılanlardan değlim o yüzden benlik değil

benim tek sıkıntım snapdragon gibi konsol emülatörlerini tam anlamıyla desteklememesi o da mediatek yüzünden, snapdragon gibi 3. parti geliştiriciler az

fanboy değilim bu arada

benim açımdan güzel telefon ancak kamera ne kadar iyi olsa da huaweideki serilik yok bunda ona çok ayar oluyorum

• sezar61 kullanıcısına yanıt

Canavar gibi cevap. Evvallah.

Pil konusu şans işi evet. Ben topluca sorun yazınca arada onuda yazdım.

Görsel öyle cok takıntım yok ama, gözüme iyi hitap eden birkaç icon paketim vardı.

Hyper os üzerinden custom icon değişimi olmaması gıcık etmişti. üstüne, Launcher ile iconları değiştirsek bile El hareketlerinin kapanması üstüne tuz biber oldu.

Gözlerim hassas. Bu nedenle gerçekten de 250/500 pwm arası cihazlar bende Göz yorgunluğu yaratıyor. Gece yoğun kullanıyorum.

Gözler daha az yorulsun diye %30 parlaklıkta kullanırken PWM düşüklüğü birkaç dk sonra bende ağrı ve sulanmaya neden oluyor. Yüksek PWM de asla sorun yok. Bu da kişisel bir durum.

Bu konuda 14T ekranı bu güne kadar gördüğüm en iyi ekran olabilir. Almama neden olan tek şey de buydu.

Evet, bu donanımdan kat kat düşük huawei, honor cihazların seriliği daha iyi. Malesef ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 2 Şubat 2025; 23:42:47 >

• asyagrafik kullanıcısına yanıt
    linç gerektiren bir durum yok üstad xiaomi developer ekibi bildiğin inek sürüsü hindistan bağının önemi bunda büyük:) yıllardır süregelen kronik bugları yazılımdan arındırmak yerine hyperosa olduğu gibi enjekte etmişler yazılım konusunda xiaomi çinli markalar arasında sonuncu olur kesinlikle tecno ve infinix grubu en azından stok android temeli baz alıyor..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Eyvallah.

Valide de, Tecno Phantom X2 var. Evet Phantom kullanıyor :D Yağ gibi cihaz. 1 sene oldu olacak.

• Eu rom kurmak istiyorum direkt kurulabilir mi ne yapmak gerekiyor

• darkex D kullanıcısına yanıt
    Bootlaeder kilidini açmadan hiçbir rom kuramazsin

• Pili ve performansı iyi rom hangisi arkadaşlar Rus rom söyleyen oldu mi arama mesajlaşma arama kaydetmme varmı

• Herkese merhaba. 14t için güzel, memnun kaldığınız şeffaf kılıf öneriniz var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar, 14t pro mu alsam s24plus mi alsam ya da daha uygun 24fe mi ?

Benim için yazılım telefonun menü hızı vs önemli sonra fotoğraf çekimi ve batarya geliyor. Bu 3 ana faktör dışında sırası ile ekran ve kasa görünümü geliyor. Batarya da açık ara önde 24 pro ancak yazılımda ki fark kadar kamera farkı var mı merak ediyorum. Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var ne önerirsiniz ?

• mockingjay kullanıcısına yanıt

S23U al

S24 serisi ultra harici önermem 14 T Pro her yönden tatminkar gece çekimi ve optik zoom haricinde optimum bir cihaz bunlarda dahil olsun dersen Xiaomi 14 Ultra/S23-S24 Ultra tavsiye ederim isteklerin birbiri ile çelişiyor bütçeden bahsedersen ona göre önerilerde bulunuruz Pixel 9 seriside yağ gibi akıyor..

• 14T Pro, Samsung Galaxy S22 sonrası özellikle başta ön kamera ve arka kamera olarak tatmin eder mi? Batarya ve ısınma durumu nedir? S22 ile günde en az 3 kez sarj yapmak zorundayım.

14T 14 gibi cihazlar donanım olarak harika olsalarda yazılım gerçekten çöp. Bu nedenle samsung al. Adamlar özelleştirmeyi sınırlamayı salakça bir mantıkla zorluyorlar. Elma olma istekleri bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 5 Şubat 2025; 9:37:56 >
  • Bu başlık altında ara ara benim gibi kullanıcıların da yorumlarının bulunması gerek diye düşünüyorum. Telefonu yoğun kullanan, sosyal medya olarak sadece instagram ve youtube kullanan, yaptığım telefon görüşmeleri nedeniyle her gün şarj etmem gereken, bir çok spor, hava durumu gibi aplikasyonları telefonunda barındıran, telefonun mümkün olduğunca ince ve yapı olarak flat olması gerektiğini düşünen ve başka bir çok nedeni kullanımında barındıran biri olarak bu telefondan, kasası, flat yapısı, hızı, kaliteli hissi, kamerası ( benim için fazlasıyla yeterli ), hiçbir takılma, donma yaşamaması gibi nedenlerle ziyadesiyle memnunum.

14T Mi Türkiye cihazı kullanıyorum ve donanımsal, yazılımsal hiçbir sorun yaşamadım. Yazılımının çöp olduğunu düşünen arkadaşların teknik bilgisine sahip olmadığımı düşünsem de bu çöp hissiyatı nedir ve neden yaşanır hiç bir fikrim yok çünkü benim gibi son kullanıcılar için bu cihaz yeterince hızlı ve stabil.

• spinmaster kullanıcısına yanıt

Xiaomi markasını yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum. Redmi note 2 serisinden beri. Kullanımım sizinle aynı. Oyın oynamam. Tek oyun satranç vardır telefonda. Ben de memnunum fiyatına göre güzel. Kamerası batarya performansı beni tatmin ediyor amaaa yazılım konusunda hemfikir değilim sizinle. Video uygulamasına bile reklam koyuyor. Arada kasma donma oluyor. Stabil değil.

Oneplus 9 kullanıyordum bundan önce. 2 yıl kullandım. Telefon 2 defa kasmadı. Çok stabildi. Sırf batarya yüzünden telefon değiştirdim. Xiaomi yazılım konusunda memnun değilim. Başka alternatifte bulamadığım için aldım.

Yurtdışı kullanıyorum bu arada. 1

Yurtiçi 14t yerşne yurtdışı s23u bana çok daha mantıklı geliyor mesela vs. Vs

• spinmaster kullanıcısına yanıt

Şimdi şöyle. Bizler de max sizler kadar bilgi sahibiyiz. Über yazılım bilgimiz yok tabiki.

Fakat, mi yazılımının '' çöp '' dememin de nedeni, hala ve hala, şoomi ilk çıktığından beri ara dönemlerle elime almış ve kullanmış biri olarak Buglarının aynen devam ettiği, en azından eskiden özelleştirilebilirliği daha verimliyken şuan el hareketlerinden tutun da iconların boyutlarına kadar sınırlamalar geldiğine şahit oluyorum. Bu çöp argümanını ben değil, bir çok iyi kötü user ahali de belirtiyor. Söyle ki, bunca parayı veriyorsunuz ama yılların saçmalıklarını düzeltmeden hala bu güzelim donanımlı cihaza enjekte etmeye devam ediyorunuz. Lafımız birazda bunaydı. Hyperos de bişiler değişir umuduyla devam ettik fakat daha beteri çıktı. Eski Mİui yi özelmiyor değilim. Çok çok fazla yoğun cihaz değiştirmiş benim gibi cins kullanıcılar inanın, yazlım farklarını çok iyi idrak edebiliyor olmaları gerekir. Misal, S20 den itibaren ( uzun zamandır ilk amiral samsungum idi ) Exynos olmasına karşın, şuan 14T pro dan daha fazla geri tepkisi hızlı ve sezgisel arayüzu çok daha akıcıdır. Sonrakileri düşünemiyorum. Aynı akıcı ve serilik Valide deki Tecno Phantom X2 de de var. Önceki ve şu anki yedek cihazım Nothing Phone 1 'i elime aldım geçen gün, 14T yi sıfr ama sadece yazılım nedeniyle satayım düşüncesi oluştu. Nothing ve tecno daha kaç senelik marka ki yazılımları bu denli iyi. Nothing hele, yağ gibi akıyor ki donanımı da 2 senenin öncesinin cihazı. Biz 14 veya şoomi cihazlarının öyle kör kötük takılıyor diye lanse etmiyoruz ki! Sinirimiz, bunca zamandır bırak bir arpa boyu yol almayı, daha da berbat hale getirmeyi Ho2 ile nasıl başarıyorsun onu anlamıyoruz. 14 T ve pro cihazların donanımı müthiş onda hala aynı düşünmekteyim.

• 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.