Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: xkanax , =PistoLeRo= Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
5.418
Cevap
150
Favori
246.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, redmi note 9 pro'dan direnç 14t pro'ya geçiş yaptım. direnç kayıtlı cihaz aldım, arabanın car playine bağladım ancak hiç görmüyor. arkadaşımın usb kablosunu denedim onunkiyle açıldı. şimdi şöyle orjinal bir kablo almam lazım sanırım, kesin işine yarar dediğiniz bir kablo var mı acaba mi sitesinde satışta kablo yok, tavsiyeniz var mıdır?

amazon
    Xiaomi Cable USB a USB Tipo C -1m - Blister
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08LLC3MZC
  • cihanka kullanıcısına yanıt

Bu kablo işi sıkıntı ya, tavsiyem kablosuza çeviren adaptör almanız. Bende bir sürü kablo değiştirdim bazısı 10 dk çalıştırıp kopuyor bazısı 2 sn de kopuyor bazısı hiç görmüyor

https://www.trendyol.com/radoon/yeni-tasarim-mini-kablosuz-ios-android-uyumlu-carplay-usb-ve-type-c-2in1-arac-multimedya-adaptoru-p-883925237?boutiqueId=61&merchantId=977824?adjust_t=r7x8wfn_bz3o6ag&adjust_campaign=google_eng_custom-catalog&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=google_eng_custom-catalog&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true

Vb cihazlara bakmanızı tavsiye ederim. Kablo işinden gına geldi bana çünkü...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Epey bi problem bu durum sanırım, telefonu almadan önce görmüştüm yorumları. Önceliğim kablo, birkaç kablo deneyeyim olmazsa böyle bir adaptör alırım artık

• cihanka kullanıcısına yanıt

Önceki telefonumda da aynı problem vardı (Oneplus) modül geçerli tek çözüm oldu bana.

• 2.0.3.0 güncellemesi geldi.

14T pro.

Changelog:

[System]

Fix Frame rate wasn't always displayed correctly in Game Turbo

Updated the security patch to January 2025. Increased system security.

[Floating windows]

Fix Controller position wasn't correct when switching the left-right Split screen ratio

[Status bar, Notification shade]

Fix Notifications weren't displayed correctly in some cases

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 9 Şubat 2025; 13:11:16 >
  • Himurajutsu kullanıcısına yanıt

14 T de yeller esiyor daha.

• 14t pro dırenc atılmadan kayıt yapılmuyormu

• bazlama66 B kullanıcısına yanıt
    Server yapılıyor ,

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hakanlevent kullanıcısına yanıt
    İkisi arasında ki fark nedir

• bazlama66 B kullanıcısına yanıt
    İçi açılmıyor yazılımsal kayit

• 8 yıllık Mi 6 seruveninden sonra Xiaomi 14T siparisi verdim.
    Bi sorum olacak. Kutudan cikan kilifla telefonu duz zemine koydugumuzda kameralar direkt zemine temas ediyor mu yoksa kilifin kenarlari mi temas ediyor?
    Kameralari korumak icin koruyucu lenslere gerek var mi?

• Phantom II kullanıcısına yanıt

Çıkan kılıf bence kötü. Kayıyor elde. Spariş edin ederim.

• asyagrafik kullanıcısına yanıt

Tesekkurler oneri icin. Peki kamera lensleri icin ekstrabi korumaya ihtiyac var midir? kilifla masaya koyunca direkt kamera camlari masaya temas ediyor mu?

• Phantom II kullanıcısına yanıt

Orjinal kılıfı denemediğimden bir şey diyemem.

Bunu kullanıyorum. Taş gibi. Kapaklar bir zaman sonra zorlanıyor, Silikon sprey ya da wd40' ı kanallara dikkatlice dağıtmadan ya da kürdanla sürerseniz yağ gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 9 Şubat 2025; 18:3:23 >

• Xiaomi Türkiye garantili 14T aldım, yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ve oldukça memnunum. Genel itibariyle beklentilerimi karşıladı.

Rahatsız olduğum bir konu var, onun da çözümü vardır diye düşünüyorum. Gece yatarken wifi bağlı normal modda bırakıyorum sabah uyandığımda yaklaşık %10'luk bir pil kaybı oluyor. Neden oluyor olabilir ?

Almadan önce pilin çabuk tükenmesiyle ilgili şikayetler okumuştum ancak telefon ortalama bir kullanıcı için bir günü rahatlıkla çıkarıyor. Gece durduğu yerde şarj yeme işini de çözersek hiç bir sıkıntım yok.

• asyagrafik kullanıcısına yanıt

cok tesekkurler

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

oneri icin cok tesekkur ederim

• İyi akşamlar bende 3 ay once 14 t pro aldim direnc kayitli global sorum aldığım adam güncelleme yapmayin dedi hypros 2 ye imei silinir dedi yapan oldumu aranizda bilgilendirirseniz sevinirim

• Mustabey35 M kullanıcısına yanıt

14T ailesinde güncelleme ve sıfırlama yapılınca imei silinmesi durumu yaşanmaz.

https://forum.donanimhaber.com/14t-14t-pro-direnc-server-kullanicilari--160051009

• 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.