hyperos un en son sürümü hangisi 2.0.11.0 ve 2.0.14.0 olan 14t pro paylaşımları gördüm. bizde hala 2.0.3.0 var. |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (271. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hocam 15 pronun hangi kısmı sorunlu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba.
Samsun/Bafra'da yaşıyorum. Öğretmenim.
Elimde siyah renk 2 aylık 14T 512 GB modeli var. Orijinal şarj aletini ve kılıfı hiç kullanmadım. Nillkin marka kılıfım var. Ekranda da cam ekran koruyucu var. Yedeği de var.
Ölücü olmayan sevgili kullanıcılar sizce telefonum ne kadar eder?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. İyi akşamlar...
hiçbişey olmuyor korumaya gerek yok kameralar direkt masaya denk gelmiyor kılıf kenarı koruyor
-
Bu telefon mu yoksa Samsung s24 ultra mı karar veremedim hala kullanan arkadaşlar bilgilendirir mi? Kamera ve sosyal medya ağırlıklı oyun oynamıyorum
24 ultra almaya bütçe varsa buna bakilirmi yahu. Sacamalamayin 23u bile daha harika bir cihaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bölge neresi seçili
Bir başka 8 yıllık mi 6 kullanıcısı olarak şunu diyebilirim ki yeni cihaza alışmak benim için biraz süre aldı boyutu olarak özellikle ancak yeni cihazın getirdiği kolaylıklar güzel. Kılıf işi biraz keyfe bağlı ama bence kameraya ayrı koruyucu lazım gibi yüzeye temas edebiliyor.
TR
-
quote:
Orijinalden alıntı: TonyClifton
Bir başka 8 yıllık mi 6 kullanıcısı olarak şunu diyebilirim ki yeni cihaza alışmak benim için biraz süre aldı boyutu olarak özellikle ancak yeni cihazın getirdiği kolaylıklar güzel. Kılıf işi biraz keyfe bağlı ama bence kameraya ayrı koruyucu lazım gibi yüzeye temas edebiliyor.cok tesekkur ederim oneri icin
Aradigim yorum. Cok tesekkurler🙏
Hocam 2.0 surumunun bosta pil tuketimi daha fazla. Bende de geceden sabaha %5-6 kayip oluyor. Eski surumde %1 en fazla %2'ydi.
Bu telefonun pil algoritmasını bir türlü anlayamadım. Rutinlerim hiç değilmez, Bazen 1 gün bazen 2 gün gidiyor. Hızla tükenip %12 de uzun süre gidiyor.
-
3 gün önce direnç kayıtlı 14t pro aldım, 2.0.3.0 güncellemesini yaptım, imei ile ilgili herhangi bir sorun olmadı.
-
forumda direnç kayıtlı çok kullanan var, güncellemeleri de yapıyorlar herhangi bir sorun bildiren olmadı daha
-
Xiaomi modelleri arasında direnç yapılıp sorun yaşatmayan yegane seridir güncelleme ve sıfırlama sorunsuzdur.
14t Pro için uyumlu TWRP var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Numaralamadan da anlayabilirsiniz, 2.0.3.0 son sürüm
-
Eyvallah hocam, o zaman güncelleme bekleyelim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X