Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.372
Cevap
150
Favori
243.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HyperOS 2.0.3 TR rom yüklü cihazımda 2. hatta tanımlamak istediğim 2. Whatsapp uygulamasının kurulumu yapılamıyor? Sebebi bulsam sonuca gideceğim ama...

• DarKHino kullanıcısına yanıt

Evet. Whatsapp görüntülü görüşme çok harcamakta.

• egemet E kullanıcısına yanıt

çift uygulama olarak denediniz mi peki

• Mutimut M kullanıcısına yanıt
    Battary one ve accubattery

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim, teşekkürler.

• Mutimut M kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim 🫱🏼‍🫲🏻

• Merhabalar arkadaslar uzun yillar huawei cihazlari kullanmis biri olarak ara yuzde skinti cekmemek adina cunki bire bir ayni honor magic 6 pro mu yoksa mi14t pro mu onerirsiniz evet honor kagit ustunde daha iyi ama 14t proda beklentimi karsilar gibi daha once xiaomi cihaz olarak sadece mi note 2 kullandim yillar once bir turlu miu ara yuzunu sevemedim hyperos belki daha iyidir acikcasi kararsiz kaldim

• Arkadaşlar 14t proda pil döngüsünü görebiliyor muyuz? Mesela ampere uygulamasında cycle kısmı aktif mi? 2.el alacağımda adam 15 günlük diyor ama cihaz 3 aylık gibi.

• 1gigabyte kullanıcısına yanıt
    Aldığınız fiyat nedir

• lionheart1905 kullanıcısına yanıt
    Hyper filan hikaye xiaomi yıllardır aynı değişen şey Süreyya hanım misali, bı yeri uapar diğer yer bozulur, çalışan şey çalışmaz çalışmayan çalışır, şarj bı iyi bı kötü gider, stabillik bu markaya yıllar önce uzak kaldı,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 2 Şubat 2025; 10:15:35 >
  • hakanlevent kullanıcısına yanıt

17000-18500 arası isteniyor malum sitede.

• 1gigabyte kullanıcısına yanıt

2 bin lira için 2. El almaya değer mi ?

Ben fikrimi daha önce yazdım.eğer ekran kenarları kavisli olmasa honor magic 6 pro alırdım.ama işte telefon olayı bu,şurası böyle olsaydı kamerasında şu olsaydı işlemcisi bi tık ondan daha iyiydi,arka çıkıntısı şuydu inceydi kalındı pili daha iyiydi tam tamam bu iyi derken sar değeri yüksekti pwm dimming alçaktı haydaa falan derken aslında kimse istediği gibi bir telefon alamıyor gibi.keşke masaüstü bilgisayar toplar gibi olsaydı telefon olayıda.istediğimiz bileşenlerle istediğimiz işletim sistemiyle toplayabilseydik.

• sharpie kullanıcısına yanıt

Valla haklisiniz magic 6 nin renkleri cok sevemedim orda bir icime sinmemezlik var mi 14t proda ara yuze isinamiyorum honor magic 7 nin tasarimini begenmedim vivo x200 guzel ama onda da funtochos dene sacma sapan ara yuz var sunu fark ettim ben huawei yi ozluyorum suan mate 20 prodan yaziyorum yillarca mate 7 den beri huawei kullandigim icin aliskanlik olmus sanirim digerleri yavan geliyor keske su ambargolar olmasaydi millet rekabet gorurdu

O işin çaresi samsunglar herşey mis gibi pwm filan takılmayın ben ultradan sonra bı fark hissetmedim namı deger pwm ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 2 Şubat 2025; 13:29:57 >
  • hakanlevent kullanıcısına yanıt
    Pwm çok oyun oynayan ekranla çok vakit geçiren en çokta gece telefonla düşük ışıkta uğraşanlar için ekran özelliğindenki en önemli şey 👍

• sezar61 kullanıcısına yanıt

Şüphesiz çift uygulama olarak başlıyorum. İlk Whatsapp ilk hatta, çift uygulamaya da 2. hattı bağlamaya çalışıyorum, açılmıyor. Hattan kaynaklandığını düşünerek 2. hattı ilk uygulamaya bağlıyorum. Çift uygulama ile kurduğum 2. Whatsapp uygulmasına bu kez ilk hattı bağlıyorum, kabul etmiyor.

• egemet E kullanıcısına yanıt

eğer denemediyseniz şöyle yapın whatsapp içinde 2. hesap kullanabiliyorsunuz 2. programa gerek kalmadan

whatsapp içinde ayarlardan hesap>hesap ekle den 2. hattı eklemeyi deneyin belki bu özellik yüzünden çalışmıyordur

6 sene mate 10 kullandım telefon hala taş gibi ama batarya yüzünden ve ekranda çatlak vardı ondan değiştim 3 kez batarya değiştim cihazda artık yemiyor günde 2-3 kez şarj ederdim cihazda android 10 ama emui 12 sürüm vardı şu anki 20k lara satılan orta seviye telefonlardan daha iyi diyebilirim hatta kamerası hala ilk günkü gibi efsane hani devam etse yine huawei alırdım, honorlarda da magic OS ile Emui arasında fark yok aslında ama ben f/p telefon almayı severim 50k veremem bir tele o yüzden Yurtdışı 14t pro aldım memnunum huaweideki bazı özellikleri aramıyor değilim yazılım olarak malesef geride

• 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.