Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.683
Cevap
162
Favori
263.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ana ekranda klasörlerde uygulamaları alfabetik sıralama gibi bir şey yapabiliyor muyuz? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse, çok makbule geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Yıllar yıllar sonra bir telefon yenileme arifesindeyim.

Bundan 3-4 yıl önce Mi 10T almıştım, geçen sene anakart bozuldu, işlem gördü dikiş tutmadı, eşimin eski telefonu Redmi Note 8 Pro'ya geçiş yaptım. Şimdi onunla devam ediyorum.

Telefon için ayırabileceğim bakiyem 25-30bin TL aralığında seçeneklerim;

seçeneklerimin ilki 12/512 gb yurt dışı mi 14t pro

seçeneklerimin ikinci s23 ultra yurt dışı.

seçekenlerimin üçüncüsü s24 yurt içi (ikinci el)

seçeneklerimin sonuncusu yenilenmiş bir iphone 13-14.

Ne yapsak, ne etsek bilemiyorum... Alıp en az 3 sene kullanmam lazım.

Fikirlerinizi bekliyorum.

Güzel fotoğraflar çekeyim, çocuğumun hatırlarını biriktireyim, titremeden videolar çekeyim, ve sorun yaşamayayım istiyorum.

• sağlam bir ekran koruyucu tavsiye edecek var mı?

bir tane ucuz sipariş verdim hiç güven vermedi incecik fabrika çıkışlıdan hallice gibi.

• Noix~ kullanıcısına yanıt

Yapabiliyorsanız+3300 TL daha bulup İphone 13 alabilirsiniz. Bence mi cihazlar eskisi kadar da dayanıklı değil. Harika donanım var ama yeni OS ile pili su gibi içiyor. Kasılmalar laglar dolu. Düzelecek diye 1 sene beklemektense kafanızı bence mi eko sisteminden çıkartın derim. Uzun zaman kullanacaksanız yenilenmiş veya ikinci el yerine, benimde şuan 14T yi satıp 13 apple 33000 TL civarına bulunuabiliyor. Ona geçeceğim. Eşim 2. senesini geçti. Tık yok cihazda.

seçeneklerinin ilki ve ikincisi makul

bu zamanda 2. el telefon tavsiye etmiyorum ne olursa olsun

yenilenmiş telefonlardan olabildiğince uzak durmakta fayda var, ülkemizde gerçekten işini yapan firma çok az ondan size ne denk gelecek bilemezsiniz

tek sim kullanacaksanız server kayıtlı 14t pro her türlü

çift sim ise yd samsung tabiki

yurtiçi garantili olsun isterseniz sıfır honor 200 pro tercih edebilirsiniz

yazılım olarak samsung ve honor sonra xiaomi

• Yeni güncelleme ile belki sorun olanlarin düzelir
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leonozgur35 L kullanıcısına yanıt

Sorun yok ama samsung gibi AI özelliklerinin daha detaylı ve kullanışlı olmasını isterim, madem AI var daha kapsamlı olsun

Xiaomi'nin tanıttığı AI ile bizdeki çok farklı bazıl kısımlar

• sezar61 kullanıcısına yanıt
    Ben al kullanmiyorum ama nedense geneli kendi ülkesine ayrıcalık yapmayı çok seviyor Xiaomi dahil. Sadece al da değil 14 pro ,15 pro modelini satışa bile sunmuyor titanyum kasalilari mükemmel cihazlar

Ben s23 ultra kullandım yırtdışı server kayıtlı

Düşürüp camını kırınca cam taktırıp sattım ve s24 ultra yd aldım çok memnundum ama server kayıt kapalı olduğu için onu da satıp yurtdışı mi 14T pro aldım bunu da server kayıt yaptıracağım ben gayet memnunum arkadaşların söylediği gibi şarjı hızlı falan bitmiyor.tavsiyem yurt dışı server kayıtlı sıfır s23 ultra veya yine aynı şekilde kayıtlı mi 14T pro tavsiye ederim. Yazılım olarak Samsung tabii ki xiaomi'den daha iyi ama xiaomi'nin donanımı şarj süresi ve 20 dakikada sıfırdan 100'e dolan şarj cihazı ile ve fiyat olarak da daha ucuza mal olacağı için mi 14't pro tavsiye ederim

Benim telefonları aldığım yer şimdi baktım s23 ultra server kayıt dahil 789 dolar.

Dolar kuruna göre 28.500 ile 30 bin lira arası. Kendiniz eski bir telefonunuzun imei numarasını vererek kayıt yaptırırsanız problem yaşamazsınız

Boşta pil tüketimi çok fazla. Günlük %15 civarı boşta yiyor acilen düzeltmeleri lazım.

• babayı izle kullanıcısına yanıt
    Bende o kadar olmuyor ,,yeni tema düzeninden kaynakli bende 3-5 civarı düşme oluyor

Valla hocam şarjın 5/1'i ekran kapalı gidiyor. Eski sürümde adaptörün yerini unutuyordum şimdi akşam üstü de şarj ettiğim oluyor.

• Uygulamaların arka planda çalışmalarını pil ayarlarından kapattım, en çok etkileyen iki uygulama google maps ile WhatsApp oldu. Başka herhangi bir güncelleme olmaksızın cihazın performansı bugün daha iyi gidiyor. Gelişme olursa güncelleyeceğim.

• Merhaba arkadaşlar, 14T Pro ekran görüntü ayarını sadece P3'e mi getirip kullanmamız gerekiyor. Yoksa içerisinde tekrar bir ayar yapmaya gerek var mı ?

• emreudi E kullanıcısına yanıt

sRGB oneriliyor

• Lurian kullanıcısına yanıt

İyi de, maps neyse de Whatsapp arka planda kapalı olunca mesajlar anında düşmeme sorunu olmadı mı ?

• Phantom II kullanıcısına yanıt

Samsung dan gelenler renkleri parlatı :) doğru renkler göreyim diyen srgb dener :D Srgb de eski bir gamut ama olsun. Severiz sayarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 15 Şubat 2025; 11:4:14 >
  • Merhaba arkadaslar
    Mi14t pro 512 yurtdisi alarak araniza katildim. Ilk yurtdisi telefonum. Bunun global surumm olup olmadigini ve kullanilmis olup olmadigini nasil anlarim.

• Fani Madida kullanıcısına yanıt
    14t pro zaten global sürüm

• Fani Madida kullanıcısına yanıt

Ayarlar - telefon hakkinda - detayli bilgi menusunde model numarasinin sonu G ile bitiyorsa global cihazdir.

• 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.