Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.132
Cevap
177
Favori
296.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
64. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14t veya 14t pro yerine Honor 200 Pro sizce daha mantıklı değil midir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ch4ylak kullanıcısına yanıt

o durum bende de oldu ama sonra düzeldi kendinden, instagram dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum başka hiçbir yerde yok çünkü

• Sene2025 S kullanıcısına yanıt

14t ile honor 200 pro eşdeğer ama 14t pro ile güç olarak aynı klasmanda değil,

hani 14t mi honor 200 pro mu derseniz yurtdışı değilse honor dan yana kullanırım tercihimi

• 14T EEA bölgesi HyperOS 2.0.103.0 (OS 2.1) güncellemesini almış yakın bir zamanda bize de gelir artık. 103 sürümünde mesela 14T Pro modelinde ana ekranda ki pil performansı editlenmiş 14T modeli için de geçerli olur umarım.

• serdar_gs kullanıcısına yanıt

hocam bazı yerlerde ısrarla 2.0.1 ile başlayan sürümleri 2.1 olarak lanse ediyorlar ama malesef bu sürümler hyper OS 2.0 hala

2.1 dağıtılmadı daha kapsamlı sürüm olacak dağıtılınca göreceğiz

• sezar61 kullanıcısına yanıt
    Bütün kaynaklar 2.0.100.0 sürümlerinin HyperOS 2.1 olduğunu söylüyor sadece siz kabul etmiyorsunuz be hocam

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

2.0 ile başlayan sürüm nasıl 2.1 olabilir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Geçende dedim ya 2.0.3.0 gibi bir sürümden direkt 2.0.100.0 gibi sürüme yükseliş söz konusu hocam demek ki bu şekilde uygun görmüşler bilmiyorum

hocam bu kaynakların çoğu clickbait haberlerle dolu 2.1 sürüm geldiğinde göreceksiniz

yazılım sürüm no direkt 2.1 ile başlayacak

2.0.102 ve 103 tel gelen doğru düzgün hiçbirşey yok

sadece önceki sürüm düzeltmeleri var

Şöyle ki 2.0 yada 2.1 her neyse artık normal 14T modeline gelmesini bekliyorum şu 2.0.100 sürümlerinin hocam. Boştayken iyi pil performansı bir kaç ayar ile ama kullanımda çok çabuk gidiyor şarj o yüzden iyileştirme yapmışlardır umudu ile bekliyorum

• yakup_jacks Y kullanıcısına yanıt

bendede aynı sorun vardı telefondan bluetooth wifi ayarlarını sıfırla diye bir seçenek var kullanınca düzeldi, android ile böyle bir bugu mevcut zaten buglardan bıktıgım için teli değiştirdim umarım yardımcı olabilmişimidir. benim saatim galaxy watch6 aynı sisteme sahipler seninki ile

• İyi geceler arkadaşlar. Bir arkadaşımda 14T var. Hyper Os 2 güncellemesini yaptı ama simgeler çok küçük kaldı. Simgeleri büyüttük ama bir önceki sürüme göre ciddi anlamda küçük duruyor. Sizler de durum nasıl? Şuan S24 Fe almaya yakınım bir kaç güne alacağım ama seçenek olsun diye 14T de radarımda. Simge olayı eğer böyleyse sanırım 14T yi tercih etmem gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Phoenixx_ _ kullanıcısına yanıt
    ekran düzenini ayarlayın

önceki 4x6 idi güncelleme ile 4x7 ve 5x9 geldi

ben 4x7 kullanıyorum

siz 4x6 yapın düzelir, isterseniz simge boyutlarını da ona göre ayarlayın

Anladım, tamamdır. Teşekkürler yardımınız için.

• Arkadaşlar mi 14T pro server kayıt yaptırdım fakat hyperos 2.01 sen 1 e düştü güncelleme seçeneği aktif oluyor indiriyoruz fakat yüklemiyor room istiyor telefonu satın aldığım yere sorunca şu anda herkeste aynı sıkıntı var düzelecek diyor yapabileceğimiz bir şey var mı bu normal mi manuel olarak güncelleme yapabilir miyiz

• Benim 14T Pro'ya geçen hafta gelen 2.0.102'nin üstüne 2.0.103 gelmiş, güncelleyen var mı (direnç kayıt)

• wellwet W kullanıcısına yanıt
    Ben güncelledim 2.0.103 e (direnç kayıtlı), gözle görülür bir değişiklik yok :)

• grolof kullanıcısına yanıt

olmaması lazım BL kapalı olduğundan 1 e düşürüyorlar,

bende pazar günü yaptım, server kayıt için yüklenen rom üstüne hyperos 1.0.8 romu kurdum global, sonrasında güncellemeler geldi ve hepsini yaptım telefon 2.0.103 sürümde şu an bişeyi eksik vs yapmış olabilir

cihaz global sürüm mü bu arada

• Honor 200 Pro ile Xiaomi 14T arasında kaldım. Xiaomi 14T hem daha uygun fiyatlı hemde benzer özellikli gibi duruyor. 14T alırsam kaç yıl kasma donma yapmadan götürür. Üzerine ekleyip honor 200 pro almam mantıklı olur mu?

• megakullananoc M kullanıcısına yanıt

Merhabalar yurtdışı 14t aldım kısa bir süre kullandım. Telefonu yurtdışı aldığım için fiyatına göre çok güzel performans veriyor. Yurtiçi alsaydım honor 200 pro alırım. Şuan 30 bin civarı.

14t yi satıp s23 ultra aldım. Aralarında çok fark yok. Samsung daha stabil ve özelleştirilebilir ve uzun ömürlü olacağını düşündüğüm için değiştirdim.

Ama aklımda hala honor 200 ve 200 pro var. Denemek istiyorum. Gördüğüm kadarıyla memnunlar. Honor 200 e 22 civarı vermek yerine 200 pro ya 30 bin vermeyi tercih ederim. Eğer 14t yi yurtdışı alacaksanız 14t tercih ederim. Yurtiçi alınacaksa honor 200 pro

• 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.