Yurtiçi alacağım. 14T ile 200 Pro arasındaki fiyat farkı değer mi? Günlük kullanımda bi fark yaratır mı? Kaç yıl götürür her iki cihaz? |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (305. sayfa)

-
-
n11 de tık hızı kupon ile xiaomi 14t pro 512 gb 35 bine geliyor mediamrkt satıcı
-
Yurtiçi alacaksan honor 200 pro tercih ederim ben.
Aralarında çok fark yok zaten fiyat olarak
Pil
Kamera
Performans olarak honor 200 daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu linkteki satıcı cok uygun fiyattan satıyor.
Arayip sordugumda xiaomi Türkiye Garantili olduğunu söyledi, var mı bir fikri olan
https://www.sahibinden.com/s/blPxC0fP
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İmkansız hocam. Olta atmış muhtemelen.
-
Hocam uzun zamandır var ilanı ozellikle aradim, bende inanmadım fiyata
Ne olduğunu cozmeye çalışıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 26 Mart 2025; 15:53:43 >
Neredeydi hatırlamıyorum ama bu cihazlar y.dışı imei atıldığı yazmışlardı. En güzeli temiz 2.el alıp server kayıt yaptırıp kullanmak gibi.
-
Cihazın arkasında imei yazmıyor değil mi kasada
Jelatinde, telefonun arkasında sticker olarak ve kutuda IMEI’lerin olması lazım, hepsi aynıysa cihaz içinden de aynı olmalı, bu durumda da BTK’dan sorgulayıp mevcut durum öğrenilebilir…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam cihazın kasasina yazılı olmayınca digerlerini kendileride üretebilir gibime geliyor ama bakalım, araştırıyorum bayramin ilk günü yerlerine gidebiliriz
O kadar kimse uğraşmaz bence…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar telefonu alalı 5 ay oldu yurtdışı şu an batarya sağlığı %98 gözüküyor kendi arayüzünden ama battery gurudan %93 gözüküyor ilerde xiaomiye göndersem parasıyla batarya değişimi yaptırabilir miyim yaptırırsam suya dayanıklılık gider mi
Bende 14t pro esimde ise honor 200 pro var. Performans olarak honor 200 pro kesinlikle daha onde. Ozellikle uygulama acilislari 14t prodan daha hizli. Kalite premium hissiyat 14t pro cok daha iyi honor 200 pro zaten plastik bir telefon. 14t pro metal. Kamera olarak ayni gibiler ben bir fark gormedim ikiside ayni. Fazla oara vermeye gerek yok honor 200 pro al gec.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese selam yeni katıldım aranıza.
örneğin zil sesini değiştirmek istediğimde 1 sn bile dinleyemeden resimdeki reklam hatası geliyor.
Bunu nasıl engellerim yardımcı olabilirseniz sevinirim.
-
-
Bugün telefonu şarj ederken şarjdan çıkarmadan AIDA 64 ile şarj sayacına baktığımda en fazla 4700 mAh dolum yaptı daha öncesinde şarjdan çıkardığımda 4850 mAh civarı doluyordu ama bugün 4700 'de kaldı. Telefonu kapatıp 10 dk kadar daha şarj ettim açtım tekrar şarj ettim vs 4700 mAh seviyesini geçmedi. Telefonu alalı 1 ay oldu bu kadar yakın zamanda bataryanın ömründen 150 mAh mı gitti anlamadım. 5000 yazan bataryanın 4850 ve şimdi de 4700 mAh değerini geçmemesi de cabası.
Sizde full şarjda kaç mAh görünüyor?
-
Bende de aynı problem var hocam. Çözebildiniz mi
Bende de aynı problem var hocam. Çözebildiniz mi?
Valla hocam yazılımsal ya. Ben telefonu bir kere formatlayıp tekrar kurdum yine ara sıra tekrarlıyor. Genelde bunu hücreselden wifi'a geçiş yaptıktan sonra yapıyor mesela sabah uyanıp uçak modundan çıktıktan sonra wifi'a bağlanınca hiç sorun yaşamadım. Güncellemeyle fixlemeleri lazım bizden taraf yapacak bir şey yok.
-
Arkadaşlar herkese merhaba, yıllardır Samsung kullanıyorum.
Note 2, Note3, Note 4, A50, A7 2017 ve şu an ise A71 8GB Ram 128 GB Dahili + 128GB SD şeklinde.
Aktif olarak çift hat kullanıyorum. (özel/iş)
Geçen sene Honor 90 (12 GB Ram 512 Dahili) cihaz çok güzeldi ama ara yüz yazılımındaki noksanlıklar sebebi ile alışamadım ve kullanamadım. Ara yüze alışılır ama Samsung'da olan bazı özellikler yazılımda noksandı.
Mesela PC (MS Outlook) ile Telefon arasındaki takvim senkronizasyonunda sorun yaşadım. PC (MSOutlook'tan) telefona senktronizasyon yapabiliyordu ama telefon üzerinden takvime bir not girdiğinizde PC'ye (MS Outlook) senkronize yapmıyordu....
Diyeceksiniz ki kardeş, madem yıllardır Samsung kullanmışsın maceraya girme seni Samsung S24 ultra veya S25 Ultra paklar. S24 Ultra ve S25 Ultra çok güzel cihazlar ama malum, fiyatlar arasında inanılmaz uçurum var. (En az 30 bin civarı)
Dolayısı ile Xiaomi 14T Pro fiyatından dolayı radarıma girdi. İşlemcisinin Mediatek olması bira midemi bulandırsa da, olumsuz bir yorum görmediğim için Mediatek/Snapdragon meselesini görmezden geleceğim.
Yaşadığım yerde açık bir 14T Pro inceleme imkanım yok. En yakın Mediamarkt 120 km.
Bazı kullanım alışkanlıklarımdan bahsedip, 14T Pro kullanan sizlerden kullanım bilgileri/özelliklerini aktarmanızı rica edeceğim. Bu konuda zaman ayırıp, zahmet edip cevap yazan arkadaşlara peşinen teşekkür ederim.
* Telefon'da kamera benim için birinci öncelik değil. Mevcut kameralar zaten kötü değil. Sonuçta afiş basmıyoruz.
* Zırt pırt telefon değiştiren birisi değilim. Alacağım telefonu minimum 4 sene kullanmak istiyorum. Dolayısı ile 12
GB ram, minimum 512 GB dahili bellek düşünüyorum.
Ancak bazı özellikler ise mutlaka olmalı.
- Çift hat kullanımda, menüden her bir hat için farklı zil sesi ve farklı SMS bildirim sesleri tanımlanabiliyor mu? Aktif çift hat kullanımında benim için önemli.
2. Uygulamalara farklı bildirim sesi atanabiliyor mu? Bildirim özelleştirme yetenekleri nasıl?
3. HyperOS 2 + AI desteği yüklü geliyor mu? Yoksa güncelleme mi bekleyeceğiz? (Telefonun geliştirme sürecinde şu güncelleme gelecek bu güncelleme gelecek beklentileri can sıkar)
4. HyperOS 2'de telefonla, whatsapp ile sesli konuşma anında AI ile diller arası simultane tercüme özelliği var mı ve aktif mi?
5. Xiaomi telefon menülerinde gezinti yaparken zırt pırt reklam çıktığı bilgisi aldım. Bu durum telefon özelliklerinden kayıp yaşamadan tamamen engellenebiliyor mu?
6. PC'de MS Outlook kullanımında, Outlook/ Gmail takvimleri ile telefondaki takvim /gmail takvim uygulaması arasında (PC'den > Telefona ve Telefondan> PC'de MS Outlook'a) senkronizasyon durumu nasıl? Benim durumumda olup sorun yaşayan arkadaş oldu mu? Yoksa sorunsuzca kullanılabiliyor mu?
7. Samsung kullanıp, Xiaomi 14T Pro'ya geçen arkadaşlar, menülere alışmakta çok zorlandınız mı?
8. Gözünüze takılan makul fiyat ve kampanyalar var ise paylaşır mısınız?
Vereceğiniz cevap ve bilgiler için şimdiden teşekkür eder, herkese mutlu ve huzurlu bayramlar dilerim.
Saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 28 Mart 2025; 10:59:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X