Şu an kullandığım telefonum nexus 4 ve android 6 custom rom'u kullanıyorum. stok arayüze ve en güncel android versiyonunu kullanmaya alıştım. fakat miui her zaman beğendiğim bir arayüz olmuştur, bunun yanında mi4 donanımsal olarak gm 5 plus'tan çok daha kaliteli. fakat mi4 için beni ikilemde bırakan bazı noktalar var ;
1) mi4 ise hala stabil sürüm olarak kitkat kullanıyor. marshmallow bir şekilde gelecek fakat ilerisi için güncelleme gelir mi? resmi sürümleri boşver custom rom açısından alternatif çok, stabil ve güncel android versiyonlarında custom romlar var diyebilir misiniz? varsa kaynak nedir?
2) xiaomi 16 gb ve arttırma imkanı yok. günlük kullanımda sıkıntı yaratıyor mu? (bu çok sıkıntı değil gerçi müzikleri spotify üzerinden dinlediğim için)
3) mi 4 4g destekli fakat sanırım bazı sıkıntılar var bu sorunlar 4g'ye geçiş dönemi olmasından mı yoksa telefonun bazı frekansları (ya da bantları hangi kavram doğru bilmiyorum) desteklememesinden mi kaynaklı?
Yarın elimdeki nexus 4'ü ekran sorunundan dolayı elimden çıkarıyorum. Acilen karar vermem lazım. Yol gösterirseniz cidden sevinirim.
-Ahize sesi cızırtısı -Bildirim ışığının içeri yansıması -Kamerasının beklenenden kötü çıkması -Pil süresinin tatmin edici olmaması
xiaomi kullanıyorum, memnunum. eline her alan önce 1000 lira fazla çin malı için diyor, özelliklerini gördükçe "iyi telefon almışsın hayırlı olsun"a dönüşüyor :D
hocam mi4'e karar verdim. büyük ihtimalle yarın elimde olacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme