Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xiaomi Mi 5 (64 GB - 3 GB Ram) Satın Al 16 Mart 2021 11:52 1 1 Xiaomi Mi 5 (64 GB - 3 GB Ram) Merhabalar,Telefon değişikliği sebebiyle kullanmış olduğum Xiaomi Mi 5 cihazımı satıyorum. Cihazda herhangi bir çizik, ezik vs durumu yoktur.Şarj aleti yoktur.Nadir zamanlarda anlık donma oluyor, rom atılırsa sorun kalmayacağına dair yazılar okumuştum ama hiç denemedim. İkinci telefon olarak da kullanılabilecek temiz bir telefondur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xiaomi Mi 5 (64 GB - 3 GB Ram) NFC Etiket (Programlanabilir PVC-Set) Android-Windows Phone Fossil JR1448 Satilik-Temiz-Ciziksiz-Orjinal Slimport HDMI Dönüştürücü / Nexus 4/5/7 LG G2/G3