Bildirim
Xiaomi mi 5s vs Redmi note 4
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba,
Ben de Mi5s 32/4GB ile Redmi Note 4 64/4GB arasında performans açısından belirgin bir fark olup olmadığını merak ediyorum. Benim için önemli olan çoklu işlemlerde donma, kasma, takılma, vs gibi can sıkıcı durumlarla karşılaşmamak. Genelde bende arka planda 3-5 uygulama, websitesi, oyun vs açık olur.
Teşekkürler -
Hocam ben mi 5s 32/4 modelini aldım.Note 4 ü kullanmadığım için karşılaştırma yapmak doğru olmaz.Telefonun kamerası baya iyi.sp821 olduğu için mi 5s çok daha öne geçiyor.çoklu işlerde hiçbir sorun yaşamazsız.Ama yazılımı sorunlu mi 5s'in.miui 9 geldi geri çekildi.Eu multi rom gibi romlar haricinde resmi olarak miui 9 yok.Ben 5 gün miui kullandım şimdi linage os a geçtim.Bataryası çok iyi değil kötü de değil 1 günü çıkarır.1 saat 20dk gibi bir sürede 0 dan 100 e çıkıyor. -
Yorum için çok teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X