Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.648
Cevap
104
Favori
632.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikli telefonda tercihim bataryasının iyi olması. Bu nedenle a2 lite tercih ettim ve çentik özelliğide beni etkiledi. Fakat bir yandan da miui arayüzünü de denemek istiyorum. Bu nedenle mi 8 lite'ye gönlüm kaydı. Bu telefonda da batarya konusu beni düşündürdü. Mi8 lite kullanan arkadaşlara sormak istediğim şu, bu telefonda batarya süresi genel olarak 7saat civarı gözüküyor, sizlerde nasıl? Ayrıca PIE güncellemesiyle şarj süresinde değişme oldu mu ?
  • Selamlar. Ben bu telefona forumda Mi A2 ya da Note 6 pro kadar neden rağbet yok onu anlamıyorum. İnceleyince bunu almak daha mantıklı ama neden forumda bile şu an 10-12 sayfada kalmış konu. Telefonun tam bir f/p telefonu olduğunu düşünüyorum. Ayrıca telefona bütün olarak bakacak olursak Mate 20 lite ve Honor Play'den daha iyi genel anlamda.
  • An itibariyle h.burada da 1795 lira(ithalatçı garantili)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran, ses, kamera, batarya ve tasarım anlamında kompakt bir cihaz olmuş. Bu fiyat bandında böylesini bulmak gerçekten zor.

• Zamanla daha düşecektir fiyatı, n11 11.11 de mi a2 lite aldım memnunum ama mi8 lite yeni gelmişdi ve fiyatı çok yüksekdi almadım. Mi8 lite alacağıma 2 adet mi a2 lite aldım. Fiyat düşerse alınabilir

• Henüz pie gelmedi, 2019 ilk çeyrekte gelecek. Mevcut sürüm 8.1 oreo.

Batarya performansını beğendim. Daha önce S7 edge kullanıyordum. Onda 3500 mah pil ve 5.5" ekran var. Onun pilini değiştirmiştim ve şu anda aynı kullanımda mi 8 lite pili daha iyi gidiyor. Mi 8 lite 3350 mah ve 6.28 ekran olmasına rağmen daha iyi olmasını hiç beklemiyordum, şaşırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Espa kullanıcısına yanıt
    Hocam, peki telefonu hangi kullanım ile kullanıyorsunuz ve şarjı ne kadar gidiyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 saat wifi geri kalan zamanda 4g açık olacak sekilde; 1 saat full HD film (usbden) , 1 el pubg 30-45 dk., sosyal medya internet şeklinde 6 saatten az ekran süresi almadım 3 gündür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihaz hepsiburada da şu an 1800 tl 64/4 olan model. Global rom mu acaba ? Eğer öyle ise almayı düşünüyorum.
  • Tface T kullanıcısına yanıt
    aşağıda yazıyor

Üründe Türkçe dil seçeneği mevcuttur.
    Ürün Global Rom yüklüdür.
  • Urunun fiyati dahada duser bence beklemekte fayda var

• Berkæn kullanıcısına yanıt
    Beklediğiniz seviye nedir yıl sonuna doğru?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşimin GM 5 plus bozuldu, kamerası tatmin eden cihaz arayışına girdik ( geçen sene 1350 ye note 3 almadığıma pişman oldum) note 6 pro ya niyetlendim iyice (4/64) ama hayalet ekran söylentisi ve micro USB olması ( bende de mi5 var ev araba type C kablo dolu) başka arayışlara soktu beni. 1800 bu telefonu gördüm, ekran kamera aynı niye 6 pro ile diyordum ama çentik küçük, kasa ince ve şık, işlemci de bir tık önde, ikinci ön kamera ve pil eksiği, 200 lira fazla verip mi8 lite almak daha mantıklı geldi. Sizce başka alternatif varmı, alınır mı mi8 lite.

• Arkadaşlar telefonu aldık ilk neleri kontrol edelim. Sıkıntı vs. var mı diye

• quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

Beklediğiniz seviye nedir yıl sonuna doğru?
    64 luk 1700

128 lik 1900

Civari bekliyorum. 64luk 1700 e dustugu vakit alicam.

Forumda 64gb/4ram kullananlar telefonun pubg performansindan memnunlar mi ?

• Arkadaşlar telefonun gsmarena sitesindeki incelemede ön kamera için sabit odaklı denmiş, sabit odaktan dolayı optimum keskinlik için fotoğrafı tam bir kol uzunluğunda değil de yüzünüze daha yakın mesafeden çekmeniz gerekiyor yazmışlar. Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Ön kamera ile bir yakından bir de tam kol uzunluğunda 2 fotoğraf çekip denerlerse memnun oluruz. İlgili sitenin inceleme linki;

"So we expect better overall performance in this regard. However, this module is still with fixed focus so some of your selfies may not come up as sharp as they should be. To achieve optimal sharpness, you will have to bring the phone pretty close to your face - much closer than a normal arm's length."

• Herkese selam bende mi8 lite aldim esime insallah yarin gelecek. Huawei p20 lite den vazgeçtim. Yamulma falan yazmislar bir de ucret istemis servis sogudum. Ben sirf garanti icin tercih etmistim. Ama biraz sans meselesi en son garantili telefonum sony di servisi berbatti. Daha sonra garantisiz telefonlara yoneldim. Meizu mx5 kullaniyorum 3 senedir cok memnunum simdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Bakalim memnun kalirsak belki ilerde kendime de düşünürüm :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • samuel34 S kullanıcısına yanıt
    Evet dostum, global versiyon ve şarj aleti direkt bizim prizlere uyumlu olarak geldi.

• Ulan bu olurmu ya 1795 düsmüs mi a2 aldık 1610 tlye simdi pisman oldum lite almadiğima neyse a2 de iyi cihaz ama miui gözlemlemek istiyorfum.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.