Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.648
Cevap
104
Favori
632.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuda sadece batarya süresinden kameradan bahsedilmiş. Cihazın ( konuşma kalitesi ) nasıl arkadaşlar? Volte özelliği aktifmi cihazda ayarlar kısmından açıp kapatabiliyormuyuz?
    Niyetlendim ama daha önceki Xioami deneyimlerimden pek memnun değildim konuşma kalitesinden.
    Mikrofon aşırı tiz iletiyor sesleri ve cihazı ağız kısmından uzaklaştırınca sesde boğulma, azalma oluyordu. hala bu şekildeyse hiç bulaşmayalım.
  • 64 lük için iyice niyetlendim 1800 liradan ama siyahtan başka ren yok piyasada. hele Twilight Gold hiç yok sanırım.

note 6 pro ile aralarında 100 liradan fazla var sanki, 1620 ye 1800 64 lükler.
  • MySun kullanıcısına yanıt
    Valla bende ikisi arasında gidip geliyorum. Sırf ghost screen olayı var diye mi8 lite daha ağır basıyor. Mi 8 lite'da batarya 4000mah olsa gözüm kapalı alacamda işte biri olsa diğeri olmuyor. Kafam Bir milyon :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysal -- 18 Aralık 2018; 13:34:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada'ya 100 lira ekstraya mavi rengi gelmiş, 1899'a yani. Aynı fiyata koysa alırdım
  • 200 lira daha verip 128/6GB modeli almak daha mantıklı görünüyor, tabi kullanım amacınıza göre.
  • Birde bu 128 GB ile 64 GB hafızanın çalışma hızları farklı oluyor. 128 GB da bellek çalışma hızı yüksek olmalı.
    Aslında 2000 TL bandının alnına düşerse hiç düşünmeden 128/6GB model tercih edilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 18 Aralık 2018; 16:17:36 >
  • Aranıza 6/128 ile katıldım yarın elimde olacak telefon ben oyun oynarım hemde aşırı fazla müzik dinlerim test edeceğim oyun oynayanları üzecek seviyede bir telefon gibi gözükmüyor.
  • mavi 128gb 2000 altına inerse alacağım sanırım, nfc niye yok yalnız onu anlamadım. tramvay otobüs vs kartını nfc üzerinden kullanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camper5334

Müşteri Hizmetlerinin bu bilgiye sahip olduğunu sanmıyorum. Ancak global rom yüklü olduğu bütün ithalatçı garantili ürünlerin açıklama kısmında yazılmış.
    Bende özellikle bu bilgi için müşteri hizmetlerine mesaj attım.

Global rom mu, global versiyon mu diye.

"Ürünler karışık olarak stoklandığı için, siparişinizde hangisinin gönderileceğini bilemiyoruz" dediler.

Ben global versiyon istediğim için, bu cevap sonrasında almaktan bir anda vazgeçtim.
  • Bildirim sorununu nasıl çözebiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aNeXiEtY kullanıcısına yanıt
    Hocam valla ben aldım kargoda gelmesini bekliyorum. Bazen çok düşünmemek gerekiyor bu kadar kurcalayınca her güzelde bir diken bulunur. Çok fazla model olan bir market bu çok kafan karışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camper5334 -- 18 Aralık 2018; 17:41:47 >
  • Yuz tanima icin konum degistirmek gerekiyormus ayarlarda bulamadim ben

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parası çok olduğu için poco ve mate yi erteledim. 128-6gb modeli mağazada garantili 2100 TL. Tavsiye eder misiniz acaba ? Lg G3 ten geçeceğim.
  • emre6720 kullanıcısına yanıt
    Konum değiştirmeye gerek yok dostum. Benim alet kutudan çıktığı gibi yüz tanıma aktif olarak geldi. Konum, bölge değişikliği filan yapmadım. Konumum Türkiye, cihazım global.

• aNeXiEtY kullanıcısına yanıt
    Dün Hepsiburada dan sipariş verdik global geldi bilginize

• Majesteleri_84 M kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda bulamadim da ben bi arastirayim bakalim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • global version ile global rom arasında ne fark oluyor? global rom'un çin versiyonu üzerine rom atıldığını biliyorum da 2si arasında bir fark var mı donanım olarak vs. yada global / çin versiyonları arasında ne fark var diye sorayım
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Hocam global cihaz, daha çok Avrupa standartlarında şebeke frekanslarını destekliyor, Çin için üretilenler de orda kullanılan frekansları. Çekim problemleri dışında bir fark olacağını düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.