Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.648
Cevap
104
Favori
632.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: b0Ni

global versiyon değil sanırım bu, global rom yazmış

edit : soru kısmından sordum global rom mu global versiyon mu diye, global versiyon dedi.
    Bende onu gördüm fakat açıklamada

ÜRÜN KAPALI KUTU + 2 YIL DELTA GARANTİLİ + 128 GB + ADINIZA FATURALIDIR.

yazıyor. Korkulur valla

Ayrıca soru cevap sistemini bilmiyordum, iyiymiş teşekkürler sorduğun için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechno -- 19 Aralık 2018; 20:38:53 >
  • 64 e 4gb versiyonda pubg performansi nasil arkadaslar. Memnun mu alan arkadaşlar ? 128gb 6ram modelini almaya degermi ? iki model arasinda gidip geliyorum. Performans olarak iki modeli kiyaslayan video bulamadim nette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlarda kamera kötü deniyor ama youtube fotoğraf karşılaştırmalarında güzel gözüküyor. kamera iyi mi kötü mü şimdi bu telefonun. kötüyse mi 8 mı almak gerekir fotoğraf için ya da hangi marka model telefonun kamerası daha iyi.
  • N11 de mavi 128 2000 lira, hb de olsa alacağım 3 taksit seçenekleri var.

N11 de fiyat takibi böyle saçma birşey iddia ediyor, o fiyatlara düşmüş olamaz dimi

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları ***

• Flakes kullanıcısına yanıt
    Aynı ekran olamaz, mi8 lite de çentik küçük.

Bütçeyi zorlayıp mavi 128 alacağım sanırım. 64 mavi 1900 zaten, 100 lira fark her türlü değer.

• MySun kullanıcısına yanıt
    O farka değerde hocam Tianma panel soru işareti. Ben güvenmiyorum bu panele.
  • Rechno kullanıcısına yanıt
    Bende sabaha kadar düşüneyim diyordum son 10 adet diyordu, bir daha girdim 1 saat sonra 6 kalmış. Aldım geçtim, şimdi 4 kaldı. 1700 liraya note 6 pro diye girdik, pembe bulamadık 1800 e mi 8 lite 64 derken 128 ligi aldık :) 3 gündür kafa yoruyorum bütün işlerim aksadı araştırıp durmakta. Çok sevdiğim bir söz vardır " en kötü karar karsizliktan iyidir"

• arkadaş attığında 15 adet ekleyebilirsiniz diyordu sepete, hızlı satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 20 Aralık 2018; 0:35:59 >
  • MySun kullanıcısına yanıt
    satıcı a2 lite ilanını mi8 lite olarak değiştirmiş o yüzden böyle, çok yorum olsun diye yapıyor heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuel34

Bu mesaj silindi.
    Hocam Hepsiburada satıcısından garanti hangi firma?

• Xiaomi mi 8 lite ekran koruyucusu öneriniz var mı? İnce ve pek belli olmayan, ekran koruyucuları hakkında pek bir bilgim ve deneyimim yok.

• tianma panel vs garanti işi kafamda soru işareti hep,vatandan zenfone 5 2000tlye alıcam hiç olmazsa sorun oldugunda veririm magazaya ilgilenir garantisiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MySun

Bende sabaha kadar düşüneyim diyordum son 10 adet diyordu, bir daha girdim 1 saat sonra 6 kalmış. Aldım geçtim, şimdi 4 kaldı. 1700 liraya note 6 pro diye girdik, pembe bulamadık 1800 e mi 8 lite 64 derken 128 ligi aldık :) 3 gündür kafa yoruyorum bütün işlerim aksadı araştırıp durmakta. Çok sevdiğim bir söz vardır " en kötü karar karsizliktan iyidir"
    Cümleten hayırlı olsun hocam Bende ömrümü site gezerek çürütmek istemedim max 100 lira için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechno -- 20 Aralık 2018; 7:32:31 >

• vlkn9034 V kullanıcısına yanıt
    Ben bunu aldım, yanına da nano ekran koruyucu çok güzel oldu kaliteli malzeme tavsiye ederim.

urun.n11.com
    Xiaomi Mi 8 Lite Kılıf - Mave Soft Doku Darbe Emici Silikon Kılıf - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/xiaomi-mi-8-lite-kilif-mave-soft-doku-darbe-emici-silikon-kilif-P301629255

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Mavi bitmiş yine

• Arkadaşlar 1-2 aydır konuyu takip ediyorum. Telefonu almayı düşünenlerin büyük bir çoğunluğu (ben dahil) batarya konusunda tereddütlü ve note 6 pro ile mi 8 lite arasında kalıyor.

Daha önce sadece 1 kişi ekran süresi ve batarya performansını paylaştı. Telefonu en az 1 hafta kullanan arkadaşlar kullanım şekilleri ile ekran süresini gönderirse almayı düşünenlere en büyük desteği vermiş olur.
  • Kullanıcı yorumlarını merakla bekliyorum. Alma arefesindeyim. Fiyatı böyle görünce zor dayanıyorum ama az daha bekleyeceğim sanırım. Bu cihazların rami 4/6 gb olarak değişyor mu. Birde hangi satıcı global romlu satıyor?

• 64GB/4GB ve 128GB/6GB şeklinde iki versiyon var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MySun

N11 de mavi 128 2000 lira, hb de olsa alacağım 3 taksit seçenekleri var.

N11 de fiyat takibi böyle saçma birşey iddia ediyor, o fiyatlara düşmüş olamaz dimi

Evet N11 ve gittigidiyor da fiyatlar daha uygun olabiliyor ama yorumları okuyunca bazı cihazların kayıt yapılmadan gönderildiğini öğrendim.
    Sonra işin yoksa 500 TL kayıt parası öde bu yüzden hepsiburada'nın kendi mağazası bu yüzden biraz daha güvenilir gibi iyi araştırmak lazım.
    Daha çok Mi A2 de bu sorun yaşanmış cihaz 120 gün sonra kapanacak uyarısı alanlar olmuş. 50 liranın hesabını yaparken 10 katını ödemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 20 Aralık 2018; 11:49:35 >

• hbde 1999'e çekmiş.

@xsw

hocam o paralel ithalat telefonlarda genelde olan birşey bildiğim kadarıyla, ilk geldiğinde kayıt işlemleri tam bitmemiş oluyor sisteme geçmesi 1 haftayı falan buluyor. g4 almıştım ilk başta benim de kayıtsız gözüküyordu.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.