Şimdi Ara

XIAOMI MI 8 (SICAK FIRSATLAR) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
29
Favori
152.417
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 128 gb lik tekrar stoğa girer mi 3200 e hocaların ihtimal var mı sizce one göre 64 lükten alacağım. Sizce beklemeli miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakmaa B kullanıcısına yanıt
    Bende 64 lük huawei p10 var. Hafızanın yetmediği anlar oluyordu hafıza kartı ile çözdüm. Bence 128 lik al 4k video felan dehşet yer kaplıyor.

• Arkadaşlar olay yerinden bildiriyorum çin de Xiaomi mağzasından 6/256 aldım 3299 yuan 2450₺ gibi birşey ama burada internet üzerinden satış da var orada 300 yuan kadar daha uygun fiyatlar gördüm ama nedir bilmiyorum toptan alım için özel indirim sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenix

Arkadaşlar olay yerinden bildiriyorum çin de Xiaomi mağzasından 6/256 aldım 3299 yuan 2450₺ gibi birşey ama burada internet üzerinden satış da var orada 300 yuan kadar daha uygun fiyatlar gördüm ama nedir bilmiyorum toptan alım için özel indirim sanırım.
    internet satış linkini verirmisiniz?
  • Arkadaşlar Huawei p20 pro mu daha iyi xiaomi mi 8? kuzenim Almanya'da sormuş ikiside 128 Ligi 400 avro alabiliyor.siz hangisini önerirsiniz?haftaya gelirken getirecek..

• Telefon şu an migroslarda var mı?

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Ne büyük bi olaymış ya. Sen telefonu arama için kullanıyorsan herkes de senin gibi mi olacak illa. Ben terminalden yazılım kodluyorum, video editliyorum, oyun oynuyorum, hergün mailler atıyorum. Ne kadar güçlü bir telefon o kadar iyi benim için. Herkes sen değil sen git kendine al 3310 kullan. Kim parasını neye vermek isterse verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 4 Ağustos 2018; 22:45:24 >
  • Hey millet sakin biraz. Herkesin gorusu kendine. Birbirimizi ikna edemiyorsak isin kolayina kacip hakaret yolunu secmeyelim.
    Hadi biraz eglenin.

XIAOMI MI 8 (SICAK FIRSATLAR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin123 -- 5 Ağustos 2018; 0:41:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Bu mesaj silindi.
    Millet aç derken; kim aç sen mi açsın!? Devlet milletini aç mı bırakmış!? Mi 8 diye geldim ama, yanlış mı geldim!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba_2233 -- 4 Ağustos 2018; 23:16:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Bu mesaj silindi.
    Kimse ac degil..millet haddinden fazla luks yasiyor..bu millete herset mubah..ben yurtdisindan aliyorum.ben kazaniyorum ulkem kazaniyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sinirlendiğim nokta şu geçen sene telefon arayışındaydım ve en makul olan mi6 fovoriydi hemde açık ara ve fiyatı 64gb olan 1800 liraydı daha sonra mi7 beklerim dedim adı mi8 oldu ve 3000 bin bandında çıktı mi6 yöneleyim dedim en azından oda güzel telefon hala oda 2.500 fiyat olmuş yani 500 lira zam gelmiş artmış fiyatı yani çıldırmamak elde değil ya
  • arkadaşlar mi 8 se sizce ne kadara satılır ? hediye almak için bakıyorum mi 8 ile arasında aşırı fark göremedim
  • drkalix D kullanıcısına yanıt
    p20 pro ile nasil ayni fiyat oluyor.emin misin?

acik ara p20pro elbette fiyat farkina degmeyecegi icin mi8 oneriliyordu

biri 450 biri 550-600 dolar bandindaydi

yen de dusuyor ara ara cin fiyati iyi oluyor dussun.bakalim

arkadasin getirebilirse 400 eurodan bende alayim p20pro 😬

• quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

Özel Tüketim Vergisi (ÖTV): %25

Katma Değer Vergisi (KDV): %18

TRT Bandrolü: %6

bunları da ekle...

Alıntıları Göster
    3300 tl yapıyor

Yanlış hedefe sövüyorlar gerçekten

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.