Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.391
Cevap
68
Favori
385.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Kamera için mi a3 rn7 yeterli. Zaten hiçbirinde ois yok. Kamera çok önemliyse mutlaka oisli cihaz al. Bu xiaomiler 1080p 30 fps den yüksek kalite çektiğinde eis olmadığından çok sallanıyor. Lg v30 android 9 da kalacak ama 2200-2300 e güzel cihaz
    tavsiyeniz için teşşekkurler hocam rn7 nedir hocam birde mi 9 lite a3 pro diorlardı sanırım bir çok özellikleri aynımıs
  • ademdemiryas kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, arama kaydı olmaması ilk etapta beni memnun eder ithalat yolu ile xiaomi tr garantili olduğunu gösterir ama sonrasında kayıt özelliğini isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BanshEEEEEEEEE

tavsiyeniz için teşşekkurler hocam rn7 nedir hocam birde mi 9 lite a3 pro diorlardı sanırım bir çok özellikleri aynımıs

Alıntıları Göster
    rn7=redmi note 7(muhtemelen). 9 lite ve a3 arasında bence iki önemli fark var. Biri işlemci diğeri de ekran. İşlemci mesela 9 lite e superslow motion özelliği kazandırmış. Ekran için ise, saf android olmasından dolayı a3 ün parlaklığının özellikle güneş altında kısık kalması ve çözünürlüğün düşük olmasından dolayı mesela bir şeyler okurken falan rahatsız ediyor diyenler var(pixel pixel gözükme de cabası). Aradaki 1000 tl ye şu an değmez ama muhtemelen birkaç aya 9 lite in fiyat bence 2200 lere gelecektir. Özellikle ocak şubat civarı. Ben hemen alacağım diyorsanız da kesinlikle denemeden almayın a3ü...

• Tface T kullanıcısına yanıt
    bu da var aslında. ilk şarj ettiğimde % 90 olunca çekmek zorunda kalmıştım, biraz kullandıktan sonra evdeki bilgisayara usb den bağladım % 7 civarı şarj arttı tekrar, sonuç böyleydi. toplamda 10 saati bulmuştu. ama tek şarj olmadı tam şlarj olmadı derken karışık oldu biraz.

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi

9 saat süren ikinci şarj döneminde ise % 8-11 civarı Xiaomi sim etkinleştirme bilmem ne gibi bir hizmet şarj kullanmış görünüyordu, onu araştırıp kapattım. onu önceden kapatsam yine 10 saati görürdüm muhtemelen. daha fazla ekran süresi görenler de var farklı xiaomi modellerinde ama... bu şekilde gitmesi benim için yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 16 Ekim 2019; 13:23:12 >

• Gerçekten süreler süper, note 5 den sonra ilaç gibi gelecek. O sim etkinleştirme zımbırtısı ile ilgili bir anlatım link vs varsa paylaşırsanız sevinirim hocam.
  • Mi 9 lite aldım bende 2 günden beri kullanıyorum efsane cihaz tüm olmazsa olmazlar var benim için hafıza kartı kızılötesi kamerası gerçekten çok güzel ozellikle ön kamera kamera lensi olarak Sony ımx 586 kullanılıyor ve gayet başarılı pek sık oyun oynamam benim için yeterli gelecektir diiye düşünüyorum.

Kullanan arkadaşlara sorum da kayıt yapıldıktan sonra band 20 gidenler var mı test ettiler mi acaba ?

Ve son olarak Türkiye'de şuan için kılıf ve kırılmaz cam bulamadım kırılmaz cam idareten mi9 için olanı alsam uyarmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemunall -- 16 Ekim 2019; 15:15:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

A3 ün fiyatı çok hızlı düştü n11 de 1750 + yanında airdots kulaklık hediyesi var ben de pusuya yattım bekliyoruz

Alıntıları Göster

dostum 1.800e var bi bak istersen

quote:

ek ayarlar - gizlilik - kullanıcı deneyimi geliştirme programı ve tanı verilerini otomatik olarak gönderi kapatın

Xiaomi hizmet çerçevesi, bataryayı sömüren buydu, ayarı kapattıktan sonra kayboldu. işe yaramadı diyen de olmuş ama bende işe yaradı gibi görünüyor, iki gündür hiç çalışmamış.

bu arada bunu kapattım, ek ayarlar - yetkilendirme den de sim etkinleştirmeyi kapattım, bootloader kilidini açmayı etkilemez umarım, gününün dolmasını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 16 Ekim 2019; 15:29:47 >
  • erdemunall E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Band 20 için şuan herkes süre beklediği için yaptıran bulmak şuan zor gibi.
    Kırılmaz cam tek bulmak zor olur belki ama CC9 diye arayın kılıf yanında beraber çıkıyordu birkaç ilan. CC9 ile birebir uyumlu aynı cihaz.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Acaba xiaomi hizmet çerçevesi uygulamasını sistemden tamamen durdursak telefonun stabilitesi bozulur mu ? Rootsuz yolları var, ben note 5 de güncelleştimeleri kapatım. USB debuging ile pc ye bağlayıp bir iki komut girerek.
    ---ek ayarlar - gizlilik - kullanıcı deneyimi geliştirme programı ve tanı verilerini otomatik olarak gönderi kapatın---

bu ayarı yaptıktan sonra çalışmadı zaten, komple kapatmaya gerek yok gibi görünüyor.
  • Ses kalitesi kulaklık ile nasıl arkadaşlar? Gsmarena kötü demiş.

Çentik gizleme ayarı var mı?

• Bu telefonun arama uygulamasında ses kaydetme özelliği olan sürümünü satan bir yer biliyor musunuz? Önce Avrupada çıkıp bize de oradan geldiği için gördüğüm tüm telefonlarda stock arama uygulaması var.
  • Carrefourda satılmaya başlamış

• ogretmenb O kullanıcısına yanıt
    Hocam muhtemelen bu sürümü bulamazsınız eu stabil rom atarsanız varmış

• 2550 civarında şuan Xiaomi Tr garantili olanlar, 2300-2350 seviyesine indiğinde alacağım nasipse

• Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi

Mı 9 Lite normal çekim ve geniş açı çekim
    Ve batarya performansı ( sosyal medya ağırlıklı genelde mobil veri 4.5 g bağlantı)

• erdemunall E kullanıcısına yanıt
    12 MP olarak çekiyor fotoğrafları. Her seferinde kameradan 48 MP modunu açmak gerekiyor sanırım.
    48 MP fotoğraf çekince AI TRIPLE CAMERA yerine 48MP TRIPLE CAMERA yazıyor fotoğrafta.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.