Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.912
Cevap
45
Favori
212.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 20 Şubat 2019; 11:30:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    48mp ana kamera ve 3 kameralı alt model mi

• Geçmiş olsun

Webtekno
    Cep Telefonlarında ÖTV'nin %50'ye Çıkarılmasının Önü Açıldı
    https://www.webtekno.com/cep-telefonlarindan-alinan-otv-nin-50-ye-cikarilmasinin-onu-acildi-h63119.html

• DnyL kullanıcısına yanıt
    Kesinleşmedi o daha artı kesinleşse de Mi9 alış fiyatı bu uygulamaya girmiyor...

• Ağırlık olarak Hafifmiş 173 gram bence iyi rakam. Büyük ihtimal bataryada bundan dolayı kısılmış yine en önemlisi toza suya dayanıklılığı yok sanırım.
  • ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Kesinleşmedi o daha artı kesinleşse de Mi9 alış fiyatı bu uygulamaya girmiyor...
    Kim diyor bunu ?,

Ben kesinleşeceğini gayet iyi biliyorum, devlet içinde tanıdıklarım var, ve devletin para kaynaklarının hızla tükendiğini belirtiyorlar
    Mİ9 un bu kapsama girmeyeceğini siz nereden biliyorsunuz ?
    Bu ülkede artık fiyat/performans telefonu olayı hayal artık, hepsi pahalı..
    Dxomark ön kamerayı bulamadım, bir el atalım ona da :)

Hocam cihaz hayırlı uğurlu olsun, Yüz tanıma özelliği Bu sefer nasıl çalışıyor? Bilginiz varmı? Bir yerde görmedim bu özellikle ilgili bilgi.

64 Gb ligi da piyasa çıkarsa, 390-400 dolar civarina olur gibi. Batarya ise fiyasko olmuş; 3500 mah ve 7nm iyi iş yapardı, nereden kısıp da ufaltmislar merak Ediyorum. Kablosuz şarj var diye mi kısmıslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    batarya gayet iyi hocam. mi 8'in gsmarena testi sonucu 86 saatken , mi 9'un test sonucu 91 saat olarak yayınlanmış.

benim anlamadığım tek şey kutudan 18 W şarj cihazıyla mı çıkıyor mi 8'de olduğu gibi ?

şöyle birşey var gsmarena tanıtım sayfasında ;

The Xiaomi Mi 9 brings a major improvement in fast charging. The company calls it Charge Turbo and it can deliver up to 27W over USB-C. However, the standard retail package comes with an 18W charger instead (matching the Mi 8).

There’s a fast wireless charger – up to 20W, the fastest we’ve seen yet – which comes bundled with a 27W wired charger. A 20W wireless car charger will also be available. Charge Turbo has been certified by TÜV, by the way, so it matches the Huawei's solutions in terms of safety. With all this, the battery capacity is essentially the same, 3,300mAh (that’s 100mAh down compared to the Mi 8).

burdan anladığım kadarıyla kutudan 18 W şarj cihazıyla gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: DnyL

Kim diyor bunu ?,

Ben kesinleşeceğini gayet iyi biliyorum, devlet içinde tanıdıklarım var, ve devletin para kaynaklarının hızla tükendiğini belirtiyorlar
    Mİ9 un bu kapsama girmeyeceğini siz nereden biliyorsunuz ?
    Bu ülkede artık fiyat/performans telefonu olayı hayal artık, hepsi pahalı..

Alıntıları Göster
    Sen alamayacaksın diye ne bu tavırlar? Eminmiş

• WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    Evet öyle oluyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WalterWhite00

batarya gayet iyi hocam. mi 8'in gsmarena testi sonucu 86 saatken , mi 9'un test sonucu 91 saat olarak yayınlanmış.

benim anlamadığım tek şey kutudan 18 W şarj cihazıyla mı çıkıyor mi 8'de olduğu gibi ?

The Xiaomi Mi 9 brings a major improvement in fast charging. The company calls it Charge Turbo and it can deliver up to 27W over USB-C. However, the standard retail package comes with an 18W charger instead (matching the Mi 8).

There’s a fast wireless charger – up to 20W, the fastest we’ve seen yet – which comes bundled with a 27W wired charger. A 20W wireless car charger will also be available. Charge Turbo has been certified by TÜV, by the way, so it matches the Huawei's solutions in terms of safety. With all this, the battery capacity is essentially the same, 3,300mAh (that’s 100mAh down compared to the Mi 8).

Hocam bu iyi ise, Mate 20 Pro nedir? Herşeyin üzerine 4200 Mah batarya var. Mi6da bataryayi büyütüp, 3.5mm cikisi kaldırdilar, bu sefer batarya Mi6 dan bile aşağı düşmüş, nerede 3.5mm soket?

Evet ne yazıkki ayrı satılacak benim anladığım da. Qc4.0 şarj cihazlari kolay bulunmuyordu, umarim bu seferki Bundle rahat bulunur.

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    gsmarena review'de yazılmış hocam. 27W kablolu ve 20 W kablosuz şarj destekleyen kiti 20 dolardan satışa sunulacakmış.

bu da ülkemizde 150 TL'ye falan satılır, o da gelirse tabi.

Açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım. Kamera güzel ancak sırf kamera için Mi 8'den Mi 9'a geçmeye değmez gibi geliyor artık. Diğer özelliklerde çok ciddi bi fark yok çünkü. Kaldı ki Mi 8 de gcam ile stock cam uygulamasına göre gayet güzel fotoğraflar çekebiliyor.

Benim için hızlı şarj olması önemli bir özellik ancak kutudan 18 W çıkıyor o da mi 8 ile aynı sürede şarj eder telefonu. Ayrıca 27 W şarj cihazına 150-200 lira para vermek istemem ekonomi şu haldeyken.
  • Stereo hoparlor yok. Çöp.

• quote:

Mesele testte daha uzun süre vermesi değil ki. 7nm islemci var bir zahmet versin. Sorun xiaomi nin en dandik telefonlarına 4000 mah koyup bu seviye deki bir telefona 3300 mah gibi komik bir batarya koymasi. Şahsen bu telefonu alacağıma redmi note 7 alırım daha iyi.

• quote:

gsmarena review'de yazılmış hocam. 27W kablolu ve 20 W kablosuz şarj destekleyen kiti 20 dolardan satışa sunulacakmış.

bu da ülkemizde 150 TL'ye falan satılır, o da gelirse tabi.

Açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım. Kamera güzel ancak sırf kamera için Mi 8'den Mi 9'a geçmeye değmez gibi geliyor artık. Diğer özelliklerde çok ciddi bi fark yok çünkü. Kaldı ki Mi 8 de gcam ile stock cam uygulamasına göre gayet güzel fotoğraflar çekebiliyor.

Benim için hızlı şarj olması önemli bir özellik ancak kutudan 18 W çıkıyor o da mi 8 ile aynı sürede şarj eder telefonu. Ayrıca 27 W şarj cihazına 150-200 lira para vermek istemem ekonomi şu haldeyken.
    Hocam Mi8 den Mi9a geçmek için Ekrandan Parmak izi okuma ve daha iyi Kamera, kablosuz şarj gibi istekler olmasi lazım. Kızılötesi Yüz tanıma dan ise feragat edilecek

Google Camera ile Mi6 bile S7 Edge den daha iyi Fotoğraf çekiyor hocam, Mi8 dediginiz gibi neler yapıyordur Yoksa Beğenilmeyen Mi6 kamerasından bile, Google Camera sayesinde çok memnunum hocam

Siz o Pakete 30-35 dolar fiyat biçin, Tr ye gelirse 300 lira. Ancak Aliexpress gibi yerlerde satılırsa alınır. Yoksa 300 lira vermeye bence de gerek yok.

Acaba kablosuz şarj standarti nedir ki? Samsungun şarj standartlari falan çalışiyor mu acaba?

• Eklenen özellikler, telefon boyutu ve telefon ağırlığını kontrol altında tutabilmek için pili büyütemiyorlar, zaten belli bir sınırı vardır, atıyorum 6 saat ekran süresi, 30 saat bekleme süresi gibi, yeni işlemci ve yeni ekran ile 3300mAh bu değeri veriyordur. Daha fazlasına da gerek yok bence 2 günde 1 şarja takmanın bir anlamı yok, bir telefon en ağır şartlarda 1 günü rahat çıkartıyor ise bu yeterlidir, 6000mAh olmasının ne faydası var? Ha bu pil 4 saat ekran süresi verir, günü çıkartamaz o zaman anlarım eleştirileri. Kaldı ki bu sefer wireless şarj özelliği de var zaten masada arabada direk şarja bırak diyor adam kabaca...
  • "TÜV Rheinland" sertifikası var, uçtan uca destekleyecek yani yakın dönemde arabalarda ve bir çok eşyada göreceğimiz gömülü kablosuz şarj cihazlarını destekleyecek diyebiliriz kısaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 20 Şubat 2019; 13:12:49 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.