Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.921
Cevap
44
Favori
213.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MeE

Bu mesaj, mesaj sahibi tarafından silinmiştir.

Gerekçe: DonanımHaber'in tek taraflı bir kararla, bilgi vermeksizin ve haksız bir şekilde mesaj silmesi.

Alıntıları Göster
    Kısacısı xiaomi ürünleri güzel fiyatlar biraz yukarıda..herkesde tabiki samsung ve iphone markaları piyasa etkisi ile öndeler..bende önce tereddüt ettim xiaomi de önce A50 gittim sonra A70 ( biraz büyük ) sonra xiaomi mi9 3000 tl ye yurtdışı cihazı sıfır aldım(turkiye garantisi yok.samsung note 3 5 sene kullandım hiçbir arıza çıkarmadı bu ürün çıkarırmı bilmiyorum).. .Memnunmusun dersen memnunum bir sıkıntı yaratmadı bana bugune kadar oyun oynamayı telefonda sevmem.instagram,twitter,facebook,bankacılık..yeterli bence..

• global rom yüklü 10.3.11 bidirim ışığı bildirimlerde hiç yanmıyor nedendir acaba bildirim ışığı ayrlardan açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakert -- 20 Ağustos 2019; 15:53:38 >
  • macoo kullanıcısına yanıt

Gerekçe: DonanımHaber'in tek taraflı bir kararla, bilgi vermeksizin ve haksız bir şekilde mesaj silmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeE -- 8 Eylül 2019; 3:18:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LIFE

istanbulda imei atan bizi dolandırmayacak güvenilir bir yer var mı? fiyatı abartı olmadan.
    Androidbrick Facebook tan aratirsaniz 100 tl ye atiyor tuzlada yeri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turan gsm den mi 9 alan varmıdır ?
  • sefa000 S kullanıcısına yanıt
    Ben aldım. Bir sorun yok şu anlık.
  • Çift hat kullanmak için yurtdişi cihaza IMEI atma durumu var mı mi9t için telefonu çift hat kullanmam gerekiyor

• sefa000 S kullanıcısına yanıt
    Bende almayı düşünüyorum. Aldınız mi acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Karaktersiz adamların "şark kurnazlığı" yaparak vatandaşı enayi yerine koyduğu, su götürmez bir gerçek. Döviz kurunu, vergileri, ıvır zıvırı boşverin. Hesaplamaya bir de şu açıdan bakın :

S10+ Avrupa fiyatı 1000€, Türkiye fiyatı 7500 TL.
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-s10-plus-128-gb-akilli-telefon-prizma-beyazi.html

1000€'luk bir telefon Türkiye'de 7500 TL'ye satılıyorsa buradan oranımızı bulalım. 7,5 yapıyor. Samsung'un yapmış olduğu fiyatlandırma bu yönde.

Şimdi bir de Mi 9'a bakalım. Xiaomi Mi 9'un Avrupa fiyatı 500€, orandan ötürü Türkiye'de 3750 TL'ye satılması lazım ama, ithalat garantilisi(Resmi garantili bile değil) 4750 TL'ye satılıyor. Samsung'un 7,5 orandan satabildiği yerde Xiaomi 9,5 orandan satıyorsa, ortada bir çakallık var. Aradaki en az 1000 TL'yi, distribütör ve ithalatçı arkadaşlar cukkalıyor.

Bırakın, almayın bu ahlaksız heriflerden de, seve seve(!) 3000-4000 TL bandına çeksinler fiyatı. Yazıklar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeE -- 8 Eylül 2019; 3:19:17 >

• Arkadaşlar merhaba,mi9 kullanıyorum yeni aldim,çok memnunum, cihazıma uyumlu evde kullanabileceğim kablosuz şarj cihazı ile araba için kablosuz şarj cihazı istiyorum yalnız araçta USB girişi yok aux girişi var :-) oto olani çok önemli değil de mi9 uyumlu kablosuz şarj cihazı en uygun nereden ve ne almalıyım

• Bu arada foto çekmeyi seven insanlar mi9 gözünüz kapalı alın.7plus kullanıyordum ikisini kıyas bile etmem,7pllus hanımda foto cekinecegimiz zaman direk mi den çekiyoruz inanılmaz güzel fotolar

• cagricinar kullanıcısına yanıt
    FOTOgraf özelliklerinde bir sürü seçenek var ama hiçbiri çalışmıyor sanırım? Global kararlı son sürüm var.

makyajlı seçenekler bile var,
    bunlar neden çalışmıyor? sadece beauty mode çalışıyor
  • eminent_86 E kullanıcısına yanıt
    Mi 9 mu s10 mu kamerada sizce

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.