Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.921
Cevap
44
Favori
213.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi forumlar herkese iyi bayramlar dilerim

ilk çıktığından beri kullanmış olduğum hatta ilki kırılıp ikinci kez aldığım iphone 6S cihazım tekrar kırıldı bu yüzden yeni bir telefon arayışına girmiş bulunmaktayım eski bir android kullanıcısı olarak androide dönüş yapmak istiyorum ama pişman olmaktan korkuyorum.
    önce huaweinin bazı modellerini inceledim mate20 pro p20 pro p30 gibi modellerini araştırdım ve google ile yaşadığı sorunlar nedeniyle vazgeçtim sonra mi9 ve mi9 t gözüme ilişti tasarım olarak gerçekten güzel ve güçlü cihazlar 2 3 gündür inceleme ve karşılaştırma videosu izlemekten anam ağladı resmen
    telefondan beklentim akıcı ve hızlı olması, stabil çalışması ve özellikle pil ömrü günlük kullanımda yetmesi şarj kablosuna bağlı olmak istemiyorum. bu konuda tecrübelerini aktarmak isteyen arkadaşlardan yardım istiyorum.
    telefonu genellikle iş gereği whatsapp ve görüşme için kullanıyorum iş dışında ağırlıklı olarak sosyal medya, fotoğraf ve video izlemek için kullanıyorum oyun oynama alışkanlığım yok sadece basit kelime avı batak gibi oyunları oynuyorum pubg gibi oyunları oynamıyorum yani sizce mi9 veya mi9t beni memnun edermi lütfen yardım edin

• Slayer 666 kullanıcısına yanıt
    ben de sizin dediğiniz gibi düşünüyorum aslında android cihazlardan uzak durmaya çalışıyorum ama iphone nun pil performansından hiç memnun değilim telefonda oyun oynamıyorum çok nadir batak kelime avı wow tarzı basit oyunları oynamışlığım var.
    iş için sürekli whatsapp kullanıyorum ve boş vakitlerimde genellikle sosyal medya kullanıyorum forumlarda geziyorum twitter youtube gibi uygulamaları sık kullanıyorum 6s in pil performansı beni aşırı sinir ediyor hiç memnun değilim bu yüzden daha büyük pil gücüne sahip bir cihaz arayışına girdim.
    aradığım kriterler öncelikli olarak kesinlikle iyi bir pil performansı, kamerasının da iyi olmasını istiyorum normal bir kullanıcıya göre çok sık fotoğraf çekmiyorum belki ama kamerasının iyi olmasını istiyorum ve stabil akıcı bir kullanımı olması benim için vazgeçilmez.
    gerçekten çok cihaz kullanmışsınız tecrübe etmişsiniz siz hangi cihazı önerirsiniz

• Arkadaşlar kamera performansı olarak hangi cihaz mi 9 vs mi9t

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bankacılık uygulamalarına sadece parmak iziyle girişi nasıl yapıyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu telefona imei kaydı yapılabiliyor mu?
  • egowest kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığı zamandan beri Xiaomi mi 5s kullanıyorum. Forumdan aldım. Çin'den getirip gerekli işlemlerin hepsini(yazılım,imei) onlar yapmıştı. Garanti kasko vb hiç bir güvencesi olmadan aldım.
    Şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım.
    Şarjı dışında beni üzen bir noktası yok. Hala canavar gibi sd821. Arasıra celallenip yeni telefon alasım geliyor. Kendimi bu konuda buluyorum.
    Neyse ki hâlâ memnunum. Müzik,Chrome,banka uyg., WhatsApp ve konuşma dışında kullanmıyorum. Gayet hızlı ve dayanıklı çıktı haftada en az 1 kere yere düşürüyorum. Metal çerçevesi ezilmeye başladı. Çizik içinde ama kırılma , işlev yitirme vb hiç bir problemi yok. Güç ve ses tuşları hala sağlam. Kamerası işimi görüyor (sosyal medya kullanmıyorum )

Ben de bir soru sorayım, malum sarı sitede mi9 ile ilgili verilen ilanların fiyat aralığı çok geniş. Normal e ticaret sitelerinde mi 9 5 bin TL. Oraya yarı fiyatını yazanlar var (t veya se'dir, yazmamıştır diye düşündüm.)
    Bu mi 9 un piyasası nedir ? En uygun çözüm nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Dilenci

İlk çıktığı zamandan beri Xiaomi mi 5s kullanıyorum. Forumdan aldım. Çin'den getirip gerekli işlemlerin hepsini(yazılım,imei) onlar yapmıştı. Garanti kasko vb hiç bir güvencesi olmadan aldım.
    Şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım.
    Şarjı dışında beni üzen bir noktası yok. Hala canavar gibi sd821. Arasıra celallenip yeni telefon alasım geliyor. Kendimi bu konuda buluyorum.
    Neyse ki hâlâ memnunum. Müzik,Chrome,banka uyg., WhatsApp ve konuşma dışında kullanmıyorum. Gayet hızlı ve dayanıklı çıktı haftada en az 1 kere yere düşürüyorum. Metal çerçevesi ezilmeye başladı. Çizik içinde ama kırılma , işlev yitirme vb hiç bir problemi yok. Güç ve ses tuşları hala sağlam. Kamerası işimi görüyor (sosyal medya kullanmıyorum )

Ben de bir soru sorayım, malum sarı sitede mi9 ile ilgili verilen ilanların fiyat aralığı çok geniş. Normal e ticaret sitelerinde mi 9 5 bin TL. Oraya yarı fiyatını yazanlar var (t veya se'dir, yazmamıştır diye düşündüm.)
    Bu mi 9 un piyasası nedir ? En uygun çözüm nedir ?
    Bursadan sarı site üzerinden 128gb modelini 3000 liraya aldım tam 1 hafta geçti bayram sonrası aldığım kişi imei atacak, şuana kadar Bi sıkıntı yaşamadım gayet memnunum

• Merhaba dostlarım bu telefonu yurt dışından getirtecegim fakat malum yollarla kayıt yaptırabilir miyim?

• Şu sayfa bildiğin çöplük oldu, kimse forumu okumadan yazmak için yazıyor. Mi9 olmayan tüm telefonlar hakkında yorum yapılıyor, binlerce kez yazılmış malum yollarla kayıt yapma olayı defalarca sorulmuş, ya arkadaşlar kirlilik yapmayalım şu sayfada, bi bakın önce, okuyun sorunuzun cevabı var mı? Bulamazsanız yazın. Sayfalar olmuş ama hep aynı şeyler...

• slm
    mi 9 'a imei atılabiliyor mu?
  • Merhabalar, yurt dışından hediye gelen 1 adet 128 gb mavi renk global mi9 var, fazlalıktan satıyorum. İlgilenen arkadaşlar pm atabilir

• nocnoc kullanıcısına yanıt
    Forumu okursanız cevap bulursunuz, çöplük ettiniz sayfayı

• quote:

Orijinalden alıntı: caglarr1905

Forumu okursanız cevap bulursunuz, çöplük ettiniz sayfayı
    demekki kimse 113 sayfayı okumak istemiyor. iphone forum sitelerinde (donanım haber değil) binlerce kez jb yaparkan şu oluyor bu oluyor olmuyor diye konu açılıyor ama kimse forumda cevabı var demiyor. forumun amacı bu değil mi zaten.
    sorduğum bilgi internette birçok sitede -imei atılamıyor diye ama hep geçen yılın içinde cevaplanmış. donanımhaberforum da sorarak son durumu öğrenebilirim diye düşünmüştüm ama olmadı. neyse artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: nocnoc

demekki kimse 113 sayfayı okumak istemiyor. iphone forum sitelerinde (donanım haber değil) binlerce kez jb yaparkan şu oluyor bu oluyor olmuyor diye konu açılıyor ama kimse forumda cevabı var demiyor. forumun amacı bu değil mi zaten.
    sorduğum bilgi internette birçok sitede -imei atılamıyor diye ama hep geçen yılın içinde cevaplanmış. donanımhaberforum da sorarak son durumu öğrenebilirim diye düşünmüştüm ama olmadı. neyse artık

Alıntıları Göster
    Atılıyor dün kendi cihazima attirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: mhur@d

Atılıyor dün kendi cihazima attirdim

Alıntıları Göster
    teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar bir derdim var aslında çok önemli değil ama biraz canımı sıktı. şu an android sürümüm 9. miui sürümüm 10.2.13 ve bunun üzerine bir kaç tane miui sürümü çıkmış. ben güncelleme yerine geliyorumsağ üstteki üç noktaya basıp en son paketi indir diyorum indiriyor kur diyorum telefon kapanıyor yükleme ekranı geliyor bittikten sonra açılıyor ama sürümüm hala 10.2.13 de kalıyor. 2-3 kere böyle yaptım kapanıp açılıyr güncelleme notları filan diyor şunlar değişti vs diyor ama değişen bir şey de göremedim hep aynı sürüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcmnyk P kullanıcısına yanıt
    1500 tl pasaport kaydına vereceğime telefonu çöpe atarım daha iyi. 2400 tl ye aldım zaten. 600 tl kayıt 3000 tl ye gelir diyordum telefonu kaydedene kadar devlet baba 1500 tl yaptı kaydı. 2-3 uygulama uyumsuz olacak diye 1500 tl vermek mantıklı değil bence. aktif kullandığımız uygulamalar topu topu 10 tanedir zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.