Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.921
Cevap
44
Favori
213.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorun kullandığım 10 Liralık kulaklık yüzünden oluyormuş Xiaomi Hybrid Pro Hd kulaklığa geçtim ve sıfır sorun.
  • 2 Haftalık global rom serüveninden sonra telefonumun, bootloader kilidi açıp, gerekli twrp kurduktan sonra Xiaomi Eu Beta'ya geçtim.Gözle görülür şarj ve performans artışı söz konusu.Herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HBKaan

2 Haftalık global rom serüveninden sonra telefonumun, bootloader kilidi açıp, gerekli twrp kurduktan sonra Xiaomi Eu Beta'ya geçtim.Gözle görülür şarj ve performans artışı söz konusu.Herkese tavsiye ederim.
    Merhaba hocam. Global ile ekran suresi ne kadar aliyordunuz eu betaya gectikten sonra ne kadar aliyorsunuz acaba? Birde benimde bl kilit acik ama twrp olayindan anlamiyorum. Bir videoya bakarak mi yaptiniz yoksa telefoncu falan mi yapti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleymanbegic -- 8 Ağustos 2019; 12:45:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suleymanbegic kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Global sürümde ortalama 4,5 saat falan alıyordum.Şuan ki Eu rom beta'da 6 saati aşkın süre almak mümkün.Elbette sizin nasıl kullandığınızla da alakası vardır.Eu rom beta avantajı şarjdan ziyade her yeni özellik erken geldiği için erişim mümkün oluyor.Global sürüm güncelleme alması çok geç.TWRP kendim yükledim ve çok kolaydı.TWRP için size özelden yardımcı olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HBKaan

Merhaba,

Global sürümde ortalama 4,5 saat falan alıyordum.Şuan ki Eu rom beta'da 6 saati aşkın süre almak mümkün.Elbette sizin nasıl kullandığınızla da alakası vardır.Eu rom beta avantajı şarjdan ziyade her yeni özellik erken geldiği için erişim mümkün oluyor.Global sürüm güncelleme alması çok geç.TWRP kendim yükledim ve çok kolaydı.TWRP için size özelden yardımcı olacağım.
    Maşallah hocam. Ben Eu Beta da 4-4.5 saat ekran süresi alıyorum, Global olsa 3 saate mi düşecek Bu arada son Eu Beta romlarda battery Drain sorunu var, eski romlar daha iyiydi. Haftalardır bekliyorum düzelmesi için ama, henüz daha düzelmedi. Hangi romun sarji iyiydi onu bile unuttum artık.

• Redmi 6 pro nun bataryası bu telefondan iyi gidiyordu :(
    İlk şarj olduğundan olabilir mi acaba?
  • suleymanbegic kullanıcısına yanıt
    Bendeki ekran süresi 6.30 saat ile 4.30 saat arasında gidip geliyor. Her türlü gece sarja takıyorum ama. Telefon kendini ona göre ayarlıyor sanki. Aslında 4.30 saat aldığında arka planda çok sarj yiyor. Gece de %5 e kadar kayıp olabiliyor.
    Rekorum 7.30 saat full wifi ye bağlıydı.
  • fth F kullanıcısına yanıt
    Bazen yazmak için yazıyorsunuz gibi geliyor. Red mi 6 pro dediğiniz telefonda 4000mAh batarya ve ips lcd ekran var. Mi9 da ise 3300mAh batarya ve amoled ekran var. Tabiki redmi 6 pro daha iyi gidecektir şarjı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayirlı sabahlar garantisiz mi 9 alacağım malum 5k dan aşaği işe yarar telefon yok evdeki yatan telefonun imeisini attıracağım güncelleme yapınca imei silinmesi veyahut şebeke gidip gelmesi gibi bi durum yaşarmıyım

• caglarr1905 C kullanıcısına yanıt
    Yanlış konudaymışım. Mi9T den bahsediyorum aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth -- 10 Ağustos 2019; 10:2:54 >
  • nvidia90 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla normal şekilde telefon üzerinden sıfırlamamak gerekiyor.TWRP üzerinden sıfırlamak lazım.O şekilde yapılırsa IMEI gitmez

• iPhone 5ten mi9 a geçtim şuanda oldukça memnunum herhangi bir bildirim sorunuda yok

• Telefonu yeni aldim arkadaslar asusu zendone 5 vardi oncesinde ama bunun batarya omrunden hic memnun degilim.ekran kapali iken akiyor resmen sarji.global kararli rom yuklu
    Şimdi paranoid android haberleri var mi 9 icin fakat twrp ile oluyormus.bilgisi olan tavsiyeleri olan varmi pille yada paranoid androidle alakali olarak...bilen bi arkadas insaniyet adina paylassin bildiklerini bizimle.yoksa p30 pro ya gececem bu sarj meselesinden oturu kafaya iyice koydum

• Yurtdışında alacağım global versiyon. 6 128 olanı. Imei atılınca band 20 sorunu falan oluyor mu? Ya da başka birşey. Çünkü Op6t, op7 ve mi9 arasında kaldım hansisini alsam bilemedim. Hepsi de 3000 civarı.

• Telefonda bazı uygulamalarda sesli bildirim gelmiyor ve ana ekrana düşmüyor. Bu problemi yaşayan var mı? Bildirimlerde genel olarak da bir problem var. Acaba EU'ya geçsem düzelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egowest

Yurtdışında alacağım global versiyon. 6 128 olanı. Imei atılınca band 20 sorunu falan oluyor mu? Ya da başka birşey. Çünkü Op6t, op7 ve mi9 arasında kaldım hansisini alsam bilemedim. Hepsi de 3000 civarı.
    imei atmak iyi değil. sonuçta telefon sistemde sorgulama yapılınca imei numarasından hangi telefon olduğu tespit ediliyor. imei atarsanız başka bir telefonmuş gibi görünecek bir çok ayarda sorun çıkarıyor. ayrıca googledan uygulama yüklerken bile bazı uygulamalarda uyumsuz hatası verebiliyor. imei atılmış telefon bankacılık işlemleri için riskli.onun yerine usulune göre pasaport kaydı yapılmış olanları tercih etmek daha mantıklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt_haluk

Telefonu yeni aldim arkadaslar asusu zendone 5 vardi oncesinde ama bunun batarya omrunden hic memnun degilim.ekran kapali iken akiyor resmen sarji.global kararli rom yuklu
    Şimdi paranoid android haberleri var mi 9 icin fakat twrp ile oluyormus.bilgisi olan tavsiyeleri olan varmi pille yada paranoid androidle alakali olarak...bilen bi arkadas insaniyet adina paylassin bildiklerini bizimle.yoksa p30 pro ya gececem bu sarj meselesinden oturu kafaya iyice koydum
    şarjı o kadar kötü değil. ben aktif olarak kullanmama ragmen 1 günü rahat çıkarıyor.
  • pcmnyk P kullanıcısına yanıt
    Şuanda bu cihazı ya da çoğu xiaomi cihazı pasaport kayıtlı kullanan kaç kişi var merak ettim doğrusu? 3000 tl lik telefona 1500 tl kayıt parası vermek ya da kayıtlı şekilde daha pahalı almak ne kadar doğru? Kaldı ki şu zamana kadar bankacılık işlemlerinde vs sorun yaşayan duymadım. Ha varsa yaşayan söylesin bilelim bizde.

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.