Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.921
Cevap
44
Favori
213.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mi9 için gcam nereden bulabilirim
  • tufan erkul T kullanıcısına yanıt
    Merhaba

https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/MGC_6_1_021_xcam6_beta6.apk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iPhone 8 plustan mi9 a geçilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi9 yeni telefon kendi kendine ekran dokunmatiği tuşlara basıyor çözümü nedir? bir şey yazarken kendi kendine bir sürü harfe basıyor.
  • Zevc7 Z kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle cevap için teşekkür ediyorum.

Soruma gelirsek, ekran adaptasyonu nereden oluyordu?

• quote:

Orijinalden alıntı: HBKaan

Merhaba

https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/MGC_6_1_021_xcam6_beta6.apk
    Teşekkür ederim hocam ama uygulamayı yüklemeye çalışırken en son kısımd uygulama yüklenemedi yazıyo acaba sorun nerede olabilir

• tufan erkul T kullanıcısına yanıt
    Bilinmeyen kaynaklardan yüklemeyi açmanız gerek.

• Evet arkadaslar cihaz kısmetse yarın elimde k20 pro 8/128 27 watt şarj ile kampanya vardı cihazı alana yanında 27 watt alırsanız 59 yuan yerine 19 yuan ondanda aldırdım, carbon black istiyordum ama maalesef koca çinde kalmamış, mavi aldım cihaz malum china rom gelsin kurulumlar bittikten sonra Mi9 ile arasındaki farkları yazıcam

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 1 Ağustos 2019; 12:10:12 >
  • Redmi K20 Pro 8/128 ANTUTU

• Arkadaşlar şöyle kısa bir özet geçeyim mi 9 un ekranı renkleri ve YouTube'daki 1080p olsun 1080p 60fps video olsun çözünürlük kalitesi ve renk kalitesi çok daha iyi, hoparlör sesi mi 9'un çok daha iyi, kameralar arasında açıkçası bir fark göremedim, bunun şu an tek böyle gördüğüm şarjı iyi malum 4000 miliamper batarya var, onun haricinde şu anlık gözüme çarpan başka bir şey yok bildirim mevzusu şuanlık bunda yok, china rom yüklü ve ayarlarda cep modu var hiç cebimde de problem yaşamadım

• Eline sağlık. Yani gelmesini çok istemiştim bu cihazın ülkeye. Neyseki mi 9 alarak bir şey kaybetmediğimi anladım sayende. Benim bir önceki telefonum galaxy s10du. İki hafta oldu alalı mi 9u ama iyiki de almışım diyorum.

• Yurt dışı imei değiştirilmiş Mi 9T kullanan var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdo205

Arkadaşlar şöyle kısa bir özet geçeyim mi 9 un ekranı renkleri ve YouTube'daki 1080p olsun 1080p 60fps video olsun çözünürlük kalitesi ve renk kalitesi çok daha iyi, hoparlör sesi mi 9'un çok daha iyi, kameralar arasında açıkçası bir fark göremedim, bunun şu an tek böyle gördüğüm şarjı iyi malum 4000 miliamper batarya var, onun haricinde şu anlık gözüme çarpan başka bir şey yok bildirim mevzusu şuanlık bunda yok, china rom yüklü ve ayarlarda cep modu var hiç cebimde de problem yaşamadım
    Paylasiminiz için teşekkürler hocam, bende aradaki farklari merak ediyordum. Sanırım Ekran K20 ve dolayısı ile Mi9T ile ayni.

Acaba K20 Pro ekraninda, oyunlarda Dokunmatik sorunu varmı? Biri Youtube da bu sorundan bahsediyordu da, sanirim Poco F1 tarzinda bir sorun.

Mi9 olmasına rağmen, Çentiksiz yapısı ile göz kırpıyordu aslında K20 Pro ve K20 ama. Ekranda bu denli belirgin fark görulmesini beklemiyordum. Acaba kulaklik çıkışlari açısından fark varmı?

Birde hocam 27 wattlik adaptör de yarım saatte cihazin yüzde kaçı doluyor, tam dolum ne kadar sürüyor?

• 3000e düşmüş n11de mi9t alınırmı düşermi daha

• Arkadaşlar merhaba
    Bilgisinize ve tecrubelerinize ihtiyacım var. Yıllardır iphone kullanıyorum. Androidi hiç bilmiyorum. 7plus cihazım eskimeye başladı, hali hazırda para ettiği için değiştirme düşüncesi sardı beni. Fakat mi9 diye yola çıktım, k20 pro ya ordan da op7 ye doğru kayıyorum. Kafama takılanları aşağıda sıralayacağım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bütçem 3500tl ye kadar, yani yurt dışı olmak zorunda.

mi9 - Topic in onlarca sayfasını okudum tonla şikayet var, soğudum malesef.
    k20 pro - Band20 desteği yokmuş, araştırdım bulunduğum yerde bant20 kullanılıyor bu yüzden içime sinmedi.
    op7 - Yedek parça ve değer kaybetmesinden korkuyorum, fiyatı da mi9 a göre pahalı.

-Bu cihazların hanginde kayıt işlemi daha stabil olur?
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Hocam mi 9'da hiç oyun oynamadım, bunda da hiç oyun oynamadım ama oyunda donma yapıyor demişsiniz hangi oyunda yapıyorsa söyleyin yükleyip bir bakayım,

Şarj olarak akşam bittiği zaman takip size onun hakkında da bilgi veririm,

Ekrana direk bakar bakmaz farkı zaten hissediyorsunuz, ama şu da bir gerçek çentiksiz yapısı olması cok daha iyi,

Mi9 da kulaklık da hiç denemedim aman Mi8'de dinliyordum müzik, buna da takıp akşam onunla da ilgili yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: nn72

Arkadaşlar merhaba
    Bilgisinize ve tecrubelerinize ihtiyacım var. Yıllardır iphone kullanıyorum. Androidi hiç bilmiyorum. 7plus cihazım eskimeye başladı, hali hazırda para ettiği için değiştirme düşüncesi sardı beni. Fakat mi9 diye yola çıktım, k20 pro ya ordan da op7 ye doğru kayıyorum. Kafama takılanları aşağıda sıralayacağım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bütçem 3500tl ye kadar, yani yurt dışı olmak zorunda.

mi9 - Topic in onlarca sayfasını okudum tonla şikayet var, soğudum malesef.
    k20 pro - Band20 desteği yokmuş, araştırdım bulunduğum yerde bant20 kullanılıyor bu yüzden içime sinmedi.
    op7 - Yedek parça ve değer kaybetmesinden korkuyorum, fiyatı da mi9 a göre pahalı.

-Bu cihazların hanginde kayıt işlemi daha stabil olur?
    Hocam bu paralara böyle bir cihaz alıp şikayetçi olmak gerçekten şımarıklık geliyor bana. 2 aydan biraz fazla oluyor kullanalı, spigen ekran koruyucu taktıktan sonra elim ıslakken zor okuyor parmak izi, onun dışında şikayet edilecek bir nokta goremiyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdo205

Hocam mi 9'da hiç oyun oynamadım, bunda da hiç oyun oynamadım ama oyunda donma yapıyor demişsiniz hangi oyunda yapıyorsa söyleyin yükleyip bir bakayım,

Şarj olarak akşam bittiği zaman takip size onun hakkında da bilgi veririm,

Ekrana direk bakar bakmaz farkı zaten hissediyorsunuz, ama şu da bir gerçek çentiksiz yapısı olması cok daha iyi,

Mi9 da kulaklık da hiç denemedim aman Mi8'de dinliyordum müzik, buna da takıp akşam onunla da ilgili yazarım
    Sağolun hocam, yok donma değil. Ekran hassasiyet sorunu denilebilir belki. Youtube videosu şuydu:

Mitchell Millennialyoutube
    Redmi K20 Pro Touch Issues, Big Deal Or Unimportant?
    https://youtu.be/AD9sTkRpPcU

Bu tarz bir sorun. Bende Mi9da daha oyun oynamadim Ama ekranda genel bir sorun mu var merak ettim, Poco F1de buna benzer bir sorun vardı çünkü.

Çentik siz tabiki daha iyi hocam ama Çentige alışınca çokda sorun olmuyor. Tabi su var, fazla Video içeriği tuketiyorsaniz (oyunda olabilir) her türlü göze batıyor. Ama Ekrani sürekli Dikey olarak kullanıyorsaniz, Çentik mantıklı geliyor insana. Özellikle Yüz tanıma sistemi için, mecburen Ya Oppo nun ekran altına Gömülen Kamera sistemi, veya çentik lazım. Motorlu sistemde Yüz tanıma işlemi yavas oluyor haliyle. Gerci Op7 Pro da o da hızlı sayılır.

Peki Sağolun hocam. Mi8de Dac yoktu bildiğim kadarı ile ama, K20 Pro da da ekstra Dac var, bizim Mi9lar gibi.

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Ben genelde akşamları netflix'ten dizi izliyorum, YouTube'dan video izliyorum o yüzden çentik olmaması şu an benim için daha kullanışlı, birde mi9a göre ekran daha büyük gibi bir hissiyatı var, oyun yükleyip bakarım demek isterdim ama, şu aralar inanki vaktim az, olurda fırsat bulursam denerim onuda, kısa bir şarj ss i ekliyorum, burdan görebilirsin, 27watt adaptör orjinal kablo ile 22dakikada %36 dolum, ama pil 4000 miliamper olduğu için mi9 a göre biraz daha yavaş doluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 3 Ağustos 2019; 21:22:40 >

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.