Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.921
Cevap
44
Favori
213.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Win telekom'da Xiaomi yi getiren bir firma, googlede gerekli bilgi mevcut, adamlar 6 ay sonra kapatıyoruz derler kapatırlar telefonda Garantisiz kalır, sonuç itibari ile paralel ithalat cihaz olacak sattıkları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmei kayıtlı Mi 9 da yazılım, arayüzde bir değişiklik gerekli mi room atılarak mı imei çakılıyor, imei kayıtlı mi 9 ile normal mi 9 arasında fark var mı?

• Mi 9 ve K20 pro ekran hız 75hz cikarta bilirsiniz hafta sonu trwp kuruncu deniycem baya fark hissediliyormus
    Kaynak:https://www.google.com/amp/s/forum.xda-developers.com/k20-pro/themes/mod-overclock-screen-to-75hz-refresh-t3951193/amp/

• erdo205 kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkürler
  • superhead kullanıcısına yanıt
    Ya hocam aynı şey bende de oluyor günlük yaşamda sesten çoğu zaman duymuyorsun ama dikkatli dinleyince ekrandan bip bip sesler geliyor deseni mi parmak izini mi algılıyor bilmiyorum ama telefon titriyor. Bu telefonda cepteyken ekran açılma sorunu var. Sonra elime alıyorum zorla deseni gir diyor. Pantolonun içinden nasıl parmak izini algılıyor anlamış değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son gelen güncelleme de cep modu özelliği kayboldu ondan dolayı sıkıntılar oluyor, İnşallah kısa zamanda geri gelir

• Kulaklık ile müzik dinlerken ses kendi kendine kısılıyor...Ne hikmetse telefon cebimdeyken ve güneşli ortamlarda oluyor bu.Otomatik parlaklığı kapattım ama bir işe yaramadı.Sürümüm global 10.2.13 stabil

Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBKaan -- 26 Temmuz 2019; 19:18:54 >
  • Arkadaslar j7 plustan gececegim butun bilgilerim hafiza kartinda. Bu telefon sd kart desteklemiyor. O kadar fotograf belge.bilgi nasil yukleyebilirim?

• erdo205 kullanıcısına yanıt
    K20’de band 20 yok deniliyor. Bu sıkıntı olmayacak mı çekim konusunda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre0721

Arkadaslar j7 plustan gececegim butun bilgilerim hafiza kartinda. Bu telefon sd kart desteklemiyor. O kadar fotograf belge.bilgi nasil yukleyebilirim?
    Eski telefonunuzu USB ile bilgisayara bağlayın. Dosyalarınızı atın. Daha sonra pcden yeni telefonunuza aktarın.
  • Uzun pozlama nasıl yapıyoruz bu telefonda?

• quote:

Orijinalden alıntı: superhead

Yok hocam o da kapalı. deli oldum. Ne zaman telefonu cebime koysam ekran açılıyor dıt dıt ötüyor sinir bozucu.

Cebimdeyken bacağıma deyince dokunma olarak algılıyor sanırım. parmak izi uymayınca bir kaç denemeden sonra deseni girmek için ekranı açıyor.

Alıntıları Göster
    Çift dokunma ile uyandırı aç ve hareket ile uyandırmayı kapat...sorunun çözülecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: HBKaan

Kulaklık ile müzik dinlerken ses kendi kendine kısılıyor...Ne hikmetse telefon cebimdeyken ve güneşli ortamlarda oluyor bu.Otomatik parlaklığı kapattım ama bir işe yaramadı.Sürümüm global 10.2.13 stabil

Yardımlarınızı bekliyorum.
    Ekran ayarlarında kontrast ayarında gir ve oradan yüksek kontrastı seç..diğer seçeneklerde adaptif özellikler aktif kalıyor ve ışığı kendi kendine ortama göre değiştiriyor...birde temizleme ayarlarında pil tüketimi ayarlarında ekran adaptosyon ayarı aktif kalmışsa gene kusar...bu iki ayarı yap sorunun çözülecektir.. kulaklık konusunda ses kısma olayında ses kulaklı ayarları üzerinde sesi birleştir ayarı mevcuttur onu kapatmalısın ...ondaki çözümünde budur....teknolojik bir telefon kullanıyorsunuz çokince ayarları mevcut adamlar herbirşeyi düşünüp senkronize eden özellikler koymuş kulaklıkla iletişim için bir özellik o sesi ondan kısıyor.😉

• Baba Naber kullanıcısına yanıt
    hocam band 20 vodafone kullananlar için biraz sıkıntı aksi taktirde ben Turkcell kullanıyorum benim icin bir sorun teşkil etmiyor
  • Mi 9 imei atılıyor mu? İmei atılabilennbir cihaz alacağım. Bu olmazsa sanırm one plus 7 pro da bu işlem yapılıyor. Bilgisi olan arkadaş var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: magicbass

Mi 9 imei atılıyor mu? İmei atılabilennbir cihaz alacağım. Bu olmazsa sanırm one plus 7 pro da bu işlem yapılıyor. Bilgisi olan arkadaş var mı?
    tek sim olarak atılabiliyor artık
  • Arkadaşlar, kardeşime yurtdışından Mi 9 getirtmeyi düşünüyorum. Telefon Global Rom olarak gözüküyor. Lütfen bilgisi olan birisi bana İMEİ olayını nasıl halledebileceğimi söyleyebilir mi? 1500 lira verip yaptırmak istemiyorum. Nasıl yapılacağı, İMEİ konusunda daha sonra karşıma ne gibi sorunlar çıkabileceği? Çok problem yaşanacaksa hiç bulaşmayacağım. Özel mesaj yolu ile de anlatabilirsiniz. Çok rica ediyorum. İyi forumlar.

• Arkadaşlar arka kamerayla fotoğraf çektiğim zaman yeşil bi lazer çıkıyor.Bu normal midir?
    https://i.hizliresim.com/86MoJW.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBKaan -- 29 Temmuz 2019; 20:21:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightHawk.

Arkadaşlar, kardeşime yurtdışından Mi 9 getirtmeyi düşünüyorum. Telefon Global Rom olarak gözüküyor. Lütfen bilgisi olan birisi bana İMEİ olayını nasıl halledebileceğimi söyleyebilir mi? 1500 lira verip yaptırmak istemiyorum. Nasıl yapılacağı, İMEİ konusunda daha sonra karşıma ne gibi sorunlar çıkabileceği? Çok problem yaşanacaksa hiç bulaşmayacağım. Özel mesaj yolu ile de anlatabilirsiniz. Çok rica ediyorum. İyi forumlar.
    Ben de merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: NightHawk.

Arkadaşlar, kardeşime yurtdışından Mi 9 getirtmeyi düşünüyorum. Telefon Global Rom olarak gözüküyor. Lütfen bilgisi olan birisi bana İMEİ olayını nasıl halledebileceğimi söyleyebilir mi? 1500 lira verip yaptırmak istemiyorum. Nasıl yapılacağı, İMEİ konusunda daha sonra karşıma ne gibi sorunlar çıkabileceği? Çok problem yaşanacaksa hiç bulaşmayacağım. Özel mesaj yolu ile de anlatabilirsiniz. Çok rica ediyorum. İyi forumlar.
    İmeisi klonlanmış telefonlar kapanacak 250 lira verirsen tekrar açılacak falan deniyor. Torba yasa geçti mi meclisten? Son durum ne? 1 ay telefon alacağım imei klonlatıp. Beni etkileyecek mi? Bilmiyorum son durum nedir?

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.