Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.921
Cevap
44
Favori
213.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam kılıfın yapısı gereği tuşlara sert basmak gerekiyor. Cebimde kolay kolay basılacağını zannetmiyorum. Yukarıda yazdığım gibi dokunma ile alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum.
  • superhead kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam umarım çok önemli birşey değildir. Kılıfsız test etmediyseniz bir süre öyle test edin isterseniz. Birde format atmayı düşündünüz mü? Bazen o tarz sorunlar formattan sonra çözülebiliyor.
  • superhead kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 ay öncesine kadar cep modu vardı ama son güncellemelerle ortadan kalktı o seçenek aynı durum bende de oluyordu, hatta ayın 29'unda zaten arkadaşım k20 pro getirecek, onu beklemedim 2 saat önce gene gidip 0 global versiyon mi 9 aldım telefonu güncelledim tekrardan temiz kurulum yaptım cihaz aynı şekilde bildirim sorunları devam ediyor, 😀 daha 1 saatlik cihaz direkt WhatsApp falan yükledim aynı şekilde bildirimlerde problem var, cep modu da olmadığı için şu an bakacağız cebimde eğer ki o tarz tekrar bir hareket yaparsa yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 23 Temmuz 2019; 15:35:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aegean-Man kullanıcısına yanıt
    Şu an kullandığımız sürümler aynı hocam, 2 saatlik cihaz temiz kurulumunu falan yaptım bildirimde hala sıkıntı var,

• erdo205 kullanıcısına yanıt
    Valla cidden anlamıyorum çok enteresan yani. İstanbul'da olsam getireceğim cihazı yanınıza cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdo205

Hocam 1 ay öncesine kadar cep modu vardı ama son güncellemelerle ortadan kalktı o seçenek aynı durum bende de oluyordu, hatta ayın 29'unda zaten arkadaşım k20 pro getirecek, onu beklemedim 2 saat önce gene gidip 0 global versiyon mi 9 aldım telefonu güncelledim tekrardan temiz kurulum yaptım cihaz aynı şekilde bildirim sorunları devam ediyor, 😀 daha 1 saatlik cihaz direkt WhatsApp falan yükledim aynı şekilde bildirimlerde problem var, cep modu da olmadığı için şu an bakacağız cebimde eğer ki o tarz tekrar bir hareket yaparsa yazarım
    Aynen şu cep modu gelse sorun çözülür zaten.
    Parmak izi okuyucuda sıkıntı var mı hocam bunu da kontrol eder misiniz önümüzdeki saatlerde? Takılma donma okumama yapacak mı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thedarkride T kullanıcısına yanıt
    hocam parmak izi okuyucu bir kere yaptı parmagımı ekrana getiriyorum tepki vermiyor parmak izi işareti gözüküyor basıyorum parmak ile ama hiçbir tepki vermiyor bir kere yaptı suana kadar

Ben de anlamıyorum hocam çok tuhaf bir durum bu benim şahsıma ait 3ncü mi9 etrafımdaki arkadaşlarlada aynı sıkıntılar var değişik bir durum

• merhabalar
    Win Telekom garantisi ne oluyor bilgisi olan var mı acaba
    Benimki 8/128 acaba diyorum 6/64 le aralarında farklılıklar mı var? Benim şuan tek şikayetçi olduğum konu pil konusu onun dışında bildirimler vb. şeyler sorunsuz. Sadece parmak izi parmağı tam oturtmazsanız bazen nadiren de olsa sapıtıyor tabi kırılmaz camın da etkisi vardır o durumda.
  • Xiaomi Mi 9T 128 GB modelini, Mi band 4 hediyeli alacaktım fakat kampanya bitti mi?

• Selamlar. Ürünü snapdragon 855 için tercih edecektim fakat gerek burada olsun gerekse başka forumlarda olsun çeşitli sorunlardan bahsetmişler. Oneplus 7 pro veya redmi k20 pro modellerini de araştırma listesine eklemeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fervent07 -- 24 Temmuz 2019; 10:26:32 >
    Bu parmak izini de ben pek alışamadım ve arada algılamıyor gibi.
    Hocam benim arkadaşta kullananların 2 tanesi 8/128 bir tanesi 6/64 donanımsal bir farklılık olacağını sanmıyorum ama ben bu olayı anlamadım bazı arkadaşlara farklı sürüm güncellemeleri geliyor, Bir de şu an mi sitesinde 10.2.11.0 var gözüken, bizde 10.2.13.0 yüklü, ortalık karıştı baya 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 24 Temmuz 2019; 12:48:57 >
  • fervent07 F kullanıcısına yanıt
    Hocam one plus 7 pro her koşulda bu cihazdan daha iyi bir cihaz ama aralarındaki fiyat farkı da yüzde %50 ye yakın, yani bir tanesi 400 dolar bir tanesi 680 dolar, aradaki fiyat farkı sorun değilse one plus 7 pro tabii ki tercihen daha iyi olur, daha sade bir arayüzü var ve çok da stabil bir cihaz, ufs 3.0 hafıza olması 90hz ekran tazeleme oranı vs va artıları var, bir incelemede gece çekimlerinin daha iyi olduğunu okudum, ben şimdi redmi k20 pro 8/128 siparişi verdim, aynı durumun
    o cihazda'da olacağını düşünüyorum acıkcası ayın 29'unda gelecek cihaz, isterseniz bekleyin ben k20 pro için geldiğinde zaten olan biten her şeyi söylerim

• Bende anlamış değilim cidden çok değişik. Birkaç gün önce arkadaşın birine de 10.2.28 güncellemesi gelmiş ama çok memnun değildi o güncellemeden, pil çok çabuk bitiyormuş sanırım. @erdo205

Bazen algılamayabiliyor ama dediğim gibi kırılmaz cam yüzünden büyük ihtimalle. Tabi eski usul arkadan parmak izi gibi %100 stabil olmasını beklemeyin, illaki arada sapıttığı anlar olacaktır. @HBKaan
    Bu gelen güncellemeler sanırsam Beta birkaç sitede çünkü Beta olduğuna dair bir şeyler okudum, çünkü sitelerinde gözükmüyor gelen güncellemeler o yüzden bence beta ve stabilite sorunları ondan var, parmak izi okuyucu zaten bir önceki mi8imdeki gibi mükemmel ötesi değil ama şu zamana kadar birkaç kere donukluk yaptı parmak izi okuyucu, onun haricinde bir kere de wifi problem yaptı

• Zil sesini kismadan sistem seslerini nasil kisabilirim ? Bu mumkunmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryner

merhabalar
    Win Telekom garantisi ne oluyor bilgisi olan var mı acaba
    bu soruya cevap verebilecek var mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.