Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.573
Cevap
53
Favori
282.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rootsuz apk versiyonu mu acaba?
    Yazıyormuş pardon
    Only works on phones with the camera2 API enabled;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doguuk -- 8 Ekim 2019; 22:44:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu
    Bu sürümde ortalama 4 saat ekran sürümü alıyorum, kullanım olarak bi sıkıntıyla karşılaşmadım, root yok daha önce Euro betada 6 saat civarı alıyordum, çin-beta-global sürümleri denedim acaba masik sürümü de denemelimiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saygun1987 -- 9 Ekim 2019; 11:21:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saygun1987 S kullanıcısına yanıt
    Masik 7.1 miui 11 denemelisin gayet iyi. Kurulumu İNGİLİZCE yapıp,bittikten sonra TR dil yapın.
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Tamam inşallah vakit bulursam haftaiçi bulamazsam haftasonu deneyeceğim

• Bu arada 9 SE cihazımı sattım.. Ne alacağım bilmiyorum...
    Neden sattın hocam... Şebeke sorunlarından dolayı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sorundan dolayı değil... Atalarımız ne demiş ? At giderken kız istenirken ver gitsin demişler
    :))))
    Hayırlı olsun hocam

• Hayırlı olsun özelden mesaj yazamadığım için buradan paylaşmak istiyorum daha önce mi9se ve mi6x e IMEI attım herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Mi9t inde yöntem paylaşılmış benzer yöntem bir-ikişey daha eklenmiş
    IMEI için ücret istemem dizede nasık yapıldığını paylaşayım herkes yapabilir bence

• Nedense özelden mesaj atamıyorum, ama onaylması diyor , gelen mesajı giriyorum gerek yok diyor çözemedim buradan imei işini paylaşsam arkadaşlar genelde yasaklanma yaşayabilirsiniz diyor

• https://gsmturkey.net/threads/xiaomi-mi-9-se-imei-repair-%C4%B0%C5%9Flemi.6986/ burada nasıl yapıldığı yazıyor özet olarak twrp ve robot yüklendikten sonra diag port açıp telefonu pcye tanıttıktan sonra qpst den yedek alıp xqcn formatında daha sonra telefonu twrp modunda açıp diag porttan telefonu gösterdikten sonra konudaki bloklar silinir telefon reboot komutuyla açılır IMEI dual writer ile yeni IMEI yazılır daha sonra qpst den alınan yedek yüklenir

• Yukarıdaki yöntem ile band20 gider bilginiz olsun tavsiyem kapanana kadar telefonu orijinal kutudan çıktığı gibi kullanın daha sonra IMEI yaparsınız yada yaptırırsınız zaten

• Mi9t ve diğer mi9 için olan yöntem
    Mobil Pro
    Xiaomi Mi 9T/K20 IMEI Repair EU Rom 2019
    https://mobilpro.xyz/xiaomi-mi-9t-imei-repair-eu-rom

Bu yöntemle sadece tek sim kayıt oluyor,band20 gitmiyor(mi9se için aynı yöntemi denemedim)
    Ama mi9t ye bu yöntemle atıldığını gördüm biraz karışık gelebilir fakat birkaç kere yapınca rahatlıkla yapabilirsiniz

• En güzeli 8 ay kullanıp ondan sonra yapmak,yine de cevaplar için teşekkürler hocam...
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    kısaca xiaomi den meuziye geçilmez usta,

• Telefonu IMEI repair edilmiş olarak aldım. Orijinal haline nasıl çevirebilirim? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

• chinke kullanıcısına yanıt
    Eski orijinal haline çeviremezsin yani band20 geriye gelmez bendaha önce üzerinde olan global sürümünü yükledim kendi imeilerini tekrar yazdım trwp root kaldırıp bootloder kilidini kapattım gelmedi bu şekilde kullanıcaksınız artık

• Arkadaşlar mi9se cihazlarda kronik ghost touch denilen dokunmatik kendi kendine basma sorunu varmis doğru mu

• Ben karşılaşmadım duymadım da

Masik 7.2 çıkmış onu indiriyorum, acaba 7.1 mi yüklemeliyim ne diyorsunu,z

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.