Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.573
Cevap
53
Favori
282.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon satıldı :) 7.2 yükleyin ama temiz kurulum ve ingilizce kurulum yapacaksınız yoksa hata verir.

İmei işine de baktım hiç benim yapabileceğim bir şey değil, 8 ay sonra kapınızı çalarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 11 Ekim 2019; 23:45:22 >
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    ★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu
    Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
    7.2 temiz ve ingilizce olarak kurulum yaptım
    Beta,stabil,global sürümlerin hepsini denemiş biri olarak en iyisi masik geldi daha sonra beta,stabil(cn),global(mi)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saygun1987 S kullanıcısına yanıt
    Masik güzel bir rom hocam.. Hangi romu yüklerseniz yükleyin dönüp dolaşıp masik'e gelirsiniz :)

Umarım şu repair işleminde Çift hat işine bir çözüm bulurlar...
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    Kronik midir bilmiyorum da evet bazı arkadaşlar böyle sorunlarla karşılaştılar, ben de arada bi saçmalıyordu telefon oraya buraya tıklıyordu ghost touch mu var diye şüphelendim son 3 aydır asla karşılaşmadım mesela ama bazıları sürekli olduğunu söylediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saygun1987

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
    7.2 temiz ve ingilizce olarak kurulum yaptım
    Beta,stabil,global sürümlerin hepsini denemiş biri olarak en iyisi masik geldi daha sonra beta,stabil(cn),global(mi)
    hocam bu sürümde çok hata alan var,siz hata aldınız mı,öngörünüz nasıl?tşk.

• villaturk V kullanıcısına yanıt
    Ben sadece WhatsApp bildiriminde birkaç kez sıkıntı yaşadım(geç geldi) birde ekran kilidinden açarken birkaç kez algılamadı onun harici bir sıkıntı yaşamadım şarjı beni tatmin etti özelliştirme seçeneği daha iyi

• Arkadaşlar 3.5 ay önce imei atilmis mi 9 se aldım, dün mesaj geldi 4 kasımda kullanım dışı kalıcak diye. Şimdi buna yeni imei atması zor mudur? Bir de eski samsung note3 telefonumun imesini atarsam yine böyle bir sorunla karşılaşır mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert969 M kullanıcısına yanıt
    IMEI atılır ben daha önceki sayfalarda paylaşmıştım, kendi telefonun IMEI numarasını attırırsan daha iyi olur
    Kayıtlı olan telefonlar başka telefonlara da çakılabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

Hocam oturacak bir durum yok çünkü ilk miui11 beta rom olur kendisi
    ekran süresi çok fark ediyor mu gerçekten?bazi yerlerde pil bitmiyor tarzinda yazilar okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu telefonu almak istiyorum yalnız batarya biraz düşük gibi geldi bana gün içi ağırlıklı olarak iş cep mobil borsa facebook tweeter kullanılacak rom atmayı falan hiç anlamam aldığım gibi kullanıcam 6 saat ekran süresi alabilir miyim bir de kameraların düşük ışık performansı nasıl?
    Cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • teco1095 T kullanıcısına yanıt
    Ben 6 saat civarı sadece masik romda aldım. Ekran süresi olarak betada iyi gerçi ona da her hafta güncelleme geliyor bazı hafta bazı özellikleri bozulabiliyor. Kamera güzel, düşük ışıkta gcam daha güzel iş görüyor özellikle ön kamerada /, eğer alıcaksanız rom işlerinden anlamam derseniz IMEI atıldıktan sonra, alacağınız kişiye twrp kurulumu olmadan bootloder kilidi kapalı şekilde(tercihe bağlı) global rom yükletin(hiçbişeyle uğraşmadan sadece güncelleyiciden güncelleme yapmanızı sağlar) fakat global romda tahmini ekran süresi 4 saat civarı alırsınız bilginize ayrıca IMEI atıldıktan sonra çift sim kullanabilirsiniz(band20 gider)
    Daha iyi ekran süresi ve batarya isterseniz büyüklük sorun olmazsa 200 fazlasına mi9t alın IMEI atıldıktan sonra band20 gitmez fakat tek hat kullanırsınız (çift hat çalışmaz)

• quote:

Ben 6 saat civarı sadece masik romda aldım. Ekran süresi olarak betada iyi gerçi ona da her hafta güncelleme geliyor bazı hafta bazı özellikleri bozulabiliyor. Kamera güzel, düşük ışıkta gcam daha güzel iş görüyor özellikle ön kamerada /, eğer alıcaksanız rom işlerinden anlamam derseniz IMEI atıldıktan sonra, alacağınız kişiye twrp kurulumu olmadan bootloder kilidi kapalı şekilde(tercihe bağlı) global rom yükletin(hiçbişeyle uğraşmadan sadece güncelleyiciden güncelleme yapmanızı sağlar) fakat global romda tahmini ekran süresi 4 saat civarı alırsınız bilginize ayrıca IMEI atıldıktan sonra çift sim kullanabilirsiniz(band20 gider)
    Daha iyi ekran süresi ve batarya isterseniz büyüklük sorun olmazsa 200 fazlasına mi9t alın IMEI atıldıktan sonra band20 gitmez fakat tek hat kullanırsınız (çift hat çalışmaz)
    masik romda miui 10 ile miui 11 arasında çok fazla fark hisstinizmi hocam?

• Yok hissetmedim

• Saygun1987 S kullanıcısına yanıt
    mi 9t ve mi 9se arasında kaldım 9t büyük se yi boyutları için istiyorum ben ithalatçı garantili alıcam imei atımayacak telefona.Geçen gün Oppo lara baktım 9t yerine Oppoyu tercih edebilirim kamera sebebiyle Oppo nun kamerası daha iyi
  • quote:

Yok hissetmedim
    ekran süresine baktınız mı?
    cok fazla değiştiğini söyleyenler varda onun için soruyorum
    Baktım tabi daha önce sabah 08 de %100 çıkıp saat 06 gibi eve gidince %20 civarı kalıyordu şimdilerde 40-50 arası ekran daha önceden 4 saat civarı oluyordu şimdilerde 5-6 arası fark şarj olarak çok , performans olarak değişiklik hissetmedim ben memnunum uzun süre başka Roma geçesim yok

• teco1095 T kullanıcısına yanıt
    Aynen 9t yerine aynı paraya distribütör garantili oppo reno z alabilirsiniz

• quote:

Baktım tabi daha önce sabah 08 de %100 çıkıp saat 06 gibi eve gidince %20 civarı kalıyordu şimdilerde 40-50 arası ekran daha önceden 4 saat civarı oluyordu şimdilerde 5-6 arası fark şarj olarak çok , performans olarak değişiklik hissetmedim ben memnunum uzun süre başka Roma geçesim yok
    siz masik mi kullanıyosunuz?
    Evet

• EU Rom'a Android 10 geldi. Yükleyip deneyimlerimi buradan paylaşacağım.
    https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/9.10.17/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdocan -- 18 Ekim 2019; 10:18:19 >
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.