Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.573
Cevap
53
Favori
282.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saygun1987

RevOs için link alabilir miyim?
    Bide ekran süresi paylaşabilir misiniz ?
    Masikle karşılaştırınca nasıl özellikleri var
    https://sourceforge.net/projects/revolutionos-miui/files/

9.9.21 sürümünü kurarsiniz

Ekran süresi yarin akşam atarim ins.,
    masik veya diğer romlarla karşılaştırınca revos cok daha stabil, akıcı geldi bana,yani bu romu kisa vadede değiştirmeyi düşünmüyorum,o kadar memnunum.Masik 7.2 yi kullandim,miui11 den dolayi tam oturmamış diye düşünüyorum,masik 6.7 guzel fakat revos birkaç tık daha önde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• villaturk V kullanıcısına yanıt
    Ros 9.10.17 çıkmış onu indirdim siz bir önceki sürümü yazmışsınız yüklesem sorun olur mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar twrp den format data yaptıktan sonra indirdiğim ros 9.10.17 romu hafızaya attım installden yükledim en son rebbot system dedim fakat telefonun ekranı gitti açılmıyor. açmaya çalıştığımda mi logosu geliyor hemen gidiyor telefonu twrp ve fastboot moduna alamıyorum hep aynı şey oluyor yardım edebilecek bi arkadaş var mı
  • Mi 9 se ile Mi 9 lite arasında kaldım.. mı 9 litenin bataryası 4030 lik artı ön kamerası daha iyi.. sizin görüşünüz nedir bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guarez10 -- 26 Ekim 2019; 23:32:23 >
  • quote:

arkadaşlar twrp den format data yaptıktan sonra indirdiğim ros 9.10.17 romu hafızaya attım installden yükledim en son rebbot system dedim fakat telefonun ekranı gitti açılmıyor. açmaya çalıştığımda mi logosu geliyor hemen gidiyor telefonu twrp ve fastboot moduna alamıyorum hep aynı şey oluyor yardım edebilecek bi arkadaş var mı
    Malesef dün akşam benim de başıma geldi ama ros 9.9.21 sürümünüydü benim kurduğum. Android 10'dan 9'a düştüm diye mi oldu anlamadım yoksa ROS ile mi alakalı acaba.. Yakınımdaki bi teknik servise verdim bekliyorum.. Size de geçmiş olsun hocam.
  • quote:

arkadaşlar twrp den format data yaptıktan sonra indirdiğim ros 9.10.17 romu hafızaya attım installden yükledim en son rebbot system dedim fakat telefonun ekranı gitti açılmıyor. açmaya çalıştığımda mi logosu geliyor hemen gidiyor telefonu twrp ve fastboot moduna alamıyorum hep aynı şey oluyor yardım edebilecek bi arkadaş var mı
    cok gecmis olsun,ilk 4 wipe yaptiniz mi?

• quote:

Ros 9.10.17 çıkmış onu indirdim siz bir önceki sürümü yazmışsınız yüklesem sorun olur mu?
    daha evvelden kullanan arkadasim yazdigim sürümün sorun teskil etmediğini o sebebten onu yuklememi önerdi,son sürüm belirsiz, ondan sebeb onu yüklemedim

• RevOs kurmak isteyenler sırasıyla
    1-wipe,advenced wipe
    dalvik/chace + chace + data + system cubugu kaydir

2-twrp den cikmadan ana menuye don,reboot recovery ye bas,tekrar twrp açılacak,

3-sonra wipe,format data yes yap,sonra twrp den cikmadan,ana menuye donup reboot,recovery yap,simdi twrp açık haldeyken telefonu kablo ile bilgisayara bagla,indirdigin revos roma sag click gönder mi9se yi seç,aktarma başlar,

4-ve en son install den gelen romu kur

kurulum bitince reboot ve işlem tamamdir

• quote:

Orijinalden alıntı: villaturk

RevOs kurmak isteyenler sırasıyla
    1-wipe,advenced wipe
    dalvik/chace + chace + data + system cubugu kaydir

2-twrp den cikmadan ana menuye don,reboot recovery ye bas,tekrar twrp açılacak,

3-sonra wipe,format data yes yap,sonra twrp den cikmadan,ana menuye donup reboot,recovery yap,simdi twrp açık haldeyken telefonu kablo ile bilgisayara bagla,indirdigin revos roma sag click gönder mi9se yi seç,aktarma başlar,

4-ve en son install den gelen romu kur

kurulum bitince reboot ve işlem tamamdir
    bilgisayarın yok ise başka bir yerden flash bellege revos u kaydettiginu varsayarsak
    otg ile flash bellegi telefona takip,install kısmında otg yi de secerek yüklemeyi yapabilirsin

• Arkadaşlar chimera ile global rom yüklendi telefon açıldı cevap yazanlar çok sağolun telefonun arkası açıldı esl mod için bide telefoncu rom için 200 istedi 70 e zor ikna ettim

• Arkadaşlar chimera ile global rom yüklendi telefon açıldı cevap yazanlar çok sağolun telefonun arkası açıldı edl mod için bide telefoncu rom için 200 istedi 70 e zor ikna ettim

• Birde edl modunda flash tool ile rom atılıyor ama onda da yetkili mi server hesabı istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saygun1987 -- 28 Ekim 2019; 22:6:36 >
  • Beyler 1700 e bu cihaz alınır mı kayıtlı.

• Çok kişisel bir tercih küçük telefon istiyorsaniz alınır bence kesinlikle alinir ama 1700e kayitli degil 2700e ithalat garantili alırdım açıkçası, bu benim görüşüm katılan da pek yok :D yukarılarda neden alınır neden alinmaz açıkladık tartıştık eski sayfalara bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Vagrant

Çok kişisel bir tercih küçük telefon istiyorsaniz alınır bence kesinlikle alinir ama 1700e kayitli degil 2700e ithalat garantili alırdım açıkçası, bu benim görüşüm katılan da pek yok :D yukarılarda neden alınır neden alinmaz açıkladık tartıştık eski sayfalara bakın
    Bir daha yaz hocam neden?

• telefon kesinlikle alınır da, 64GB mı 128GB mı 1700TL?
  • Alınır ama Band20 gidiyor ve İnternette sorun yaşayan oluyor bulunduğu il ve lokasyano göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır siyah global bl kapalı imei yasal nerde satılıyor?

• mahferer kullanıcısına yanıt
    hepsiburada da satılanlar tarıf ettiğiniz gibi sanırım
    yasal kayıtlı 2600 tl, bende huawei p30 lite ile arasında kaldım
    iphone 6, 5 yıl oldu acil almam gerekiyor
  • 0 fiyatımı 1700 TL?

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.