Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.573
Cevap
53
Favori
282.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mi note 3 ten geçtim buna geçenlerde. Kamerası beklediğimi veremedi. Hele bokehi daha kötü mi note 3 ten.

Dun gece miui11 e geçtim. Şimdi bokeh çekerken edit yaparsam hata veriyor. Sizin de başınıza geliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğluma yurtdışı imei çakmalı cihaz almıştım 3 ay önce. Band20 olayını sonradan fark ettik, bende Mi6 var, iki cihazda da Turkcell hattı var, ikisinde de 2. kademe internet bağlantısı var, hız testi yapıyoruz bende 40-50mb leri görürken 9Se 25mb de kalıyor. Band20 farkı bu sanırım. Ciddi hız kaybı var. Sürekli şehir içinde merkezde olduğumuz için çekim sıkıntısı hissetmedik hiç. Ben 1800 e almıştım, genel olarak bu fiyata gayet iyi bir telefon olduğunu düşünüyorum. Tabi kişisel ihtiyaç ve beklentilere göre değişir bu durum.

Bir de sanırım bu tür cihazlar OTA güncelleme almıyor, Miui11 gelince manuel yükleme yapmak zorunda kalacağız gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 5 Kasım 2019; 13:27:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, saçma bir soru olabilir belki fakat telefona IMEI atıldığından dolayı OTA üzerinden MIUI ve ya Andriod güncellemesi yapabilecekmiyim? Şuan MIUI 11 gözüküyor güncelleme global sürüm. Yoksa TWRP den mi yapmam gerekir? OTA'dan yaparsam IMEI uçar mı veya Magisk'e birşey olur mu? Aydınlatırsanız sevinirim.
  • @Marjinal01
    OTA güncelleme alıyorlar, sıkıntı yok.

@Veinglory
    ben OTA üzerinden yaptım, sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 5 Kasım 2019; 16:36:55 >
  • An iti ★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu bu mi globale güncelleme geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    hocam, güncellemeyi indirdi kur dedim TWRP ye girdi kendisi, fakat kurmadı.
  • bende öyle olmadı, gayet normal indirip kurdu. bende de twrp kurulu ama sıkıntı olmadı hiç.
    Sıkıntı olmadı hocam kuruldu, teşekkürler.
  • Twrpde hata veriyorsa tekrar indirin güncellemeyi, Mi6 dan biliyorum bana da dün Android 9 lu Miui11 geldi, ilk indirme sonrası Twrp de güncellemede hata verdi, dönüp tekrar indirdim, sorunsuz güncelledi. Bu arada oğlumun 9Se sinde PFBCNXM Çin romu mu oluyor? Satıcı eleman alırken de sonra sorduğumda da Global rom demişti bana. Öyle sanırım, o durumda OTA gelir mi peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 5 Kasım 2019; 22:8:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    PFBCNXM, CN Çin romu demek hocam.
  • Ota dan güncelleme geldi. Android 10 geçiş olmadı. Pek bir değişiklik göremedim. Neler değiştiğini anlayan biri yazarsa sevinirim.

Hocam twrp gitmis guncellemeden sonra. Geri nasil kurabilirim soyleyebilir misiniz.

• ben kendim kurmadım, bana cihaz bu şekilde geldi. bilen arkadaşlar varsa burada yardımcı olurlar.
    sanırım önceki sayfalarda açıklamalar vardı bu konuda.
  • Sipariş geçtim gelirmi acaba
    ★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu

• Prometheus-25 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Kd®?

Nasıl yani
    Satıcı arayıp iptal etmem için ricada bulundu iptal etmelimiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kd®?

Nasıl yani

• Prometheus-25 kullanıcısına yanıt
    Satıcı yanlışlıkla fiyat girmiş, ekran koruyucu yada kılıf için girecekti herhalde o fiyatı
    Sizde fırsatı kaçırmamışsınız
    Size kalmış satıcının gönderip göndermeyeceğinin de garantisi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus-25

Alıntıları Göster
    Aynı durumda kendinizi düşünün?

• Empati kurdum ama yeri geldiğinde insanlarin satıcılar tarafindan ne kadar mağdur edildiğini unutmayın.

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.