Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.573
Cevap
53
Favori
282.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açık, her zamanki gibi kullanıyorum telefonu. Bir tek bu romda çalışmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • famepa F kullanıcısına yanıt
    Hocam newqcn dosyasını c ye atıp oradan browse edip açın. Dosya yolunda Türkçe karakterler varsa o sebeple donuyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • famepa F kullanıcısına yanıt
    Diag port işlemini yeniden yapın olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza_kadir

hayırlı olsun hocam.
    Merhaba hocam imei tamiri konusunda birseyi merak ediyorum. Band 20nin gittigi yontem ile 2 slot icinde imei tamir edilse ustune sizin yonteminiz ile sadece 2. Slottaki imei tamir edilse bu sekilde cift sim kullanilabilir mi ?

• arkadaşlar merhaba. Benim problemim mi9se de instagram da acayip bir hız problemi söz konusu. Bu sadece wifi üzerinde oluyor,telefonumun kendi internetinden girince bir problem olmuyor. Başına böyle bir olay gelen oldu mu acaba ?
  • quote:

hocam mi9 için geçerli değildir, tam bir bilgim yok başka cihaz için denemeyin, ve twrp terminalden silinen modem dosyaları mi9se için geçerli başka cihazda uygulayıp yanlış blokları silymeyin telefon brick olmasın.
    hocam
    ben cihazı aldığımda iki slota da imei attırmıştım ve band 20 gitmişti, verdiğiniz yöntem ile band 20 geri gelir mi? (cihaz global,twrp yüklü, bt açık ve rootlu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 7 Ocak 2020; 17:29:43 >
  • Evet getirebilirsiniz hocam ancak tek sim kayıtlı olur

• quote:

Evet getirebilirsiniz hocam ancak tek sim kayıtlı olur
    yani bu işlemden sonra diğer simin imei kaydı gidiyor mu? yoksa sadece bir simde band 20 geliyor anlamında mı söylediniz

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 8 Ocak 2020; 9:17:41 >
  • sim 1 imei 0 olarak görünür, hat taktığınızda sinyal alamazsınız.
    sim 2 yadığınız imei olur hat takıp kullanabilirsiniz kapanan bantlar geri gelir.
  • quote:

sim 1 imei 0 olarak görünür, hat taktığınızda sinyal alamazsınız.
    sim 2 yadığınız imei olur hat takıp kullanabilirsiniz kapanan bantlar geri gelir.
    hocam peki ilerde çift sim ihtiyacımız olursa işlemi geri alabiliriz sanırım değil mi?(twrpden yedek alırsak)
  • Geri almak için çift sim kayıt işlemi yapmanız lazım hocam nette anlatımı vardı o yönteminde

• hamza_kadir hocam, daha önce aynı bilgisayarda sürücüleri yükleyerek farklı bir mi 9 se nin band 20 olayını çözmüştüm. şimdi başka bir mi 9 se var elimde ama bir türlü tanıtamadım. neden böyle yapar ki.

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu
  • Cihaz rootlu mu hocam, USB hata ayıklama açık olmalı ve ekranda gelen bilgisayardan erişime izin ver sorusu onaylanmalı

• hamza_kadir kullanıcısına yanıt
    cihazı sıfırlamıştım root aklımdan çıkmış. rootlayınca düzeldi.
  • Sahibinden üzerinden malum yollardan kayıt altına alınmış mi9 se almak istiyorum. Bana güvenilir satıcı önerebilirseniz çok sevinirim arkadaşlar.
  • arkadaşlar şu anda 2000-2500 tl arası telefon bakıyorum. 9 se, mi 9t ve note 8 pro arasında kaldım. bunların arasında en iyi kamera hangisinde ?

bir de malum yollarla imei kayıt ettirip almaktansa 500-600 verip garantili cihaz almak daha mantıklı değil mi sizce ?

çek+banka kampanyalarıyla garantili cihazı 100-200 tl daha ucuza mal edebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

arkadaşlar şu anda 2000-2500 tl arası telefon bakıyorum. 9 se, mi 9t ve note 8 pro arasında kaldım. bunların arasında en iyi kamera hangisinde ?

bir de malum yollarla imei kayıt ettirip almaktansa 500-600 verip garantili cihaz almak daha mantıklı değil mi sizce ?

çek+banka kampanyalarıyla garantili cihazı 100-200 tl daha ucuza mal edebiliyorum.
    Son 3 Telefonum ,
    Meizu X8, Meizu 16XS, Mi9T,Mi9se

Boyuta takan biriyseniz : Mi9se
    Şarja Takan Biriyseniz : Mi9T, Meizu16Xs
    Fiyata Takan Biriyseniz : X8
    Kameraya Takan Biriyseniz : Mi9se=Mi9T > Meizu16Xs

Romla vs.. işim olmaz diyorsanız Tabiki Resmi Cihaz Alınız.

• Mi9SE Band20 İmei Tamir tüm dosyalar ve anlatım tek linkte =>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_kadir -- 10 Ocak 2020; 16:47:54 >
  • Çirkinlik Ne Kadar Kolay Ç kullanıcısına yanıt
    bugün aynısı banada oldu nedir bu bimiyorum..ramjet
  • quote:

Orijinalden alıntı: rerea

bugün aynısı banada oldu nedir bu bimiyorum..ramjet
    Silebilirsin onu hocam, kısayol oluşuyor öyle bazen.

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.