Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.573
Cevap
53
Favori
282.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: katin

Selamlar arkadaşlar telefonumda eu beta rom son sürüm yüklü, sorunum şu; 155 i aramaya çalıştığım da otomatik olarak 112 bağlanıyor , çözümü nedir?
    Çünkü bütün acil numaralar 112 oldu. Mesala itfaiyede arasanız 112 çıkacak hepsi için tek numara artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza_kadir

Mi9SE Band20 İmei Tamir tüm dosyalar ve anlatım tek linkte => https://drive.google.com/drive/folders/1JI5lHz_qHUJEOl8lYTlUL-TaeQ-p7W1H?usp=sharing
    Hocam merhaba, efs klasörünün saf, temiz halinin yedegi bende yok, onuda yükleme durumunuz olabilirmi acaba?

• Merhaba, şu an IMEI kayıtlı olarak, alındığında bir sıkıntı olmadan kullanılabiliyor mu cihaz? Yani band 20 filan sorunu kalmadı mı?

• villaturk V kullanıcısına yanıt
    efs telefona özel olur. başkasının efs yedeği sizin işinize yaramaz. orjinal qcn veya eng qcn bulmanız gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • villaturk V kullanıcısına yanıt
    iyi güzel söylüyorsunuz da bulunduğum şehide 112 ayrı 155 ayrı hizmet veriyor arkadaşın iphone 8 155 arayabiliyor benim telefon bu konuda engelli oluyor. bu opsiyonu kullanıcıya bırakmak mantıklı olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katin -- 19 Ocak 2020; 11:48:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza_kadir

sim 1 imei 0 olarak görünür, hat taktığınızda sinyal alamazsınız.
    sim 2 yadığınız imei olur hat takıp kullanabilirsiniz kapanan bantlar geri gelir.
    peki hocam iki ayrı mi9se bu yolla imei kaydı edildiyse aynı wifi ye baglanamama sorunu vs oluyormu, çünkü geçmişte mac adresleri veya meid idi sanırım aynı olduğundan bağlanamama sorunu olabiliyordu ortak kullanılan wifi lerde
  • Dostlar bana yardımcı olacak biri var mı cihazımı IMEI atılmalı galiba kapanacak diye mesaj geldi

• Mi9SE mavi oldukça temiz çift hat imei kayıtlı olarak satmayı düşünüyorum, ilgilenen olursa PM atabilir..
  • Ekran da dokunmatik kendi kendine basma olayı varmış yaşayan oldu mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende daha önce oldu sıfırladım düzeldi bidaha da hiç olmadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi günler.Telefonum global versiyon miui11.0.6.İmeisini pasaport yoluyla kayıt ettirmistim
    Sabahtan beri telefonumdan çağrı yapamıyor,internete giremiyorum.Hucresel ağa erişilemiyor hatası alıyorum.Hatta problem yok başka telefonlarda çalışıyor.Telefonu sıfırladim ettim sorun devam ediyor.Yardimci olabilecek birisi var mı?

• aaahhhmmmeeettt A kullanıcısına yanıt
    Gercek Pasaport kaydi mi yoksa İmei repair yontemi mi?

• benim telefonuma imei atabilecek kimse yok mu ?
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    İlk aldığımda ara sira oluyordu son 3 4 aydır hiç karsilasmadim

• tanjugunduz kullanıcısına yanıt
    Ücretiyle baska forumlarda yapanlar var burda yapan yok sanırım

• Bugun Android 10 a Gectim,
    Acikcasi fazla bir sey farketmedim.
    ★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu

• Telefon o kadar da küçük değilmiş yahu. Buna alternatif olarak düşündüğüm Mi 9t ise tamam daha uzun ama kavisli yapısı ile olduğundan küçük gösteriyor. Uzun süredir çok büyük olmayan bir telefon bakıyordum, bu açıdan pek tatmin olamadım ama her yönüyle kaliteli hissettiriyor.
    Bir ekleme Xiaomi' nin ara yüzünün bu kadar hoş olacağını da beklemiyordum açıkçası.
    Bir ekleme daha pil tasarruf modu açık, otomatik parlaklık , dark mode ve tamamı mobil veri ile pilin yarısında 4 saat civarı ekran süresi aldım. 6-7 saat çok rahat götürecek demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 26 Ocak 2020; 20:27:19 >
  • Bu arada telefonu Migros'tan aldım. 3.400TL diyorlardı hep ama dün mağazada indirime girmiş 2.500TL'ye satın aldım.
    Evet biliyorum HB gibi sitelerde de aynı fiyata ithalatçı garantili var ama açıkçası Google'da arayınca genelde IMEI kayıtsız şeklinde şikayetlerle karşılaşılıyor, cesaret edememiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlkerA.

Bu arada telefonu Migros'tan aldım. 3.400TL diyorlardı hep ama dün mağazada indirime girmiş 2.500TL'ye satın aldım.
    Evet biliyorum HB gibi sitelerde de aynı fiyata ithalatçı garantili var ama açıkçası Google'da arayınca genelde IMEI kayıtsız şeklinde şikayetlerle karşılaşılıyor, cesaret edememiştim.
    Hocam hangi migrostan aldınız tüm migroslarda geçerli mi acaba indirim

• canpolat_28 kullanıcısına yanıt
    Bolu, 14 Burda alışveriş merkezindeki Migros. 2-3 gün önce de Viaportttaki Migros'ta 3.400TL demişlerdi.

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.